Reise Essentials For Exploring In Style, Med Fotograf Sam Barker

Innholdsfortegnelse:

Reise Essentials For Exploring In Style, Med Fotograf Sam Barker - øVELSER 2023
Reise Essentials For Exploring In Style, Med Fotograf Sam Barker - øVELSER 2023
Anonim

Sam Barker, profesjonell fotograf, @ambarking

"Jeg tror et flott bilde kan komme fra hvor som helst," forteller Sam, en prisvinnende Londonbasert reisefotograf, "men jeg ser alltid etter en bakgrunn, enten det er en visning eller en tekstur eller et lys." Sams signaturfilm stil har gjort ham til et ettertraktet talent rundt om i verden - en dag finner du ham skyte en avansert motekampanje i Paris, den neste dyp i jungelen på en spesiell redaksjonskommisjon. Og hans ett tips for oss amatør snappers? "Bruk kameraet ditt på manuell! Hvis du eksperimenterer, får du alltid interessante resultater. "

Image
Image

Rundt 100 000 miles - Jeg tror det er hvor langt dette kameraet og jeg har reist sammen (Nikon 810 kamera, £ 2.100, 2.8 -24 / 70mm objektiv, £ 1.500).

Den eneste ulempen er mye tid brukt på fly. For det er det viktig å ha mye å lese - og en øyemaske (Kindle, £ 89.99, øyemaske, £ 15).

The Flashman romaner er strålende eventyrhistorier som setter deg i ro for å reise (Flashman på mars av George Macdonald Fraser, £ 8,99).

Det beste stedet jeg har besøkt? Sayulita, Mexico. Jeg elsket å fotografere lokalbefolkningen - den er rik på kultur og et fargerikt sted å skyte (Bakgrunnsveiledning, £ 6,95).

Du trenger ikke å vite språket for et spill av poker, men du trenger litt lokal valuta (spillkort, kr 1,35).

Når det gjelder å beskytte huden min, må den være Clarins UV Plus. Det er SPF 50, og det beskytter meg mot både sol og forurensning. Det er flott hvor enn jeg er - enten det er jungelen, byen, ørkenen eller et fjell. Det er fantastiske ting.

Med mitt arbeid du jonglerer mye utstyr, så flere lommer kommer veldig bra (Belstaff jakke, £ 395).

Min kone ga meg denne klokken og jeg elsker det. Det ble utstedt til russiske leger på 1980-tallet (Raketa klokke).

Overalt ser det litt bedre ut med et godt par solbriller (Oliver Peoples, £ 215).

Jeg elsker å kjøpe rare souvenirer. En jaguarmaske fra Emberá stammen i Amazonas er en av mine favoritter.

Denne vesken er som en Tardis - Jeg er alltid overrasket over hvor mye jeg kan passe inn i den (Jigsaw Holdall, £ 249).

"Jeg må jobbe med lys, og det gjør også huden min"

Ingenting slår naturlig sollys når du tar bilder, men det kan slå opp huden din - akkurat som forurensning kan. Derfor bruker Sam Clarins UV Plus Anti-Pollution Day Screen SPF50 (RRP £ 32) hvor han skyter. Mineral titandioksidfiltre beskytter huden mot UVA-, UVB- og infrarødskader, og bidrar til å kontrollere skinn, mens organisk alpine-ekstrakt forsterker hudens naturlige beskyttelse mot forurensning. Det har også økologisk solbærkstrakt og føles lett på huden for å forbedre Sams komfort under alle forhold.

Pass på at du pakker UV Plus fra Storbritannias nummer én premium hudpleiemerke i din reisepose.

For mer informasjon besøk clarins.co.uk/men/500

Populært emne