Triple muskel gruppe hjemme trening

Innhold

Vi vet at du leter etter effektive treningsøkter, og derfor har vi opprettet denne flersidige rutinen. Den utfordrer musklene dine på tre forskjellige måter, men tar ikke lenger enn en endimensjonal trening å fullføre.

Den består av tre trekk hver for tre forskjellige kroppsdeler, og alt du trenger er noen dumme klokker og en treningsball. Den første for hver kroppsdel ​​er en sammensatt bevegelse, som innebærer en stor flerkambevegelse som utvikler målmusklene og de støttende seg rundt den. Det følges av et isolasjonsflyt, som ligger i målmuskelen din. Du avslutter med et statisk hold, som fungerer dine muskelfibre på en annen måte, for å maksimere fordelene.

Hvordan gjøre detDagerGjør denne treningen tre ganger i uken i fire uker. For en ny fire-ukers hjemme trening, få det neste utgaven av menns fitness. timingDenne treningen bør ta ca. 30 minutter, inkludert en rask oppvarming. Varme oppTilbring fem minutter å gjøre kroppsvektbevegelser, for eksempel press-ups, knep og lunges. Setter og repsFølg sett og rep teller angitt for hver øvelse. VektVelg en vekt som lar deg fullføre alle dine representanter, men ikke mer. tempoTa ett sekund for å løfte vekten, ta en pause og ta tre sekunder for å senke den. HvileHvile i 30 sekunder mellom sett og i ett minutt mellom øvelser.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar