Treningsleser fra Batman

Bat-West

Selv om sprøytestøping ble oppfunnet i 1872, var Batsuit-teknologien fortsatt i sin barndom på 1960-tallet, slik det du ser i den opprinnelige TV-serien, er førsteklasses, ufiltrert vest (inntil Affleck tok over kappen, den eneste mannen som matchet Batmans DC- verifisert 6ft 2 i statur). Utrolig, over 120 episoder, gjør Batman ikke en enkelt press-up, og foretrekker å få sin trening på jobben ved å slå opp endeløse hyrede gooner og noen ganger kjører rundt med en bombe. På en eller annen måte virker det.

Leksjonen Integrer aktivitet i hverdagen din - kanskje ved å ta trappene, gjøre den store butikken eller slå en underordnet lunsjpause.

Bat-Keaton

De første store skjermfladene stole på utstyr over grunt - han vil hellere kaste en fjernstyrt Batarang enn en slag, og er ikke over å sette en mann i brann med bilen sin heller enn å engasjere seg i en rettferdig kamp. Hans eneste konsesjon til å trene: dangling fra et par gravity støvler mens han venter på topp reporter Vicki Vale å våkne opp etter en champagne-fueled sleepover. Forresten, gjør hun fortsatt ikke forbindelsen. Journalistikk!

Leksjonen Din arv i milliard dollar vil vinne deg mange kamper, men det kan ikke hjelpe deg med å komme opp i Gotham-klokketårnet når Joker er på vei til hans nødhelikopter. Gjøre noen trapp klatrer.

Bat-Bale

Før Affleck var Bale den ubestridte konge av Bat-treningen. Enten han gjør plyometrics med Shadows League eller busting out press-ups bare for å imponere Alfred, var han den første Batman som faktisk plaget å trene på skjermen. Hans beste øyeblikk? Går fra en ødelagt tilbake til sin fengsel-wall-scaling-topp med ingenting annet enn calisthenics, og deretter vinne en rematch med Bane etter å ha spilt sitt svake punkt (spoilers: det var ansiktet hans hele tiden).

Leksjonen Press-ups og pull-ups slo nesten alt annet. Gjør fem av de førstnevnte, ti av sistnevnte, et minutt, og gjenta så mange ganger som mulig før du ser slik ut.

ANBEFALT: Få en kropp som Christian Bale i Batman

Bat-Fleck

Den nyeste Batman er også den mest up-to-date med moderne treningsteori. I Dawn Of Justice, vil du se ham dra dekk og veide chin-ups for å skape en Superman-beating kroppen. Selvfølgelig har det ikke mulig å ha en umulig hi-tech robo-drakt, men det er en viktig takeaway: Old-school trening slår maskiner for å bygge funksjonell, kamp-klar muskel.

Leksjonen Underarmstyrken er viktig. Når du har brutt den ti opphøyningsbarrieren, legg til vekt eller la dem henge fra et håndkle eller tau for å få større gevinster med færre reps.

ANBEFALT: Henry Cavills treningsplan for Batman v Superman: Dawn Of Justice

Denne historien er hentet fra Gym Punk, den ukentlige nyhetsbrev fra Menns Fitness. La denne typen godhet komme inn i innboksen din ved å logge deg på Gym Punk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar