Trofé mann: Din gyldne guide for å være en rik jente tisse

Menn er ikke redd for å få seg til velstående, innflytelsesrike og sterke kvinner for koner. Hvis du liker ideen om å være trofé mann, les videre.

Trofeemannens liv lyder som noe ut av en vridd, dystopisk Stepford Wives-film. Men du må innrømme det er fristende. Dager med ingenting annet enn treningsavtaler, ekstravagante galas, pakke barnas lunsjer, spiller fotball med sønnen din ... I tillegg, hvis de rosenfarne dagene noensinne blir for mye, har du alltid resten av ettermiddagen til å lene seg tilbake, slappe av og sette opp dine slitesterke føtter, og glans alt sammen med en flaske håndverksøl.

Hvordan bli en trofé mann

Mens troféhustekonceptet ikke er noe nytt og selv har vært gjenstand for mange et reality show, oppfrisker ideen om en trofemann den gamle stereotypen. Mange menn oppnådde denne statusen og rangeringen i elitenes sirkel av samfunnets trofé ektefeller. [Les: Hva er egentlig en trofekone og hvorfor ønsker alle menn en?]

Så hvordan oppnår man nøyaktig trofemannestatus? Er det virkelig mer enn bare å finne en aldrende baroness? Vel, les disse tipsene for å bli trofemannen til dine egne drømmer.

# 1 Invester i ditt utseende. Først av alt, se delen. Bortsett fra å opprettholde riktig hygiene, få et medlemskap på treningsstudioet og begynne å løpe og pumpe. Gjør det et livsmål for å oppnå og opprettholde de seks-pack abs og de som skal dø for pecs. Men ikke bare bosette deg der.

Få deg en solingavtale på toppen av manikyr, pedikyr, massasje og spa planer. * Hvem sier at bare jenter burde ha det moro allikevel? * Gjør alle disse med jevne mellomrom for å opprettholde at Ken dukke ser kan sette et stort hull i lommen. Men det kommer til å betale seg til slutt når du oppnår statusen til trofémannen. [Les: Hvordan være den "varme fyren" - 20 regler til øyeblikkelig hotness]

# 2 Undersøk noe ubrukelig. Du må være i stand til å holde tritt med dagens hendelser og gjennomføre en fornuftig samtale om hva som skjer med de orkanene i havene, eller de fattige barna i tredjelandes land. Bli utdannet, men bli ikke båret bort. Ikke ha hovednivå i økonomi eller ledelse. Studier noe som verdenshistorie eller fransk, så din fremtidige kone vil ikke forvente at du skal ha en ekte jobb.

# 3 Kjøp de riktige klærne. Og vi mener ingen kone-beaters eller gamle samfunnshøyde svette skjorter. Igjen, vi gjentar - du må se delen. Ser delen er nesten halvparten av kampen. Så få deg noen Abercrombie and Fitches, Lacostes, og en håndfull designerelementer. Vel, hold deg på rimelig måte minst til du kan lande den store fisken og knuse banken på de dyrere etikettene.

Til slutt, du trenger ikke å bekymre deg for prislappen, selvfølgelig, fordi din kone vil betale for alle dine kredittkort gjeld. [Les: 23 hacks å være mye mer attraktive for kvinner umiddelbart]

# 4 Vær med "det" publikum. Du må være på rett sted, til rett tid, og med de riktige folkene hvis du vil bli trofemannen din fremtidige kone er ute etter. Først har du en vennekrets som kjenner noen som kjenner noen som er konsernsjef for dette up-and-coming tech selskapet. Deretter kan du bli invitert til hoity-toity hendelser som fundraisers, polo kamper, golf turneringer, og den høyeste av høy te slik at du sjansen på mange potensielle kunder.

# 5 Finn en kvinne med status. Og penger. Når du er med i det høye samfunnet, tar du med på sjarmen og begynner å ta ditt valg. Velg noen med de dyreste klær og smykker. Fortrinnsvis er noen som forblir aktive, så hun deltar flere parter til å parade deg rundt i. Ikke velg noen i nærheten av din alder, skjønt. Hun kan ende opp med å erstatte deg med noen andre. Finn noen som er modne nok til å dusje med kjærlighet når hun bryr deg med dyre biler i retur. [Les: Din innsiden guide til hva å ha en sukker mamma virkelig betyr]

# 6 Hold deg hjemme. Så du har talenter eller ferdigheter, men det betyr ikke at du må få jobb. No-oh! Du forteller din kvinne dine talenter forankre deg hjemme - som du deler nå. Du har enten et håndverk du må finpusse i et spesialrom like ved huset ditt "sammen" eller bloggen din behøver å opprettholde på komforten av ditt designede hjemmekontor.

# 7 Lær å lage mat. Siden du blir hjemme, må du gjøre noe for å gjøre damen din ser frem til å komme hjem. * Les: Hold henne glad, og du vil bli glad også. * Bortsett fra de vanlige sensuelle massasjene du gir, nyter hun også det faktum at du lager mat til sine gourmetretter. Faktisk kan hun til og med skryte av det til vennene sine. Så lær å lage mat veldig bra! [Les: 9 mest effektive måter å være en mer romantisk fyr]

# 8 Lag illusjonen. Siden du er en trofémann, handler det først og fremst om opptredener, du må vise at du er mer enn bare å møte øyet - eller i det minste, lage illusjonen. Utseende, husk? Melde deg på danseklasser. Hvis du er ferdig med det, melde deg på yoga. Deretter melde du på å lære å lage persisk mat. Deretter frivillig i et suppe kjøkken. Vis at under din trofémanns eksteriør er noen som bryr seg, noen hans kone kan være stolt av å vise seg.

# 9 Har et par barn. En god grunn til å bli hjemme. Få din go-getter CEO kona så tidlig du kan, spesielt før hun treffer overgangsalder.Hvis den naturlige måten ikke virker, er det mange alternativer for dere begge, for eksempel kunstig befruktning, surrogat og adopsjon. En håndfull av brød er nok til å holde deg hjemme og oppta deg med PTA møter og fotball praksis.

# 10 Sett opp et fundament. For å kunne projisere hvor bra du er på tidsledelse * og selvfølgelig er du *, må du bli involvert i veldedighet. Dette gir inntrykk av at du ikke bare chugging vin eller spiller videospill hjemme. Tilbringe fritiden din * hele dagen * å lede et fundament, for eksempel bevegelsen for velferd av squeaking antarktis papegøyer, slik at du har mer tid å chugge vin og spille videospill.

# 11 Få kirurgi. Du er en glitrende gullkopp i trofé saken av alle trofé ektemenn, ikke noe slitt plakk som ser ut tygget ut. Så hvis alder er i ferd med å hente deg, gi din kone noe spesielt ved å få mannen til å se ut som David Beckham i stedet for Hugh Hefner. Gå under kniven, det er greit, det lønner du egentlig ikke.

# 12 Tør du ikke å signere det prenup! Du har jobbet så hardt for å komme til hvor du er nå, og du har investert så mye av pengene sine på deg selv. Det er rettferdig du har din andel av hennes rikdom, som du har hjulpet henne med å bruke. Så tør du ikke signere det prenup, slik at du ikke mister alt du har jobbet så hardt for når kona møter noen yngre. [Les: Hvordan lage en eldre kvinne forelske seg i deg]

[Les: Hvordan møte rike mennesker - En gullgraveres veiledning]

Tider er i endring, og mange alfa kvinner tar på seg rollen som å få ektemenn som ikke har noe imot å bli formørket av deres partners suksess. Hvis du er en av de gutta som helst vil være i sidelinjen av livet, eller mer som bassenger av luksusstrender, følg bare tipsene ovenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar