Tri Hard: En Tough Superset Triceps Workout

I jakten på større armer er det fristende å bruke mer treningstid til dine biceps på bekostning av tricepsene dine. Men å skifte balansen til fordel for baksiden av armene dine, vil du få din pistol til å vise en mye mer imponerende hendelse.

Denne seks-trening sesjonen er designet for å ta triceps trening til neste nivå gjennom å erstatte to komplementære triceps øvelser, og dermed jobbe de forsømte muskelfibre hardt, slik at kroppen din ikke har noe valg, men gjør dem større og sterkere.

Slik trener du

Dette er en seks-trengs økt delt inn i tre supersets. Gjør et sett med flytte 1A og gå rett til 1B, hold deg til settene, reps og resten vist til alle settene er ferdig for begge. Følg deretter samme superset-mønster for bevegelser 2A og 2B, deretter 3A og 3B. Det er det!

Superset 1

Varm opp grundig ved å gjøre tre til fire sett hver av bevegelsene 1A og 1B, som starter med et lavt, høyt repsett. Med hvert oppvarmingssett øker vekten og reduserer repsen til du kommer til arbeidsvekten.

1A Avslutt trykk med nær grep

Settene 4 reps 12 Hvile 60sec

Hvorfor Å ha albuene stramt på dine sider, skifter vekten på tricepsene dine.

Hvordan Ligg på en tilbakegangsbank med en EZ-bar med et skulderbreddegrep. Senk baren til magen, hold armbøyene stramme til sidene, og trykk deretter tilbake.

1B Avvis skullcrusher

Settene 4 reps 12 Hvile 60sec

Hvorfor Det er et flott trekk for å isolere triceps og flytte dem gjennom et godt spekter av bevegelser.

Hvordan Ligg på en tilbakegangsbank med en EZ-bar med et skulderbreddegrep. Holde albuene peker rett opp, senk baren ned mot pannen. Pause, og rett deretter armene dine for å gå tilbake til starten.

Superset 2

Triceps dips og diamond press-ups er to av de mest utfordrende kroppsvektene du kan gjøre, og de er veldig effektive for å bygge større triceps. Fokuser på god form og hold hver rep sakte og kontrollert for å øke muskels arbeidsbelastning og minimere noe momentum som vil jukse deg med maksimale gevinster.

2A Triceps dip

Settene 4 reps 6-12 Hvile 60sec

Hvorfor Det er de klassiske kroppsvekt triceps flytte fordi det er så effektivt.

Hvordan Hold parallelle stenger med brystet opp og mage og klynger engasjert. Bøy albuene for å senke deg så langt som mulig, og trykk deretter kraftig tilbake, uten å låse armene dine helt oppe.

2B Diamond press-up

Settene 4 reps 6-12 Hvile 60sec

Hvorfor Det er en tøff variasjon av pressen som beskytter tricepsene dine.

Hvordan Lag en diamant med tommelen og indeksfingrene, og senk brystet til gulvet. Trykk på igjen, men ikke lås ut armene dine.

Superset 3

Disse to kabelføringene vil øke arbeidsbelastningen på triceps fordi de må kontrollere vekten på vei opp og nedover. Hold reps sakte og fokus på å bøye tricepsene dine så hardt som mulig når du retter armer til å rekruttere enda flere triceps muskelfibre.

3A kabel overhead forlengelse

Settene 4 reps 15 Hvile 60sec

Hvorfor Ved hjelp av en kabel holder spenningen på triceps for både løfte og senke delen av hver rep.

Hvordan Stå høyt og hold håndtaket bak ditt hode. Trykk oppover for å rette armer og deretter sakte tilbake til startposisjon.

3B kabel trykk ned

Settene 4 reps 15 Hvile 60sec

Hvorfor Det er et enkelt trekk, men å holde skjemaet strenge, vil tricepsen din trene til full tretthet.

Hvordan Stå høyt og hold dobbelthåndtaket i begge hender. Holde brystet opp og abs braced, trykk ned for å rette armene helt. Gå sakte tilbake til startposisjonen, klem dine biceps hardt på toppen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar