11 Virkelig Corny Skilt du er laget for hverandre

Innholdsfortegnelse:

11 Virkelig Corny Skilt du er laget for hverandre
11 Virkelig Corny Skilt du er laget for hverandre
Anonim

Kompatibilitet kan noen ganger bli funnet på de merkeligste stedene. Og disse 11 tegnene viser deg at du er så kompatibel allerede, det er nesten virkelig cheesy! Av Geninna Ariton

MFEO. Skapt for hverandre.

Noen par er rett over månen og smittet, med vårfeber skrevet over deres ansikter. Du ser dem spasere i parker eller kjøpesentre hånd i hånd, med sine drømmende øyne hver gang de ser på hverandre. Du ser disse parene gi klemmer og blåser kyss til hverandre hvert femte minutt. Ikke bare ser de ut som de er laget for hverandre, men de gir av den følelsen av endeløs kjærlighet, utførelsen av ordet soulmates. Men hva med deg? Hvordan vet du at du og din partner er også MFEO?

Det kan være virkelig corny, men det er tegn som enkelt sier MFEO

Du kan bare være uvitende om det, men her er tegnene på at du og din partner er en kamp i himmelen.

# 1 Dà © jà vu. Har du noen gang hatt følelsen av at du har vært på et sted før? Men du sverger at du aldri har vært der? Hva med dà © jà vu i snakk med folk? Har du noen gang hatt den følelsen som du har kjent noen hele livet ditt, men du har nettopp møtt dem?

Denne følelsen oppleves vanligvis av par som er laget for hverandre. Prøv å huske første gang du har kontaktet partneren din, første gang du har hatt den lange samtalen, og du kunne ikke bare slutte å snakke med hverandre. Hvis du følte at du snakker med noen som du har kjent hele livet ditt og ikke noen du nettopp har møtt, så er sjansene for at dette forholdet kan føre til noe sterkere.

# 2 Drømmende, dampende øyne. Du har hørt det i filmer, spesielt i romantiske komedier, og du har hørt venner forteller deg dette, "Måten du ser på hverandre". Det er noe om laget for hverandre par og måten de stirrer på. inn i deres elskeres øyne.

Du vil aldri se dem gjenskape det samme utseendet mot noen andre. Det er som om de har det drømmende, men ikke tomt, stirrer. Som de ikke kan få nok. Som det er ingen i morgen. Det er et tegn på at du ikke kan nekte dine følelser mot din betydelige andre.

# 3 Stjeler kyss, hvisker søte nothings, de små tingene. Hvis du og partneren din har vært sammen i årevis, og du fortsatt stjeler kyss fra hverandre, klemmer hverandres tilfeldig, og hvisker søte nothings til hverandre, må du ikke la hverandre gå.

Det er tanken som gjør bevegelsen spesiell. Noen ganger tar folk tilstedeværelse av andre mennesker for gitt, spesielt hvis de pleier å være rundt hverandre hele tiden. Men med par som er laget for hverandre, er hver liten gest fra å stikke en post-it-notat på kjøleskapet for å gi dem PlayStation-kontrolleren et minne for å bli verdsatt. [Les: 8 små vaner som bringer par nærmere]

# 4 Historien om oss. Legg merke til hvordan du og din partner reagerer når venner eller tilfeldige mennesker spør hvordan du har møtt eller hvordan din kjærlighetshistorie går? Det er ikke noe søtere enn å fortælle hvordan de to av dere ble forelsket, og måten du leverer denne historien sier mye om deg, din partner og ditt forhold til dem. [Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom]

# 5 Fordi det er sant, fullfører du hverandres setninger. Det kan høres ut som dette uttrykket har blitt brukt så mange ganger for å angi hvordan du og din signifikante andre oppfører deg, men det er et virkelig corny tegn som du er laget for hverandre. Finishing hverandres setninger er ikke bare like å kjenne hverandre så bra, det sier også at partneren din er trygg nok til å stemme høyt at de kjenner dine preferanser.

Du vet hva som er enda cornier enn dette? Det er når en av dere er i ferd med å stille et spørsmål og den andre allerede slår ut svaret før spørsmålet er ferdig!

# 6 Den fotografiske tendensen. Ikke alle av oss har et fotografisk minne, og likevel, når vi er uoppnåelig forelsket i noen, har vi en tendens til å huske hver eneste detalj. Du vil legge merke til om de sa et uttrykk som de aldri har brukt før, eller når de begynner å endre måten de sier og reagere på ting. Det kan være corny, men du husker hva de hadde på en bestemt begivenhet som dere gikk til eller hva du gjorde den ene lørdagskvelden, selv om det skjedde for mange år siden.

# 7 Argumenter er normale, og det er også uenigheter. Det er en viss form for forhold der du kan si at du hater partneren din så mye, men likevel elsker du dem uten følelsen av vrede eller vil bryte opp. Det er i å vite at uenigheter er ingenting utenom det vanlige og å tro at det er utfordringer som vil oppdra forholdet, og ikke drive deg bort. [Les: 8 måter å unngå den vanskelige spenningen etter et argument]

# 8 Du vil gå til stranden og din signifikante andre har en tendens til å gjemme seg fra solen. Noen av de beste relasjonene er de der de ikke tvinger hverandre til å like det de ikke gjør. Et tegn på at den du er dating er en keeper, og at du er en kamp i himmelen er at de ikke pålegger. Bare fordi partneren din elsker matlaging betyr det ikke at du skal ta matlagingstimer i morgen.

Det hjelper forholdet hvis du viser interesse og gir meninger, men det er ikke fornuftig å involvere deg i ting du ikke liker.Hvis partneren respekterer dette og er fornøyd med det, så er det sikkert et tegn, og du vil kanskje vurdere å holde forholdet i det lange løp. [Les: 11 tegn er han en keeper og 9 tegn er hun en keeper]

# 9 Butterfies i magen, opphold i magen. De sier at når du har vært i et forhold i lang tid, dør spenningen og gnistene ned. Hvis din signifikante andre fortsatt gir deg sommerfugler i magen når du ser dem eller gjør spesielle ting med dem, må du bare ha funnet noen som egentlig er ment for deg.

# 10 Sikker og lyd. Å føle seg trygg til enhver tid bør ikke tas for gitt. Ifølge Maslows behovshierarki når du ikke målet om å bli elsket og følelsen av tilhørighet uten å ha opplevd sikkerhet og sikkerhet først. Å være med din elsker burde aldri få deg til å føle noen tvil, ikke om forholdet eller om det vil være en skytter med en pistol foran deg, må du være sikker på at de vil ta kulen for deg i stedet. Hvis det ikke staver ut laget for hverandre, hva vil det?

# 11 Fem år fra nå … Den ettertraktede fremtiden. Det beryktede spørsmålet om hvor dere begge ser dere selv om fem år eller ti år eller til og med femti år. Hvis partneren din allerede har lagt ned veikartet for deg og definitivt ser en fremtid med deg i det, er det ingen tvil om at dette virkelig corny-tegnet sier at dere er laget for hverandre, helt!

[Les: 12 tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Disse tegnene kan eller ikke være åpenbare først. Men når du ser og føler dem, vet du at forholdet du har, er ikke bare kjøringen av møllen. Du kan vurdere å være eksklusiv og bli i det så lenge som mulig, nå vet du nå at du er både virkelig og uigenkallelig laget for hverandre.

Populært emne