Tren som Harry Kane med sine 6 toppfotballborer

Innholdsfortegnelse:

Tren som Harry Kane med sine 6 toppfotballborer - øVELSER 2023
Tren som Harry Kane med sine 6 toppfotballborer - øVELSER 2023
Anonim

Harry Kane er ganske anstendig på fotball. Sikkert bare den mest blinkende Arsenal-fanen ville være uenig med det. Så når sjansen oppstår å lære litt om trening som gjør sesongens toppscorer så dødelig på banen, er det vel verdt å snakke det opp.

Englands angriper samarbeidet med Lucozade Sport for å arrangere en eksklusiv treningsøkt med over 140 fans til støtte for Lucozade Sports Made to Move-kampanje.

I tillegg til å få sjansen til å imponere Kane, som uten tvil tok notater til Mauricio Pochettino i tilfelle Tottenham Hotspur ender opp med overføringsmål i sommer, lærte deltakerne disse seks grunnleggende øvelsene, tatt direkte fra Premier League playbook, for å forbedre deres spill.

Disse er utformet for å bli gjort i orden med en gruppe på minst seks i løpet av en 60-minutters økt. Som alltid, varme opp på forhånd for å redusere skadefaren din - lys jogging, knep, lunges og dynamiske strekker er dagens rekkefølge - så ta en ball.

Drill One: Ball Control

Flott ballkontroll er avgjørende for suksess på banen, så det er ikke noe bedre sted å starte økten enn med litt dribling. Drible ballen mellom to kjegler ved å tappe på toppen av ballen med hver fot i sin tur, og utfør deretter en Cruyff-sving (eller variant av det - få så fancy som du vil) på langt kjegle og til slutt sende den tilbake til et lag -kamerat.

Drill Two: Speed And Agility

Ingen ball denne gangen, men det er like viktig å få føttene til å flytte selv når du ikke sparker noe. Sprint gjennom en hastighetsstige med høye knær og raske tær, og avslutt med en 10m sprint når du kommer til slutten av stigen. Når du har gjort det noen ganger, legger du inn tre små hindringer, og i stedet for å kjøre de siste 10mene, spring over dem på rad med føttene sammen.

Drill Three: Dribble And Shoot

Du har oppvarmet føttene dine, og du føler deg smidig, så det er på tide å skyte av noen skudd. Sett opp seks kjegler slik at du kan zigzag over å drible gjennom dem. Når du kommer til enden, skyter du. Men ikke bare sprenge ballen - plasser to kjegler i målet, en om en meter i hvert innlegg, og prøv å spalte ditt skudd i gapet hver side. Pass på at du jobber på begge føttene ved å skifte mellom venstre og høyre.

Image
Image

Drill Four: Attack Vs Defense

Det er på tide å bli konkurransedyktig. Del opp i grupper på seks - tre angripere, to forsvarere, en keeper. Keeperen ruller ballen ut til en av angriperne, og spillet begynner, med angriperne sikte på å score.

Det er viktig for forsvarerne å samarbeide med kommunikasjon fra målvakten fordi de er unnumberedt. Sørg for å holde form - med tre angripere blir det enkelt for dem å komme inn bak deg og lage en en-mot-en.

For angriperne er hurtige pass viktige. De har overhånden og vil trenge å få mest mulig ut av det, arbeider rundt forsvarerne for å få et skudd unna. Roter hvert forsøk, slik at du tilbringer en jevn tid som forsvarer og angriper.

Drill Five: Hold Ball

Hold ball er et spill som spilles på alle nivåer av fotball. På toppen er det vanligvis gjort i et veldig stramt område, så sørg for at du dømmer din toneformat godt. Del inn i to små grupper og send til lagkamrene dine, for å unngå å miste ballen til dine motstandere så lenge som mulig. Fem fullførte passerer teller som ett poeng (du kan slippe dette til tre hvis det er 0-0 etter fem minutter med fruktløst spill).

Hold mengden berører ned og ballen beveger seg - i tillegg til ballkontroll, vil dette virkelig hjelpe bevegelse og syn. Å skape plass og være i stand til å se et pass på en stram tonehøyde er nøkkelen for kampsituasjoner.

Drill Six: Shooting

En hvilken som helst morsom økt, er alltid ferdig med skyting øvelser, og layoffs er en fin måte å gjøre dette på. Nominere en medspiller som står på kanten av boksen som vender vekk fra målet. Gi et pass på denne spilleren og fortsett å løpe mot dem. Når de legger den av til venstre eller høyre, ta skutt mot målet.

Hold fartet til å få hele gruppen til å rotere raskt. Denne øvelsen er ikke bare morsom, men også flott for nøyaktighet og etterbehandling. Det vil også sette din keeper gjennom sine skritt.

Sesjonen ble opprettet av Lucozade Sport Made To Move, en kampanje som tar sikte på å få en million mennesker til å flytte mer innen 2020. Finn ut mer på www.lucozadesport.com/madetomove

Populært emne