25 emner å snakke om i et godt forhold

Kjører ut av emner for å snakke om mens du snakker med kjæresten din eller kjæresten? Her er 25 samtaler som kan bidra til å bringe dere nærmere.

Glade samtaler er forskjellen mellom et godt forhold og en kjedelig.

Samtaler kan hjelpe dere begge til å forstå hverandre bedre, og hjelpe dere begge til å binde seg bedre.

Har du noen gang følt at du kjører ut av ting å snakke om, være det over telefon på en hel natt eller når du bare tilbringer en ettermiddag sammen?

Emner å snakke om i et forhold

Når du er i et forhold, er det enkelt for de rette emnene å snakke om å glide rett forbi fingrene dine.

Hvis du er i et nytt forhold, kan dere begge ha så mange spørsmål å spørre hverandre.

Men frykten for å høres uhøflig eller blir for personlig, kan gi mye tomt plass i en samtale.

[Les: Nytt forholdsråd for å få et perfekt forhold]

Og hvis du er i et erfaren forhold, kan dere begge være så vant til hverandre at stillheten kan virke helt normal.

Men nå og da trenger du å bringe spenningen og livet til et forhold ved å snakke om de riktige tingene.

Uansett hvor lenge du har vært i et forhold, er det alltid kommunikasjon som bringer to elskere nærmere sammen, og fører til bedre forståelse. [Les: Den virkelige kraften i ord i et forhold]

25 interessante emner å snakke om

Nesten alle disse konversasjonsideer kan gjentas i din sammen tid, og den beste delen om disse emnene er at partneren din alltid vil få et nytt svar hver gang du spør de fleste av disse spørsmålene.

Du kan bruke disse spørsmålene med kjæresten din eller kjæresten, eller bruke dem selv om du er gift.

Bruk disse 25 temaene, og du vil innse hvor lett du kan bygge kjemi og kjærlighet i forholdet ditt, bare ved å snakke om de riktige tingene. [Les: Hvordan lage seksuell kjemi og få det til å bli]

# 1 Planer for helgen. Snakk om helgens planer sammen, selv om det fortsatt er mandag kveld. Det er spennende og morsomt, og det vil gi dere begge noe å se frem til etter en lang arbeidsuke.

Ved å ha noe å se frem til, vil det til og med hjelpe dere begge gjennom hele uken med entusiasme fordi dere vet at du får en god helg.

# 2 komplimenter. Snakk om ting du liker eller beundre om din partner. La dem få vite hvor mye du setter pris på dem, være det om deres personlighet eller om noe de gjorde den forrige uken. [Les: 25 komplimenter for gutter, de vil aldri glemme]

# 3 Daglige bekymringer. «Så hva har vært bekymret for deg i det siste?» Lyder så enkelt, men likevel, det er noe som kan få din partner til å føle seg takknemlig og omsorgsfull. Selv om de ikke har noen bekymringer, bare å vite at du bryr deg, ville få dem til å føle seg godt om å være i forholdet.

# 4 arbeid. Det er alltid noe å snakke om arbeid, det være seg et nytt prosjekt eller en dårlig sjef. Ved å snakke om hverandres arbeidsliv, vil det hjelpe dere begge til å forstå hverandres profesjonelle sider og etikk bedre.

# 5 De små hemmelighetene. Hemmeligheter er alltid morsomme å snakke om. Du kan snakke om hemmeligheter som et spill hvor hver av dere må byttes for å avsløre en ny hemmelighet. Det vil bli mye moro, og dere begge kan bli kjent med hverandre mer intimt.

# 6 Filmer og TV-programmer. Det er alltid noe nytt og morsomt hver uke når det kommer til filmer og forestillinger. Snakk om hverandres favorittprogrammer eller filmene dere begge er glade for å se på. [Les: 25 tegn han elsker deg selv om han ikke sier det høyt]

# 7 Mat og restauranter. Selv om kjæresten din ikke er lidenskapelig om matlaging, vil de i det minste sette pris på god mat. Snakk om nye restauranter eller steder du begge bør besøke over helgen eller på en spesiell dag. Det vil gi dere begge en sjanse til å utforske mat sammen og også lage middagsplaner for de kommende ukene.

# 8 Personlige drømmer. Snakk om drømmene dine med partneren din. Fortell dem hva du har tenkt å gjøre eller hva dine visjoner og drømmer er. Det vil gi gode samtaler, og hjelpe partneren din til å kjenne din personlige side bedre.

# 9 ferier. Planlegg ferier eller helgferier uker eller måneder før. Ferie er nesten alltid høydepunktet av et helt kalenderår, så selv drømmende planlegging det på forhånd kan få begge dere begeistret.

# 10 Hobbyer og personlige interesser. Hva liker du å gjøre i din egen private tid? Del dine tanker med din elsker. Sjansene er at partneren din også har noen få hobbyer du liker.

# 11 venner. Det er alltid godt å vite mer om hverandres venner. Det er et skritt nærmere å lære mer om partnerenes liv og hva de gjør, spesielt når du ikke er i nærheten. [Les: 13 tegn på at vennene dine ødelegger ditt perfekte forhold]

# 12 Stolte øyeblikk. Spør kjæresten din eller kjæresten til å fortelle deg om øyeblikkene i livet når de har følt seg veldig stolte av sine egne prestasjoner. Minneverdige øyeblikk og barndomsminner gir alltid timer med morsomme, morsomme samtaler.

# 13 Tilby hjelp. Spør partneren din om du kan hjelpe dem med noe, selv om det er så dumt som et ord.Å samarbeide på oppgaver bringer alltid to personer nærmere. Og det vil alltid få din partner til å føle seg takknemlig for å ha deg rundt.

# 14 Femårsplaner. Hvis du har vært i en stund, snakk om hvor du ser deg selv fem år fra nå som et par. Å ha felles mål gjør alltid forholdet sterkere og gir dere begge noe å jobbe for.

# 15 Selvforbedring. Når du snakker om dine egne feil og hvor du ønsker å forbedre, hjelper det partneren din til å føle deg mer avslappet og komfortabel, og de ville bryte ned sine egne høye vegger og snakke om sine sårbarheter også.

# 16 familier. Å snakke om hverandres familier gir timer med interessante detaljer og sladder. Og det hjelper også med å gjøre første introduksjoner og tilbringe tid med familien morsommere. [Les: Ting å vite før du møter partnerens foreldre for første gang]

# 17 Problemer i soverommet. Ikke press problemer på soverommet under teppet. På et tidspunkt vil de alltid komme tilbake for å hjemsøke dere begge. Hvis du ikke klarer å utføre eller ikke har lyst til å ha sex plutselig, snakk om det, så begge kan overvinne alle problemer sammen.

# 18 Sexprat. For et forhold for å lykkes, er seksuell intimitet like viktig som romantiske bevegelser. Snakk om dine seksuelt følsomme flekker og erogene soner, posisjoner du liker eller vil prøve, dine hemmelige seksuelle fantasier og hva som helst som gjør deg i seng. Det blir spennende og avslørende samtidig. [Les: Hvordan spice opp sexlivet ditt på 30 sexy måter]

# 19 Velvære og velvære. Selv om helseproblemer kanskje ikke er enkle å snakke om, er det fortsatt en fin måte å bli kjent med hverandre og forbedre hverandres liv.

# 20 Råd. Kommunikasjon handler ikke alltid om å bli kjent med mer om hverandre. Gi nå og da råd og del dine forslag til hva kjæresten din kan gjøre for å forbedre livet eller arbeidet deres.

# 21 Din fortid. Fortiden er alltid spennende og morsomt å snakke om. Du trenger ikke å snakke om tidligere relasjoner eller dine seksuelle detaljer hvis det gjør at du føler deg ubehagelig. Men snakk om barndommen din, dine unge drømmer og alle de små tingene som gjør deg som du er. [Les: Den riktige måten å snakke om dine tidligere forhold]

# 22 Fremtiden. Hva vil du gjøre med livet ditt? Dette emnet kan gjøre for intellektuelle samtaler som kan hjelpe deg med å bli kjent med partnerens syn på livet og de sysler som betyr noe for dem.

# 23 Preferanser. Noen ganger er det de små tingene som kan gi dere begge timer med morsomme samtaler. Snakk om hverandres liker og misliker. Tross alt endres preferanser med tiden, og jo mer du vet om partnerens nåværende preferanse, desto bedre vil du kjenne dem. [Les: 13 interessante ting å snakke om med kjæresten din]

# 24 Delt mål. Planlegg felles mål sammen. Det kan være å male en vegg, kjøre en maraton neste år eller omtrent alt annet. Når du planlegger ting eller prøver noe nytt sammen, bringer det dere nærmere. [Les: 10 perfekte ting å snakke om med kjæresten din]

# 25 Personlige meninger. Hvis du virkelig elsker hverandre, ikke hold tankene dine tilbake hvis du vil dele det som er i tankene dine med din elsker. Det spiller ingen rolle om det er et forslag eller en advarsel, hvis du føler det, si det. Partneren din vil føle deg godt kjent med at du alltid ser etter dem uansett hva. Det føles alltid bra, ikke når du vet at du har en spesiell person som bryr seg så mye om deg?

[Les: De 10 typer kjærligheten du vil definitivt oppleve i livet ditt]

Bruk disse emnene til å snakke om i forholdet ditt, og du vil aldri gå tom for interessante samtaler. Og dere begge vil føle deg nærmere hverandre med hver dag som går.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar