Tøft mudder lanserer nye 5K racer

Tøft mudder lanserer nye 5K racer - øVELSER 2023
Tøft mudder lanserer nye 5K racer - øVELSER 2023
Anonim

Hvis arbeidskveldene dine begynner å virke litt repeterende, noe som ikke involverer noe mer originalt enn å gå til nærmeste bar og cramming i så mange drinker som mulig, så er det noe å vurdere å prøve - en 5K hinderkursløp på en fredag kveld.

Tough Mudder har utvidet sin rekkefølge for å inkludere en serie 5K-arrangementer i London, Manchester og Edinburgh i 2018. Alle tre byene vil være vert for 5Ks helg, mens London også vil ha en fredag kveld-event for de som er ivrige etter å slappe av sin helg i aktiv mote.

London-arrangementene finner sted i Queen Elizabeths olympiske park fredag 23. og 24. mars. Manchester's Tough Mudder 5K er lørdag 11. august i Heaton Park, og Edinburgh-utgaven er 25. august i Holyrood Park. Ytterligere hendelser i Bristol og Sør-London forventes å bli annonsert snart.

Hver vil inneholde minst ti av Tough Mudder's hindringer, inkludert noen merkevare spanking nye som er designet spesielt for den kortere avstanden. Som med alle Tøffe Mudder-hendelser, vil samarbeid være avgjørende for å fullføre kurset, så vær så snill å engasjere noen venner og familie eller være forberedt på å få nye venner på dagen.

Å delta i en 5K-turnering koster £ 29, mens tilskuere vil få tilgang til Mudder Village for å se gratis - kurset vil vindse rundt Mudder Village, slik at de som ser kan se alle handlingene. Inkludert i inngangsprisen er en finishers pint, T-skjorte, hodebånd og bilder. Med tanke på prisen på en halvliter i London blir Tough Mudder farlig nær å betale deg for å konkurrere.

London, Edinburgh og Manchester-arrangementene er alle på salg nå på Tough Mudder-nettstedet, hvor du også kan registrere deg for varsler for når oppføring åpnes for andre løp. Siden 5K-hendelsene er kortere og mindre utfordrende enn en full Tough Mudder - som vanligvis er 16-20km lang - trenger du ikke å bekymre deg for mye om trening for dem, men hvis du lurer på hva slags trening det er verdt å gjøre med Prep for en hindringskursløp, sjekk ut vår Tough Mudder treningsplan.

Populært emne