Topman er sortert som nytt brudekjole du trenger å kjøpe

Topman er sortert som nytt brudekjole du trenger å kjøpe - STIL 2023
Topman er sortert som nytt brudekjole du trenger å kjøpe - STIL 2023
Anonim

Bryllupssesongen er over oss - og det betyr hjortdosering, og håper alle rimelige gaver på registret ikke allerede er kjøpt, og avgjør om du skal bytte ut din spesielle anledningsdrakt.

La oss ta avgjørelsen for deg på det siste punktet: Oppgrader din brudekjole til en av de tynne single-breasted (£ 200) eller dobbel-breasted tredelte (£ 250) drakter fra Topmans nye Fine Tailoring linje av designer Charlie Casely -Hayford. Alle draktene er laget av italiensk ull og kommer i rødbrun, blå twill og grå sjekk.

Charlie Casely-Hayford er den yngre partneren i far og sønns designduo Casely-Hayford, hvis show har oppnådd må-se status på London Fashion Week de siste årene takket være utsøkte, moderne skreddersamlingssamlinger. For dette samarbeidet med den raske moteforhandleren, sier Charlie, har klærne beholdt "Savile Row-detaljering som et halvt lerret og en fungerende mansjett … kombinere disse elementene med et strømlinjeformet og modernistisk Topman-perspektiv." Høres bra ut for oss.

Utvalget består av ti velutstyrte drakter. For de som trenger noe for kontoret, er det rimelige og elegante drakter som er spesielt laget for arbeid, laget av italienske tekstiler i klassiske, men moderne single- og double-breasted stiler.

Helgedrakten smelter sammen både mote og funksjon, ved hjelp av tekniske stoffer som leverer et moderne alternativ til den tradisjonelle drakten med elastisk stoff som brukes i både single- og double-breasted jakker, noe som gjør det enkelt å bevege seg.

Hvis anledninger du deltar på, er mer formelle, eller du ser allerede frem til slutten av året, tilbyr samlingen også svart-tie-alternativer. Signaturblomst fløyel smoking med sjal krage er et spesielt høydepunkt, mens de klassiske tuxes i svart eller hvitt er stilige og moderne. Ikke vent, men dette er en begrenset utgave. topman.com

Populært emne