Prøv denne HIIT-treningen fra New Boutique Gym Sweat It

Som treningsøktene går dette 25-minutters blastet fra Melissa Weldon, ledertrener på det nye boutique gym sweat It, er et av de beste vi har sett. Du får en solid oppvarming, en runde av sammensatte øvelser som tester styrken på hele kroppen din og en ti minutters stint på tredemølle som vil være sikker på å la deg gispe for luft. Og alt som på mindre enn 30 minutter, forlater deg halvparten av en times lunsjpause for å gjenopprette!

Dette er bare en smak av klassene som tilbys på Sweat It, som varer 40, 50 eller 60 minutter, og er delt jevnt mellom styrkeøvelser og tredemølleintervaller. Etter at du har kommet gjennom det nedenfor, regner vi med at du er enig i at ordet "taster" ikke egentlig gjør rettferdighet til det aktuelle arbeidet, så ikke ta det lett.

Varme opp

"Før vi sparker alt av, får vi kroppen tilberedt for arbeid," sier Weldon. "Bruk denne fire minutters rutinen for å mobilisere og få hjertefrekvensen opp. Gjør hver av disse øvelsene i 30 sekunder. "

Straight-leg walkout

Fra en stående stilling, nå ned og gå hendene langs gulvet til du er i presset oppstilling. Deretter går hendene tilbake og stå opp. Hold beina rett gjennom hele kroppen.

Walkout å presse opp

Utfør walkouten som ovenfor, men en gang i press-opp-stillingen, slipp brystet til gulvet før du trykker kraftig opp igjen, og deretter går hendene tilbake.

Nedadgående hund til kobra

Start på alle fire. Beveg hoftene dine opp og tilbake til beina og armene er rette, og kroppen din danner en trekant med gulvet. Senk deretter hofter og ta brystet fremover gjennom armene og deretter opp, hold armene dine rett.

Bent-leg-utgang

Utfør straight-leg-utgangen, men denne gangen - du gjettet det - bøy knærne.

Dyp squat til overhead rekkevidde

Fra en stående stilling senker kroppen din til knærne er bøyd i en vinkel på 90 ° eller mindre, og skyv deretter opp og strekk armene over hodet.

Toddler squat

En enda dypere knebøy kreves her. Slipp bommen din så nær bakken som mulig, og trykk deretter på igjen.

Burpee

Fra en stående stilling fall ned, legg hendene på bakken ved siden av føttene dine og spark føttene dine ut bak deg, slik at du er i toppetrykksposisjon. Deretter hopper føttene dine tilbake til hendene dine, står opp og hopper inn i luften og kaster hendene over hodet ditt.

Bryst-til-gulv burpee

Samme igjen, men denne gangen når du er i press-opp-stilling, senker brystet til gulvet og skyves opp igjen før du står opp og hopper.

Styrketrening

"Denne ti minutters hantelpyramiden har sammensatte bevegelser for å brenne hele kroppen din," sier Weldon. "Velg et sett med dumbbells som virkelig skal utfordre deg - 7,5kg, 10kg eller 12,5kg for menn, og 6kg, 7,5kg eller 10kg for kvinner."

Begynn med to reps av hver øvelse, og når du har fullført to reps av alt, gjør du deretter fire reps, deretter seks, helt opp til ti og ned igjen. Målet er å fullføre pyramiden om ti minutter.

Renegad rad for å presse opp burpee

Med en hantel i hver hånd, kom deg inn i en topp-trykkposisjon. Rå rett hantel inntil overarmen er litt høyere enn torso. Senk deretter den og rad den venstre hovlen opp. Deretter faller du inn i en press-opp, og når du trykker opp igjen, hopper føttene mot hendene dine, står opp og hopper inn i luften. Det er en rep.

Rengjør og trykk

Stå med en hantel ved hver fot. Squat ned og grip dumbbells med et nøytralt grep (palmer vendt mot hverandre). Stå opp og når dumbbells når kneet eksploderer oppover krøller vikene opp for å fange dem rett foran skuldrene dine, med albuene peker fremover. Deretter trykker du på vektoverheadet til armene dine er helt forlenget. Vend bevegelsen for å senke vekter tilbake til bakken.

Omvendt lunge

Hold høvlerne ved sidene dine, ta et stort skritt tilbake og senk kroppen din til begge knærne er bøyd i 90 ° vinkel, og skyv deretter tilbake til stående stilling.

Front knebøy

Hold dumbbells av skuldrene dine med albuene peker fremover. Sett inn i et knep til lårene er parallelle med bakken, og kjør gjennom dine hæler for å stå opp igjen.

Se relaterte tredemølle treningsøktene for å friske opp din Indoor RunningFull-Body HIIT-trening for lunsj BreakCardio-treningen for å få blodpumpen din

Tredemølleintervall trening

Du er på tredemølle for neste halvdel av treningen, og bygger opp over ti minutter gjennom helling eller hastighetsøkning.

"Alle hastigheter er i km / h og er retningslinjer designet for nybegynnere, mellomliggende eller avanserte nivåer," sier Weldon. "Du kan justere dem opp eller ned avhengig av din individuelle evne."

MinuttNybegynnerhastighetMellomhastighetAvansert hastighetHelling
18 km / h10 km / h12 km / h1
28 km / h10 km / h12 km / h3
38 km / h10 km / h12 km / h5
48 km / h10 km / h12 km / h7
58 km / h10 km / h12 km / h9
630sek 8km / t, 30sec 14km / t30sek 10km / t, 30sec 16km / t30sek 12km / t, 30sec 18km / t0
730sek 8km / t, 30sec 14km / t30sek 10km / t, 30sec 16km / t30sek 12km / t, 30sec 18km / t0.5
830sek 8km / t, 30sec 14km / t30sek 10km / t, 30sec 16km / t30sek 12km / t, 30sec 18km / t1
930sek 8km / t, 30sec 14km / t30sek 10km / t, 30sec 16km / t30sek 12km / t, 30sec 18km / t1.5
1030sek 8km / t, 30sec 14km / t30sek 10km / t, 30sec 16km / t30sek 12km / t, 30sec 18km / t2
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar