TV og Radio Host Dave Berry på den enkle grunnen er det OK å hoppe over "Leg Day"

Innholdsfortegnelse:

TV og Radio Host Dave Berry på den enkle grunnen er det OK å hoppe over "Leg Day" - øVELSER 2023
TV og Radio Host Dave Berry på den enkle grunnen er det OK å hoppe over "Leg Day" - øVELSER 2023
Anonim

Hvordan blir du involvert i Sports Relief?

Åpenbart etter Bradley Wiggins er det andre mest ikoniske sykkelmomentet Elliott å sykle sin sykkel på tvers av månen, med ET i kurven … så for Sport Relief Jeg har klatret i en veldig liten kurv som utgir seg for å være en liten gutt, og slitt en offisiell Sportstøtte T-skjorte. Ikke misforstå det, det kan ikke være den største prestasjonen for Sports Relief, men det er min lille innsats for å øke bevisstheten.

Image
Image

Hva er den mest ekstreme tingen du har gjort for veldedighet?

For noen måneder siden klatret jeg en av Pitonfjellene i St Lucia. Det var noe jeg bare ville gjøre, men jeg gjorde en fantastisk forbindelse med fyren som kjørte meg der. Han sa at han bringer barn sammen for å spille fotball og hvordan han har forsøkt å skaffe penger for å få dem alle sett, så jeg endte opp med å klatre på Piton for ham. Da jeg kom tilbake, snakket jeg med vennene mine på Charlton Athletic Community Trust, og vi skal levere hele laget med alt de trenger på slutten av sesongen.

Hvordan slapper du av etter trening?

For meg er kongen av noe etter noe sportslig aktivitet, libanesisk mat - en kylling shawarma vil sette verden rett. Faktisk, i morgen har jeg en kung fu-leksjon, og jeg vet at veilederen har blitt fortalt å sette meg gjennom mine skritt, noe som er flott, men jeg planlegger allerede kylling shawarma som jeg skal ha etter. Det er min lille belønning.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Ja, jeg har vært i det som bare kan beskrives som løgens lidenskap, og hvis noe kommer til å ødelegge det, er det kramper. Jeg hoppet rundt og alt jeg kunne føle var en uhyggelig smerte på baksiden av beinet mitt. Jeg følte meg virkelig skamfull etter det, men igjen vil jeg heller risikere at det skjer enn å være noen som må nippe av på forhånd for å strekke seg. Du vil aldri være den fyren.

Hvor ofte tar du selfies i treningsstudioet?

Jeg tok min første ever gym selfie den andre dagen, og jeg var faktisk rolig smug om det. Det tok meg som 25 går og noen få filtre her og der, men da jeg postet resultatene, tenkte jeg: "Alt i betraktning, det er ikke dårlig!" Det var en mandag motivasjon ting - jeg ville ikke gå til treningsstudio, men du trenger bare å suge den opp og gå. Jeg hadde mange folk som sa "Jeg skal gjøre det nå", som var flott.

Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr, men aldri brukt det?

Jeg har en generasjons ting med dette, fordi faren min brukte en formue på vekter i 80-tallet, som da gikk på loftet. Så brukte jeg dem litt fordi jeg likte det Rocky, og nå er de på loftet mitt. Så ikke bare har jeg gjort det som en Berry, jeg har gjort det i to generasjoner, og jeg kan bare håpe at mine barn vil gjøre det samme. Ta vekter og legg dem på loftet.

Hva er retningslinjene dine for "leggedag"?

Jeg må massivt opp mitt "ben dag" spill, på alle måter, form og form. Men hvis du faktisk kan finne tid til å gå på treningsstudioet, vil du bare fokusere på skuldrene og armene, ikke sant? En veldig kjære venn av meg, kalt Phil Greening, tidligere rugby-spiller i England, sa: "Ingen ser bena i en nattklubb", og det stakk meg litt for mye. Jeg klandrer ham for mine virkelig, veldig tynne ben.

Har du noen gang "la deg gå" når som helst i livet ditt?

Hva har du gjort, far pappa, mener du? Jeg er 37 og jeg ser venner av meg, og vi er alle i svært forskjellige former - du går forbi midten av 30-tallet, og det påvirker mennesker annerledes. Jeg er litt forgjeves for å la alt gå. Jeg liker klær og skredder, og jeg tror jeg alltid vil se rimelig ut i en drakt. Helsefordelene er bare så opplagte. Du kan se hvordan å sitte rundt hele dagen å spise sjetonger og drikke fizzy pop er ikke veien å gå for noen. Det er for mange triste historier å bevise det.

Hvilket helseprodukt ville du redde fra en brennende bygning?

Fitnessappa på iPhone er fantastisk - å se hvor langt jeg har dekket, kan være så givende. Og så deflaterende. Når du innser at i helgene gjorde du bare 80 trinn, og det var bare fra sofaen til kjøleskapet, fire ganger.

Hvilken unnskyldning for at du ikke trener, skammer du mest?

Hvis jeg ikke går, går jeg ikke. Jeg står opp tidlig og jeg bruker mye energi på [Capital Breakfast Radio] -showet, og hvis jeg bare vil gå hjem etter og spise noen Haribo og spille litt FIFA, så vil jeg gjøre det. Jeg har egentlig ikke en skyldfølelse om det, fordi jeg ikke lar noen nede. Kjæresten min har en yoga kompis, og hun må gå over til huset hennes for å gjøre yoga, og hun kan ikke slippe henne ned. Så jeg nekter å gå på treningsstudio med noen, så jeg kan bare slippe meg, og jeg kan leve med det. Jelly ormer oppveier noen skyld.

Dave Berry jobber med Sports Relief for å markedsføre årets offisielle varer, inkludert den offisielle T-skjorten, tilgjengelig fra Sainsbury's (£ 10 med minst £ 5 til Sport Relief). Du kan også registrere deg for Sainsbury Sport Relief Games på sportrelief.com

Image
Image

Populært emne