TOWIE Star Billie Faiers Åpner Barneklær Butikk I Essex

TOWIE Star Billie Faiers Åpner Barneklær Butikk I Essex
TOWIE Star Billie Faiers Åpner Barneklær Butikk I Essex

Video: TOWIE Star Billie Faiers Åpner Barneklær Butikk I Essex

Video: TOWIE Star Billie Faiers Åpner Barneklær Butikk I Essex
Video: Billie and Suzie Go Baby Clothes Shopping For Baby Edward 🥺 | The Family Diaries 2023, September
Anonim

Boutique eier, TOWIE regelmessig og ny mor, Billie Faiers har lagt til en annen streng til sin bue - en barneklær forretning JAM Kidswear

Virkelighetsstjernen har annonsert at hun vil åpne en butikk i Brentwood for hennes barneklærvirksomhet JAM Kidswear. JAM, tidligere basert i en annen Essex by, Sawbridgesworth, har flyttet til Brentwood permanent - byen ble berømt om The Only Way Is Essex. Den nye JAM-butikken ligger rett ved siden av Billies andre forretningsområde Minnies Boutique, og tilbyr fasjonabelt og rimelig barneklær.

LES: BILLIE FAIERS 'EXCITED' FOR BABY NELLY'S FIRST CHRISTMAS Jeg er så spent på å bringe JAM til Brentwood. Minnies var den første virksomheten som ble lansert på TOWIE og var en ide om at familien vår kom tilbake etter serie 1. Vi startet trenden da, og jeg er nå glad for at min JAMS neste virksomhet skal åpne lokaler ved siden av til hvor det hele begynte, sa hun. Mamma til baby Nelly, Billie bruker også hennes foreldre kunnskap når det gjelder å plukke produktene.

LES: BILLIE FAIERS GENNEMER FØRSTE POST-BABY NIGHT OUT Nelly inspirerer meg når jeg kjøper. Det gir meg et godt innblikk i hvilke mødre elsker å sette sine barn inn, fortalte hun media. Stjernen selv planlegger å sende hertugen og hertuginnen av Cambridge noen av JAMs varer.

LES: EKKLUSIV! BILLIE FAIERS: "Når du har et barn, tenker du ikke på alt du trenger å gjøre" "Vi skal gi noen kjendiser, og jeg skal sende en pakke over for Prince George, Kate og William. Jeg håper de vil elske JAM, sa hun. Billie vil offisielt åpne butikken 13. desember 2014 - akkurat i tide til jul.

Anbefalt: