Topp tips for å kjøre med en buggy

Kjører eller jogger er gode måter å komme tilbake til treningen etter at du har født, men hvis du planlegger å kjøre med barnas buggy eller barnevogn, følg disse topptipsene for å lykkes.

Hvis du er en mamma med små barn, kan det være vanskelig å finne tid og tilbøyelighet til trening, utover å jage rundt etter barna.

Så hvorfor ikke sette deg selv en utfordring for å ha noe å sikte på? Kreftforskning Storbritannias ras for livet er den perfekte muligheten til å øke motivasjonen din, fordi du ved å ta del og øke penger vil bidra til å finansiere forskning for å slå 200 typer kreft som påvirker menn, kvinner og barn.

Forberedelse for den store dagen trenger ikke bety å tilbringe timer med dyrebar tid og penger i treningsstudioet. Lett trening, for eksempel å ta den lille en tur, vil hjelpe deg med å forberede seg på Race for Life og har positive fordeler for både deg og ditt barn.

Men hvis du kjører med barnets buggy kommer til å være en del av treningen, er det noen enkle trinn du kan følge for å sikre at tingene går jevnt.

Fitness trener Nicky Lawson fra Kiqplan, Race for Livets offisielle treningspartner, gir henne råd:

Hvor gammel skal barnet mitt være før jeg løper med dem?

Råd varierer, men det anbefales vanligvis at babyer skal kunne sitte opp og holde hodet riktig før du begynner å kjøre med dem, så rundt seks til ni måneder.

Skal jeg kjøpe en spesialisert barnestol?

Hvis du spesielt ønsker å kjøre med barnet ditt eller småbarn kjøpe en spesialkjøring barnevogn egnet for terrenget som du vil kjøre på med en hjulstørrelse på 16 tommer eller større. Noen er konstruert for kjøring på terreng, mens andre imøtekommer jevn fortau, så tenk på hvor du bor og undersøk den beste buggyen for hvor du vil kjøre.

Stabilitet og komfort for deg og barnet ditt er viktig, så sørg for at buggyet har passende suspensjon og støtdemping også. Prøv også å kjøpe en med håndbrems og ideelt sett en solskjerm for å løpe på solfylte dager.

Vær forberedt

Bruk egnet sko, sørg for at du drikker nok vann før og etter fysisk aktivitet - spesielt hvis du fortsatt har amming - og husk å varme opp og kjøle ned.

Se våre vurderinger av trehjulede barnevogner og lette barnevogner

Hvordan skal jeg løpe?

Bevegelse når du kjører med en bil er veldig viktig. Ha et lett grep på styret og bruk et håndleddsstropp slik at vognen er festet til deg. Hvis forhjulet i buggy svivelene dine bør du låse den fast i en fast posisjon for stabilitet. Pass på at du løper med brystet, skulderbladene bak og ned og du står i en oppreist / høy stilling.

Din buggy håndtak barer bør sitte i riktig høyde for deg, slik at du ikke bukker over, noe som kan føre til skader og smerter i rygg. Hold albuene myke, ikke låst ut, og når du kjører, hold kjernen din trukket inn for å støtte din nedre del.

>> LES: DIN NEW-MUM WORKOUT GEAR

Park eller fortau?

For yngre babyer, begynn med å løpe i din lokale park hvis den har stier eller roligere veier hvor du føler deg mest komfortabel.

Å kjøre gjennom midten av byen på en travel handlingsdag, kommer ikke til å være mye moro for deg eller folkene som prøver å komme seg ut av veien! Hvis det er mulig, prøv å løpe i områder som ikke er "trafikk tung" for å unngå forurensning og åpenbare farer som å krysse travle veier.

>> LES: HVOR WALKING CAN BE THE BEST EXERCISE

Er det noen bevis for at babyer liker å være i vognen mer hvis det går i fart?

Babyer er individer, noen babyer er mer sannsynlig å nyte "kjører" i deres buggy enn andre. De fleste babyer nyter bevegelse og har en tendens til å sovne under bilreiser eller ute i barnevognen, slik at du kan klare kjørene like før lur, så baby sover mens du kjører.

Når de blir eldre (smårolletrinn), kan de nyte å løpe i barnevognen så mye de vil være våken og se hva som skjer.

Hvor lenge skal jeg løpe for, før kjæresten min blir kjedelig?

Dette er ned til individuelle babyer og kan være gjenstand for deres alder og hvor lenge en lurtid de har. Yngre babyer er mer sannsynlig å være fornøyd i buggy på en løp lenger enn en aktiv smårolling som ønsker å komme seg ut og leke.

>> LES: Fire enkle øvelser å gjøre med ditt barn

Gjør det sosialt

Å ha et felles mål kan være veldig motiverende og kan bidra til å holde deg på sporet, så hvorfor ikke gi ditt sosialt liv en treningsøkt og logg på Race for Life sammen med en gruppe venner og trene sammen.

Kiqplan's Race for Life-app bruker informasjon fra smarttelefonen eller aktivitetssporeren til å lage en personlig treningsplan, sende deg treningsøkter, trinnsmål, næringsråd og motiverende tips. Gratis treningsplaner for ulike nivåer av evne er også tilgjengelig på Race for Life-nettsiden. For å gå inn på Race for Life besøk raceforlife.org

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar