Topp 15 verste vaner som kvinner hater på menn

Innholdsfortegnelse:

Topp 15 verste vaner som kvinner hater på menn
Topp 15 verste vaner som kvinner hater på menn

Video: Topp 15 verste vaner som kvinner hater på menn

Video: Topp 15 verste vaner som kvinner hater på menn
Video: How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers 2023, September
Anonim

Vil du finne ut hva vaner kvinner absolutt avskyr når det gjelder mennene de ser til dato? Her er de verste lovbrytere!

Hvis du vil imponere kvinnen i drømmene dine, må du gjøre en innsats for å være den beste mannen du kan være. Det er ikke å si at du må ha en filmstjerneprofil eller en båtbelastning av penger. Alt du trenger å gjøre er å være deg selv. Imidlertid må du kvitte deg med de dårlige vanene som slår kvinner av mest.

[Les: Topp 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha]

Hvorfor trenger du å bli kvitt disse dårlige vaner?

En dårlig vane er akkurat hva det er: en vane. På grunn av det har du muligheten til å snu og utvikle gode vaner for å motvirke de dårlige. Du forandrer ikke hele din personlighet. Du forbedrer bare på det som allerede er der, ved å avhende de dårlige egenskapene du besitter.

Kvinner er følsomme vesener, og de tiltrekker seg ganske ofte disse egenskapene. Selv om de liker ditt utseende, vil de ikke nøle med å dumpe deg hvis du har dårlige vaner som kan ødelegge forholdet ditt.

Disse vanene er ikke bare skadelige for kroppen din, men de kan også skade skader på personlighet og velvære. Disse dårlige vaner inkluderer vices og ubehagelige egenskaper. Før du begynner å jobbe med å imponere damen din med dine gode egenskaper, må du kvitte deg med alle de dårlige vaner som de fleste ikke liker.

# 1 Røyking. Dette er den første kjæresten til røykfrie kvinner. Det er flere ikke-røykere enn kjedenrøyere der ute, og hvis du møter en, vil de ikke nøle med å ringe deg ut om lukt som et askebeger.

# 2 Overdreven drikking. Alkoholisme er en sykdom, men ofte drikker kan også være skadelig for kjærlighetslivet ditt. En kvinne vil ta din overdreven inebriation som et tegn på uansvarlighet eller som mangel på alvor. Det er greit å drikke nå og da, men det er ikke attraktivt å drikke ekstreme mengder alkohol.

# 3 Narkotikabruk. Det er en stor debatt om marijuana er skadelig, men å sette det til side, er noen form for narkotikamisbruk uutholdelig for de fleste kvinner. Akkurat som det er med alkohol, vil en kvinne som vet at du bruker vanlige medisiner regelmessig, ikke godkjenne livsstilen din, inkludert dine utgifter vaner, så mange rekreasjonsdroger kjører ikke billig.

# 4 Lav selvtillit. Kvinner vil ha menn som vet hva de gjør. De kan ikke bli plaget til å holde deg opp når de har egne problemer. En mann med lav selvtillit er like ille som en kvinne med samme problem. Du kan ikke oppnå noe i livet hvis du er for opptatt av å få det selv.

# 5 dårlig hygiene. Ikke tro skudd som kvinner elsker en grungy type fyr. De vil kanskje ha robuste kjekke menn, men når den robuste delen blir for ekte, vil de komme tilbake. De vil ha noen som er rene og fri for bakterier. Lukter dårlig og ser dårlig ut, vil varsle dem om at du har en smittsom sykdom. [Les: 25 største avtalebrytere for kvinner]

# 6 Arroganse. Å vite at du ser bra ut, er forskjellig fra å skje i andre folks ansikter. Selv om du har penger, vil en kvinne ikke sette pris på det hvis du blatant kaster den rundt for å imponere henne. Hvis du er en begavet person, vær ydmyk om det. Vær sjenerøs, men ikke liten. Vær uselvisk, men ikke nedlatende. Arroganse får deg ikke noe annet enn en øye rulle.

# 7 Likegyldighet. En kvinne vil ha noen som de kan ha forbindelse med. Du kan være sjenert eller distrahert, men å være likegyldig for jenta din, kan sende en annen melding. Ikke bare er det vondt, det gjør dem til å tro at du ikke er investert i å ha et forhold, tross alt.

# 8 Manglende medfølelse og empati. Å være fint er et krav, men du trenger ikke å falle det ved å holde en gammel dame hånd mens hun krysser veien. Du må være empatisk om hva som foregår rundt deg og opptre tilsvarende når det oppstår problemer. Hvis du overser alvoret av en situasjon, vil din partner tro at du ikke bryr deg i det hele tatt. [Les: 5 grunner kvinner faller for følelsesmessig utilgjengelige menn]

# 9 Manglende potensial. Å være arbeidsledig betyr ikke at du er uopptatt av kjærlighet, men en kvinne vil ikke tolerere det hvis du ikke har noen planer om å snu situasjonen din. De bryr seg ikke om du tjener mer enn de gjør. De vil bare ha en mann som har en drøm og vet hvordan man skal overleve, uten avhengig av noen andre.

# 10 Manglende besluttsomhet. Å være selvtilfreds er også en turn-off. Kvinner liker ikke det når menn gir opp før de selv prøver noe nytt. Du kan kalle det lat, fantasiløs eller umotivert - uansett hva det er, vil en kvinne ikke stå for en mann som ikke er proaktiv.

# 11 Laziness. Det er det samme som mangel på besluttsomhet, men bare på grunnleggende nivå. Kvinner liker ikke gutter som bare ligger rundt og venter på at noen andre skal gjøre jobben sin for dem. Uansett om det er oppgaver, jobben sin eller å hente en familie, liker kvinner ikke det når menn ikke tar sitt ansvar seriøst.

# 12 Avhengighet. Hvis en fyr må ta utdelinger eller veldedighet fra familie eller noen andre, vil en kvinne ikke være tilbøyelig til å sette sitt liv i den personenes hender. En mann må være uavhengig i en forstand at han kan sørge for seg selv, så vel som hans fremtidige familie.Hvis uflaks forhindrer at det skjer, vil en kvinne sette pris på det hvis en fyr forsøker å støtte seg selv på sine egne to føtter.

# 12 Ufølsomhet. Det er iboende dårlige mennesker, og det er folk som til slutt ser dårlig ut. Sistnevnte er de som ikke tar hensyn til andres følelser, uansett hvor gode deres hensikter er. Du må alltid være høflig og avstå fra å fornærme andre mennesker på grunn av din mangel på empati. [Les: 25 ting som gjør menn attraktive for kvinner]

# 13 Taktløshet. En taktløs person er den samme som en ufølsom person. Imidlertid forårsaker taktløshet vred på grunn av de sårbare tingene folk sier. Hvis en mann ikke kan avgjøre om noe de vil si er vondt, kan det føre til mistillit i et forhold. En jente kan til og med ta det som et tegn på aggresjon, selv om du ikke mener å skade dem med dine ord.

# 14 Grusomhet. Dette dekker et bredt spekter av personlighetsproblemer. En mann som har som mål å forsiktig skade en person med sine ord eller handlinger, er uopptatt av vennenes følelser. En kvinne vil ikke utsette seg for en nedverdigende situasjon bare for kjærlighet. Det er derfor du bør strebe etter å bli en god person som aldri ville skade andre mennesker for personlig gevinst.

Alle disse egenskapene gjelder også kvinner, men de fleste av disse er hovedklagerene til kvinner generelt. Gutter har et annet sett med standarder for kvinner, men jenter er pickier når det kommer til gutter og deres vaner.

Hvis du vil imponere en jente, må du ikke endre din personlighet. Bare endre de tingene som ikke er bra om deg. Mangler eksisterer for å gjøre deg menneskelig, men de tingene som gjør oss dårlige mennesker, bør løses eller bortskaffes.

[Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

Hvis du har noen av disse dårlige vaner, er det på tide for deg å begynne å bli kvitt dem. Når du gjør det, vil du innse at det er sunt og å være en god person kan gjøre underverk for ditt kjærlighetsliv.

Anbefalt: