28 Turn-Ons for Girls Thatâ € ™ ll gjøre dem smeltet i armene dine

Innholdsfortegnelse:

28 Turn-Ons for Girls Thatâ € ™ ll gjøre dem smeltet i armene dine
28 Turn-Ons for Girls Thatâ € ™ ll gjøre dem smeltet i armene dine

Video: 28 Turn-Ons for Girls Thatâ € ™ ll gjøre dem smeltet i armene dine

Video: 28 Turn-Ons for Girls Thatâ € ™ ll gjøre dem smeltet i armene dine
Video: MULTISUB《初次爱恋》32:谭松韵一见钟情恋上熊梓淇,在舆论的逆流中坚守信念暖心陪伴,鼓励昔日失意的熊梓淇重返泳坛巅峰(《向风而行》《归路》谭松韵、《国民老公》熊梓淇)❤️华语甜剧社 2023, September
Anonim

Det er mange måter å slå på jenter med bare et smil. Her er 27 ikke-seksuelle og seksuelle måter du kan slå henne på og få henne til å smelte i armene dine.

Kvinner kan være vanskelig å behage og vanskeligere å slå på. Ofte er det en all-dag-affære. Du må starte rett, starte sakte, ha alle de riktige ingrediensene, bland dem godt, og la det simre. Men gutten, når varmen kommer opp, er det definitivt verdt det!

Ikke-seksuelle turneringer for kvinner

Enten hun er en kollega du knuser på, en kvinne du nettopp møtt i en bar eller en venn du er virkelig tiltrukket av, er det flere surefire måter å slå henne på og til slutt få henne til sengs.

# 1 Ring henne pen. Kvinner vil føle seg spesielle. Enten ved å ringe henne "Hei, vakre" eller "Hei, ganske", kan du definitivt lyse på dagen, og det er et godt tegn.

# 2 Betal et kompliment. Få henne til å føle seg bra ved å anerkjenne eller komplimentere henne. Pass på at du gir henne et smil og et blunk - hun vil elske det. [Les: Hvordan kompliment en jente og få henne til å rødme]

# 3 Snakk om hva hun liker. Kvinner som menn som kan fortsette ekte samtaler som ikke er ment å få dem i sekken. Finn ut hva hun liker, hva du har til felles, og snakk med henne genuint.

# 4 Være all-ører. Igjen, kvinner liker å føle seg viktige, så du gjør henne til ditt eget fokus når du er sammen. Vær oppmerksom på hva hun sier og være ekte om det.

# 5 Aktiv lytte. Fortell henne du husket at hun nevnte hvordan hun liker noe, for eksempel mat eller et bånd, og ta det med en omtenksom gest som å kjøpe lunsj eller gi konsertbilletter, kanskje du kan til og med gå sammen.

# 6 Tren deg sammen. Å ta ting til et mer fysisk nivå uten å være for seksuell, kan du gå på treningsstudio eller løpe sammen. Dette gir henne også et godt syn på kroppen din, og hun positivt assosierer deg med følsom endorfiner fra treningen. [Les: 9 ikke-seksuelle turn-ons som vekker jenter øyeblikkelig]

# 7 Berør håret hennes. Hvis du vil ha noe fysisk, men ubehagelig uskyldig, berør håret hennes. Pensle en svær strand tilbake bak øret hennes, eller til og med bare late som du fjerner noen ting fra hennes tresses.

# 8 Vær morsom. Kvinner elsker folk med en god sans for humor, så injiser noen morsomme en-liners nå og da. Det viser også at du er trygg nok til å være goofy rundt henne. [Les: Kunsten å lage en jente smiler, ler og elsker din bedrift]

# 9 Vær et eksempel. Vis henne at ridderligheten ikke er død, og at du er et tapper eksempel. Gjør henne komfort, sikkerhet og sikkerhet din prioritet når du er sammen eller til og med når du er fra hverandre.

# 10 Berør henne. Enten å veilede henne inn i en bil eller hjelpe henne, sørg for at du har kontakt med kroppen eller at du berører henne på de riktige stedene: hennes midje, nedre rygg, albuer, rundt skuldrene eller hånden hennes.

# 11 Se skarpt ut. Ingenting mye kan få henne til å gå ooh-la-la enn å se deg dapper og latterlig. Unngå å ha på deg klær som gjør at du ser elendig ut og holder kroppshårene godt trimmet.

# 12 lukter bra. En ofte undervurdert funksjon må menn opprettholde - lukter godt. Det kan også slå kvinners hoder. Pass på at du ikke bare ser bra ut, men lukter også bra.

# 12 Vær vittig. En annen turn-on for kvinner er gutter som kan fortsette anstendig samtaler og kan være smart og vittig. Du må være mye kunnskapsrik uten å være for nerdy.

# 13 Vær mystisk. Selv om du liker henne, er du ikke overeager. Fortsett å opprettholde en luft av mysterium om deg og hold henne på tærne når du er rundt. [Les: 9 virkelig enkle trinn for å vinne hennes hjerte og imponere henne uten problemer]

# 14 Overrask henne. Enten med en enkel gest som en blomst du plukket eller en ekstravagant som en ferie splurge, overraske henne med ting som gjør henne lykkelig.

Seksuelle turneringer for kvinner

For å oppe ante i wooing ritualet, må du også vite de mer seksuelle måtene for å skru opp varmen og slå henne på.

# 15 Vær nær og alene. Personvern er en annen tilpasning hvis du er i de tidlige stadiene for å varme opp ting. Å gå til hjørne eller bare komme i nærheten av henne for å snakke med hennes en-mot-en, gjør henne ikke mer komfortabel, men det gir deg også et forspill for mer wooing å komme.

# 16 Whisper i øret hennes. Varm henne opp enda mer ved å tukke nærmere og hviske i øret hennes. Enten det er noe trivielt, er nærheten og følelsen av det varme pustet på hennes øre et klart påslag. [Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

# 17 Snakk om sex. Kast noen få tankeprodusenter som får henne til å forestille seg hvordan du er i sengen. For eksempel, dans med henne og suggestivt kommentere hvordan folk forholder seg til å danse med hvordan de beveger seg i sengen.

# 18 Triangle blikk. Mange pick-up artister sverger ved denne metoden de kaller trekant blikket. Gaze i tre sekunder inn i hennes venstre øye, tre andre inn i høyre øye, og se på leppene hennes. Gjenta dette subtelt for å få henne til å tro at du vil kysse henne.

# 19 Kyss henne på kinnet. Gjør det ellers uskyldig kinnesøss, linger litt eller være villedende nær hennes lepper. Hun er pustløs. [Les: Hvordan få en jente til å kysse deg ved å vekke henne sakte]

# 20 Gi henne en massasje. Etter en tøff dag masser du ryggen eller bare hennes hender.Hun tenker på at du berører henne på andre steder.

# 21 Berør låret. Enten med hånden eller med ditt eget lår, kan det rette presset i det rette øyeblikk forlate henne i den tilstanden hvor hun ville dø for å ta på seg klærne.

# 22 Kram henne. En enkel klem kan være et påslag når du lar det ligge noen sekunder lenger. Få henne til å føle varmen din, og hun blir også varm også.

# 23 Seal avtale. Når du ser at hun er spylt og blir slått på, så er det tiden du kommer inn for det kysset. Gjør det utrolig. [Les: Hvordan kysse en jente for første gang og ikke skru opp]

# 24 Kjenn flekkene. Kysser henne på leppene tar deg ikke til sengen med en gang. Gjør øyeblikket mer intens ved å kysse henne i sine erogene soner, for eksempel nakke, hals, krageben, skuldre og ører.

# 25 Være veldig tett. Hvis du er slått på, få henne til å føle din lidenskap på mer eksplisitte måter ved å berøre bølgen på låret. Selv den minste kontakten vil sende glede av glede over hele kroppen.

# 26 Sakte kle henne. Du er nesten der. Husk å ta deg tid og være konsistent, sakte avkled henne og kysse henne som du gjør det. Forventningen nok vil få henne til å eksplodere.

# 27 Fortell henne at du elsker henne. Selvfølgelig er en tåpelig måte å slå henne på å fortelle henne dine følelser. Men ikke bare fortell henne dette å komme inn i buksene hennes - hun vet det. Fortell henne dette bare når du mener det.

Det første skrittet for å slå en jente på er å få henne til å legge merke til deg. Derfra kan du bygge en forbindelse. Sørg for at dine intensjoner er klare, skjønt. Ikke føre henne til et løfte om et mer seriøst forhold hvis du bare leter etter en en-nattstand. Tross alt kan du mestre alle disse tipsene og fortsatt bli slått i ansiktet hvis hun begynner å tro at du er uoppriktig.

[Les: 15 hemmelige kysseteknikker for det hjerteslagende kysset]

Behør disse ikke-seksuelle og seksuelle påminnelsestipsene for kvinner, og du vil sørge for at hun smelter i armene på kort tid.

Anbefalt: