Prøv helkroppsgassanalyse gratis på Brooks Run Signature Tour

Prøv helkroppsgassanalyse gratis på Brooks Run Signature Tour - øVELSER 2023
Prøv helkroppsgassanalyse gratis på Brooks Run Signature Tour - øVELSER 2023
Anonim

Alle går i mer eller mindre på samme måte på overflaten. De legger en fot foran den andre til de treffer et forhåndsdefinert mål eller ikke kan møte det lenger. Under den overflaten likhet er det imidlertid en hel verden av forskjell mellom alle løpere.

Kjøretøysmerke Brooks kaller det din Kjør Signatur. Den dekker tekniske punkter som måten din fot lander og hvordan hele kroppen beveger seg når du kjører, så vel som personlige preferanser som hvor spredt eller responsivt du liker at skoen din skal føles når du kjører.

ANBEFALT: Alt du trenger å vite om Gait-analyse

Run Signature er en hel kroppslig tilnærming til ganganalyse, og du kan prøve det gratis på Brooks Run Signature Tour, som stopper av i 15 byer rundt Storbritannia og Irland. London-arrangementet finner sted 8. april i Wimbledon Park, og med deltagelse begrenset til 150 personer og Run Signature-analyseplasser med en kapasitet på 42, vil du være kunnskapsrik for å registrere deg smartish.

I tillegg til Run Signature analyse kan du prøve et utvalg av Brooks sko på en 3-5km løp for å finne ut om de passer for deg. Det er bare så mye du kan lære om en sko, mens du bruker den på en løpebånd tredemølle, så dette er en utmerket mulighet til å prøve før du kjøper riktig. Hvis du tar et Run Signature-sted, får du også et 20% off-armbånd som du kan bruke på Brooks-sko hos utvalgte leverandører.

ANBEFALT: Brooks Ravenna 8 Running Shoe Review: Snappy og støttende

Etter London går turen til Wales, med neste stopp i Cardiff den 29. april, og fortsetter deretter gjennom hele sommeren med den siste stoppet for Southampton 26. august. Du kan finne ut alle detaljene på turnedatoer og hvordan du registrerer deg på brooksrunning.com.

Populært emne