Triad Relationship: Fordeler og komplikasjoner av en treveis kjærlighet

Hva er et triad forhold? Kan de jobbe eller er det bare et par arbeid med liten belønning? Disse 12 sannhetene hjelper deg å vite om det er riktig for deg.

Er et triadforhold det samme som en langsiktig trekant? Eller er det bare et annet tilfelle av god gammel polygami? Til tross for det vi skal finne ut, er det ikke lett å legge til en annen fest i et vanlig parforhold. Hvis du tror en partner blir komplisert, tenk tre forskjellige personer hver med sin egen personlighet og preferanser alt i et enkelt forhold. Det gjør at du lurer på hvordan disse forholdene klarer å vare lenge.

Og de varer lenge hvis alle involverte parter har riktig forståelse for karakteren av et triadforhold. Fordi triadeforhold er dobbeltkomplisert, men det har sikkert mange fysiske og følelsesmessige fordeler for alle involverte. [Les: Hvorfor folk bytter til polyamory]

Hva er triadrelasjoner?

Et triadforhold er en slags fysisk og følelsesmessig forhold som involverer tre personer. Det anses ikke å være utro, da alle parter er klar over at hver av sine partnere er i et forhold med dem. Triads kan ikke sammenlignes med trio som de er rent forbundet med sex.

Denne typen forhold faller i riket av polyamory, som har et konsensuelt romantisk, fysisk og følelsesmessig forhold med flere mennesker. Et triadforhold er den grunnleggende formen for polyamory.

Fakta om triadeforhold

# 1 Det handler ikke bare om sex. Triad-relasjoner, det skjer ikke fordi et par ser etter et tredje hjul for trio-sex. Selv om triader er ukonvensjonelle, er det fortsatt et skikkelig forhold. Triad relasjoner består av tre personer som er gjensidig tiltrukket av hver person i forholdet. [Les: Kan du være glad i et polyamorøst forhold?]

# 2 Triad-relasjoner krever ingen seksuell preferanse. Triad-forhold kan være rett, biseksuell eller homoseksuell i naturen. Så fra alle tre kan du få MMF, FFM, MMM eller FFF triad relasjoner. [Les: Alt du trenger å vite om polyamorøse dating]

# 3 Triad-relasjoner er et treveis forhold. De fleste forestiller seg en triade er bare et par som er med i et tredje hjul. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Det er ingen tredje hjul i en triade! Hver part i forholdet er gjensidig tiltrukket av de to andre, og de gjengjelder forholdet på samme måte.

# 4 Triad-relasjoner krever noen grunnregler. Gitt den komplekse karakteren av triadrelasjoner, krever det flere etablerte regler for å få det til å fungere. Den mest grunnleggende og selvforklarende er å ære og respektere de avtalte reglene, slik at alle parter er komfortable og fornøyd i forholdet.

Noen føler at disse reglene er restriktive, men folk i et triadforhold tror på etablerte regler tillater dem å håndtere ulike aspekter av forholdet som tid, sex, økonomi og deres andre aktiviteter.

# 5 Åpen kommunikasjon er et must. De fleste artikler skrevet om hvordan sunne relasjoner jobber understreker betydningen av åpen kommunikasjon. Et triadforhold er ikke noe unntak. Faktisk krever det at alle parter opprettholder åpen kommunikasjon med sine partnere.

Gitt sin kompliserte natur, er konflikt og misnøye alltid en mulighet. En måte å løse eventuelle problemer på er å kommunisere det med sine partnere. [Les: Hvordan løse problemene med kommunikasjon i et forhold]

# 6 Triad-relasjoner bør være inkluderende for alle partnere. Folk i et triadforhold bekjenner det er ganger en partner føler seg utelatt. Tross alt kan mennesker bare være oppmerksomme på en, og du kan ikke helt dele opp oppmerksomheten jevnt mellom to personer.

Av denne grunn sjekker alle partnere i et triadforhold alltid med den oppmerksomheten hver partner gir de andre for å sikre at forholdet er inkluderende for alle involverte. Alle beslutninger skal kommuniseres og samtykkes av alle som er involvert i forholdet.

# 7 Samar alle triader sammen? Ikke alle. Avhengig av arten av triadforholdet de er i, så vel som deres personlige forhold, velger folk i et triadforhold å samarbeide eller leve separat med sine to partnere.

Fordeler med et triadforhold

# 8 Sex vil aldri bli kjedelig. Som du kan tenke deg, er utsikter til bedre og mer spennende sex mulig i et triadforhold. Trekanter er sikker på å skje, mens alle like har sjansen til å sove med mer enn en person. [Les: De 10 beste trio posisjonene for alle partnere]

# 9 Sterkere emosjonell støttegruppe. En annen fordel ved et triadforhold er tilstedeværelsen av en sterkere støttegruppe i tilfelle problemer eller vanskeligheter. Å ha to personer som elsker og omsorg for deg, gjør at en person føler seg tryggere og optimistiske når det gjelder slike vanskeligheter.

Vanskeligheter i triadrelasjoner

# 10 Sjalusi er et konstant problem. Ulike tall i et forhold genererer sjalusi. Behandle denne sjalusien kan noen ganger være vanskelig i et triadforhold. Det kan ikke unngås hvis en partner føler at den andre går ut eller sover med den andre partneren mer enn dem. Det er derfor, som tidligere nevnt, åpen kommunikasjon og inklusivitet bør praktiseres i et triadforhold.

# 11 Tar sider og favorittisme. Konflikt er uunngåelig selv i normale par.Å ha konflikt i et triadforhold kreves noen ganger for den merkelige ut for å ta sider. Imidlertid å ta sider er motet i et triadforhold som det ses som favoritisme og oppmuntrer til videre konflikt og vrede.

Konflikten må så mye som mulig løses som en triad, og en partner kan tjene som mekler for å løse konflikten. [Les: De 15 beste måtene å kutte drama og løse konflikt på]

# 12 Oppdra en familie. Den ultimate vanskeligheten i et triadforhold er når en eller alle partnere bestemmer seg for å bosette seg og reise seg til en familie. Det er også det juridiske problemet med foreldrenes foreldre, da gjeldende lover ikke definerer advokatskap for barn i et triadforhold.

Heteroseksuelle foreldre holder derimot biologisk grunnlag som foreldre, men adopterte barn av homoseksuelle triader utgjør et alvorlig problem. Uansett, å starte en familie og oppdra barna er et problem som partnerne bør diskutere nøye hverandre før de begår.

[Les: En veiledning for å forenkle etiketten til polyromantisk]

Triad-relasjoner er mye hardt arbeid. Tid, oppmerksomhet, sex og forpliktelse skal distribueres like for at forholdet skal forbli sunt. Men til tross for vanskelighetene har triadrelasjoner sine egne fordeler. Tross alt, jo mer, merrier.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar