MyZone MZ-3 Heart Rate Monitor Review

Innhold

En av de viktigste fordelene ved å bruke en hjertefrekvensmåler når du trener, er at den gir et nøyaktig bilde av hvor hardt du arbeider. Det er mer nøyaktig enn du får fra tider eller tempo / fart når du kjører eller sykler, eller reps når du gjør styrketrening, fordi disse tallene representerer forskjellige ting for forskjellige mennesker. Å fullføre en 5 km kjøring på 25 minutter kan være en betydelig prestasjon for noen, mens andre kanskje knapt brenner svette, og et par sett med 25 trykk-ups kan være en oppvarming for noen, men et DOMS-induserende mareritt for andre.

MyZone MZ-3 hjertefrekvensmåleren handler om å spore opp arbeidet ditt under trening ved å holde tabs på hjertefrekvens og hjertefrekvenssoner, og deretter tildele MyZone Effort Points (MEPs) basert på hvor hardt ditt hjerte jobbet.

MZ-3 bruker fem farget kodede soner for å kvantifisere innsatsen din. Din hjertefrekvens bestemmer hvilken sone du er i under trening, og for hvert minutt du bruker i hver sone får du en viss innsatspoeng. I gråsonen racker du bare ett punkt i minuttet, men når du når høydene til de gule og røde sonene, belønnes du med fire poeng pr. Minutt. Dine soner er personlige for deg, og MZ-3 vil i utgangspunktet basere deg på grunnleggende informasjon som din alder og vekt, men over tid vil det ta hensyn til ytelsen din og skreddersy den videre slik at den er enda mer nøyaktig.

MZ-3 blir populær i gruppeklasser som sender din hjertefrekvens og innsatsområde til resten av klassen via flatskjermbilder. Ikke lenger kan du hemmelighet lette av mens du bærer grimasen til noen som jobber langt vanskeligere. Dine innsatsnivåer er der for alle å se, og ingen ønsker å være den eneste i klassen i den grønne sonen.

Hvis du kjøper din egen, blir alle dataene som samlingen samler strømmen direkte til smarttelefonen din, slik at du kan se hvilken sone du er i under treningen. Og hvis du ikke er i nærheten av telefonen mens du trener, vil MZ-3 lagre all info på økten din og synkronisere den med partnerprogrammet for å se på senere. Tracker kan lagre opptil 16 timers data.

Gjennom partnerprogrammet kan du også følge veilede treningsøkter med MZ-3, hvor du må treffe og holde seg i visse hjertefrekvenssoner. Disse Zone Match-øktene kan i teorien gjøres med noen form for trening, men siden du følger dem på telefonen og må heve din hjertefrekvens på etterspørsel, passer de spesielt til treadmill, rover og trening sykkel brukere spesielt. Det er et godt utvalg av disse treningsøktene på forskjellige intensitetsnivåer, og hvis du sitter fast på hva du skal gjøre på en gitt dag, gjør de til en effektiv økt med liten tanke som kreves fra din side.

Se relaterte De beste hjertefrekvensmonitorene for håndleddet, brystet, armen, ørene og hodet De seks beste budsjettpulsovervåkereHvordan beregner du hjertefrekvenssonene og hva de betyr

MyZone MZ-3 er en flott måte å være motivert, spesielt hvis du har en venn med stroppen, fordi du kan konkurrere om å se hvem som kan rakke opp flest poeng i løpet av en uke eller en måned. Det er også nyttig for HIIT-fans som vil sørge for at de virkelig spiker hjertefrekvensen riktig i treningsøktene, fordi det ikke kommer til å kutte det hvis du bare trener i 20 minutter.

Ser ut over MEPs, det er også verdt å merke seg at MZ-3 er en utmerket brystbelte tracker full stopp. Det er behagelig, pålitelig, rask tilkobling med andre enheter (via Bluetooth 4.0 eller ANT +) og det oppladbare batteriet går i 300 timer på en enkelt lading. Det er imidlertid dyrere enn rivaler som Wahoo TICKR eller TICKR X (henholdsvis £ 39,99 og £ 64,99 på Amazon), så hvis du bare vil ha en hjertefrekvenssporing for din vanlige trening og ikke har tenkt å bruke MEPs eller Zone Match , MZ-3 er overkill. Noe billigere som TICKR X er like nøyaktig.

£ 129.99, kjøp på myzone.org, sjekk pris på amazon.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar