Topp fem bryst frisyrer

En ny studie av mannlig pleiemerke Braun avslører at over 70 prosent av mennene innrømmer å trimme kroppshåret, med nesten en tredjedel tar over 20 minutter for å få jobben gjort. Hvorfor oppstyret er fuzzfritt? 41 prosent sier en god trim øker tilliten sin, mens nesten et fjerdedel innrømmer at det er et arbeid av kjærlighet å behage sin andre halvdel.

Videre ser 66 prosent av mennene kropps- og ansiktshår som det nye sartorialtilbehøret. Med den hederlige mengden omsorg og presisjon går inn i denne integrerte delen av den mannlige pleierutinen. Her er toppstilene som dominerer det mannlige grooming landskapet som finnes i Brauns undersøkelse. Velkommen til verden av manscaping.

1 Træret

Den typiske versjonen av treet innebærer å skape en moderat mengde hår på øvre bryst med en liten sti som fører ned til magen. Mest populær blant de yngre gutta, gjør at denne eviggrønne tilnærmingen til manscaping gjør at menn stolt kan vise en vanlig vekst av hår hele året.

2 Den øverste tunge

Disse manscaping helter rocker en godt trimmet hårmåtte på den øverste halvdelen av brystet, men holder mageområdet jevnt. Som sett på Keith Lemon og Robbie Williams er dette utseendet populært over hele linja og sportet av menn i alle aldre.

3 Teppet

Dette utseendet uttrykker 'pappa kul' med kjendis-supportere, inkludert Tom Selleck og The Hoff. Fans av denne stilen pleier å være 25 år og over, med en kiste full av hår for å være stolt av, slik at utseendet blir definert med en rask trim over sommeren.

4 Sneglen

Dette bemerkelsesverdige mannlige landskapet er populært hos yngre menn som ønsker å holde noe hår over bellyknappen i sjakk, med en liten sti av hår over magen.

5 Den ullete genseren

Ikke for svake i hjertet, disse hirsute gentlemanene kanaliserer sine indre kavaljer eksternt i en stil som er mest populær blant gutta over 31 år. For å holde dette utseendet under kontroll, trimme håret til en passende lengde med jevne mellomrom.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar