Tolv lydbøker for nye mødre å lytte til under nattfesten

Gjør disse nattetidene litt enklere ved å lytte til en lydbok.

At 3am-våkneoppringet ikke virker ganske så vanskelig når du har en flott historie å sette seg fast i. Her er vårt valg av sommerens beste: de er alle tilgjengelige for nedlasting fra Audible på Amazon.

Spekter av Sue Perkins

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Lovely Sue Perkins tar en pause fra å pusse moro på Paul Hollywood på Bake-Off for å skrive - og fortelle - hennes memoarer ... og de er forutsigbart morsomme.

Wildflower av Drew Barrymore

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Hun har vært skuespillerinne siden hun var fem år gammel, så Drew har rikelig med fargerike historier og visdom å dele i denne selvbiografien. Det er en sjarmerende bok, fortalt av Drew, hvem er nå mor til to små døtre.

Meg før deg av JoJo Moyes

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Filmen versjonen er i kinoer, med stjernespillet Thrones 'Emilia Clarke, men her er din sjanse til å høre originalen. Vakker, følsom og uvanlig, denne historien blir med deg lenge etter at babyen begynte å sove gjennom natten.

Lucy Diamond's Secrets of Happiness

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Rachel og Becca er stepisters som bor langt fra hverandre, med lite til felles: en gift med tre barn, den andre single og ulykkelig. Deretter forsvinner man og den andre blir kalt inn for å hjelpe. Denne fortellingen blir chick-lit på hodet og tilbyr så mye mer.

Gå Sett en vaktmann av Harper Lee

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Fans av den ikoniske roman To Kill a Mockingbird vil være glad for å se retur av Scout og Atticus. Rik og gjennomtenkt, dette er en øyeblikkelig klassiker, og en å redde for barna å nyte i fremtiden.

Museet av Jessie Burton

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Mysteri, romantikk, intrig, flotte steder og tegn du bryr deg om. Sett i den glamorøse kunstverdenen og dypp frem og tilbake i tide, dette er en roman du kan virkelig miste deg i. Du kan til og med glemme hvor sliten du er ...

Hvordan finne kjærlighet i en bokhandel av Veronica Henry

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Marian Keyes møter Maeve Binchy med en klemme Jilly Cooper. Denne milde og hjertelige historien, omgitt av en Cotswolds bokhandel, har mye å juble på i de små, små timene.

The Time Traveller's Wife av Audrey Niffenegger

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Den fortryllende historien om ektepar Clare og Henry blir fortalt fra begge synspunkter. Henry kan tidsreise (bare gå med det) og boken går over med levende eventyr, morsomme tilfeldigheter og varig kjærlighet.

Ja, vær så snill av Amy Poehler

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Amy, den strålende stjernen Parks and Recreation, Saturday Night Live, Sisters og Baby Mama stemmer med egne memoarer og tau i noen kjente navn for cameos, inkludert Patrick Stewart og Kathleen Turner. Hun deler selv hennes tanker om livet som mamma til to små gutter, som er både følelsesmessig og hysterisk morsomt (lyd kjent?)

Ifølge Yes by Dawn French

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Hva skjer når en eksentrisk britisk lærer faller inn i verden av de superrike familier som bor på Manhattans Upper East Side? Det er her nydelig Dawn French starter sin siste roman ... og du vil bli hekta i sekunder.

Den danske jenta av David Ebershoff

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Hvis du ikke har sett den prisbelønte filmen ennå, ta opp denne forferdelige historien om kjærlighet, lidenskap og tap. Basert på en sann historie spør dette portret av et ekteskap i fluss: Hva gjør du når personen du elsker, må bytte?

Belgravia av Julian Fellowes

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Har du fortsatt Downton Abbey-tilbaketrekning? Dette vil hjelpe. Belgravia er den siste historiske boligen av Julian Fellowes. Denne gangen er den satt i Londons poshest postnummer på 1840-tallet, og stemplet av Juliet Stevenson. Perfekt for midnatt dagdrømmer mens baby feeds.

De største historiene, fortalt av de største stemmer - din for å laste ned og nyte når og hvor du vil. Velg mellom 200.000 pulserende thrillere, blodkromende chillers, bestselgere og nye opplevelser som er varme utenfor pressen. Nyt det aller beste i fiksjon og ikke-fiksjon, brakt til liv av de beste stemmer.

Start 30-dagers gratis prøveversjon på Amazon Audible

Etter de første 30 dagene betaler du £ 7,99 per måned og mottar en bokskredit som du kan bruke til å lytte til en bok på Audible. Det er ingen forpliktelse, og du kan kansellere når som helst.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar