Topp 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha

Innholdsfortegnelse:

Topp 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha
Topp 9 grunner menn blir avvist av kvinnene de vil ha
Anonim

Har du blitt skutt ned nylig? Det var sannsynligvis for en av disse 9 grunnene. Finn ut hvorfor du ble avvist, og lære å bli i spillet! Av Eli Walton

Det er flere grunner til at en kvinne kan avvise en mann. De fleste av dem, fyren har litt kontroll over, men ikke alle. Noen ganger er det deg, og noen ganger er det ikke.

Kvinner blir truffet på og nærmet seg av gutta mye. På en måte fungerer dette mot deg, siden du bare er en annen fyr som prøver å snakke henne. Men hvis du kan spille det riktig, vil det fungere for deg. De fleste gutta som slår på en kvinne, kreper, eller jerks, eller bare respektløse. Det tar ikke for mye å skille seg ut over de mennene. [Les: 10 åpenbare tegn på avvisning at menn fortsetter å ignorere]

Hvorfor blir du avvist av kvinnen du liker?

Her er de vanligste årsakene til at en kvinne vil skyte ned en mann. Du vil legge merke til at noen er utenfor din kontroll, men de fleste er feil som gutta gjør. Gjør du noen av disse? Les videre for å finne ut, og korrigere de du får feil. Ditt kjærlighetsliv vil være glad du gjorde.

# 1 Å være for kåt. Arroganse er måten noen gutter takler sine oppfattede mangler. Uansett grunn, tror de at det kommer som kåt, vil dekke det faktum at de er usikre eller korte eller kjedelige eller hva som helst. Det virker aldri. Å være deg selv, den som er, slår arroganse hver dag.

Ta de tingene du kan være kåt om og nedkonkurrere dem, eller bedre ennå, ikke engang snakke om dem før de kommer opp naturlig i samtalen. Kanskje du har en god jobb eller en fin bil. Kanskje du er en god idrettsutøver. Uansett hva det er, vil hun finne ut i løpet av tiden, og vil bli mye mer imponert enn om du bare blurted det ut.

# 2 Mangler i selvtillit. Sannsynligvis er kvaliteten som kvinner verdsetter mest på menn, selvtillit. Mer enn godt utseende, penger, en god jobb eller en følelse av humor, en selvsikker mann er svært attraktiv for kvinner. Men for mange gutter erstatter cockiness for selvtillit, og de to er polare motsetninger.

En trygg mann skryter ikke. Han trenger ikke. Han er avgjørende, tar avgjørelser uten å svinge. Han er respektfull mot kvinner, høflig til servitører, sjarmerende og en herlig mann. Dette er noe som alle gutta bør streve for å være.

# 3 Ut av din liga. Noen ganger blir en fyr avvist fordi han rettet for høyt. La oss innse det, det er noen kvinner som de fleste gutta aldri har sjanse med. Det kan være om utseende eller penger eller alder eller hva som helst annet. Hvis du skyter for stjernene, kan du ikke bli overrasket hvis du krasjer land.

Dette betyr ikke at du ikke bør prøve, skjønt. Noen ganger forblir den vakreste jenta på dansen alene fordi alle er for redd for å nærme seg henne. Snakk med en kvinne som dette med selvtillit og høflighet, og du vet aldri hvor vellykket du kan bli. Bare vær forberedt på å bli skutt ned. Avvisning er ikke verdens ende, så lenge du kan klare det godt. [Les: 9 enkle bevegelser til dato en jente som er ute av ligaen din]

# 4 For selvinteressert. Det er utrolig antall gutter som, når de flirter med en kvinne eller på en første date, tilbringer en hel kveld å snakke om seg selv. Uansett hva som går gjennom hodet når de gjør dette, enten å tenke på at kvinnene er imponert, eller at det er deres plikt å gjøre alt som snakker for kvinnen, er de feil.

Kvinner hater dette om gutta mer enn de fleste andre ting. Med mindre du har nettopp kommet tilbake fra å klatre Mount Everest, har du ikke noe mer interessant å si enn hun gjør. Selv om du virkelig skalere i Himalaya, må du likevel holde opp om det. Hvis hun vil høre mer, spør hun deg. Kvinner er mye mer imponert av gutter som viser interesse for hennes liv og karriere. Bli over deg selv, eller du blir alene.

# 5 Fouling vannet. Dessverre er dårlig hygiene en altfor vanlig grunn at kvinner avviser menn. Heldigvis er det en lett forebygges. Det er ganske enkelt. Vask deg selv, børst tennene, ha på deg rene klær, kjør en kam gjennom håret ditt, og du er ganske mye der. Det er lett for gutta å bli ryddet og klar til å gå ut. Sett i den lille innsatsen. Hvis du ikke er ren, vil du bli avvist. [Les: 13 regler for etikette som hver mann trenger å vite]

# 6 Dårlig ytelse. Avslag skjer ikke bare ved første møte. Du har kanskje allerede gått på noen få datoer, eller sovt sammen. Enhver av disse grunnene kan fortsatt søke etter det innledende møtet. Denne kan bare gjelde når du har sovet sammen. Kanskje du bare ikke behage henne.

Kvinner har seksuelle behov som menn gjør. Hvis en fyr ikke møter disse behovene, så kan hun godt avvise ham på grunn av det. De fleste kvinner er ganske forståelige, og så lenge en fyr gjør innsatsen, burde hun hjelpe ham å finne ut hva hun trenger. Men hvis en fyr bare er en egoistisk elsker, setter sin egen glede foran henne, da vil han bare ha seg selv til å klandre når hun slutter å svare på hans samtaler. [Les: 11 sexy måter å være en bedre elsker]

# 7 Bare ikke hennes type. Noen ganger er en fyr bare ikke det en kvinne leter etter. Det kan være noe om personlighet, eller kanskje er hun bare ikke fysisk tiltrukket av ham. Kanskje er kjemi ikke der for henne.Det er ikke mye du kan gjøre med dette, annet enn bare godta det.

Igjen, avslag skjer. Hvis du nærmer deg henne på en gentleman måte, vil hun være høflig om det. Du bør også være. Det er ingenting verre enn en fyr som blir bitter, whiny eller sint over avvisning. Å vite hvordan du aksepterer avvisning er en del av å være selvsikker nok til å nærme seg en kvinne i utgangspunktet. [Les: 25 ting som vil gjøre deg mer attraktiv for kvinner]

# 8 Han er snill. Alle har hørt det før, de fine gutta er ferdig sist, og at kvinner liker assholes. Det er umulig å nekte at det er noen sannhet til dette, men vil du virkelig være med en kvinne som liker gutter som er jerks? Ta den høye veien og vær en gentleman, og du vil gjøre mye bedre.

Dette kan være den vanligste årsaken til alt som kvinner avviser menn. Gutter er uhøflige mot kvinner, enten fordi det er slik de er, eller hvordan de har overbevist seg selv om at de trenger å være. Det er en forferdelig tilnærming. Hvis du er en rykk for henne, vil hun skyte deg ned. Det vil bli en rikelig fortjent avvisning.

# 9 Bare ikke i kortene. Noen ganger er du bare uheldig. Du nærmer deg en kvinne du er i, som på en annen dag kan like deg også. Men uansett har hun en dårlig dag. Kanskje hun hadde en kamp med en venn eller en dårlig dag på jobben, eller kanskje er hun bare under været. Du må godta at det alltid er et element av sjanse til ting, og noen ganger er timingen bare ikke riktig.

[Les: 25 største dating avbryter for kvinner]

Avvisning er en vanlig del av spillet, og det er viktig å lære å godta det. Men hvis du kan unngå disse vanlige feilene, vil det være noe du må håndtere med mindre og sjeldnere. Prøv å fikse feilene du gjør feil, og aksepter at det er noen ting du ikke kan endre.

Populært emne