Topp hjernen trening apps for å bekjempe baby hjernen

Innhold

Det er alltid mye diskusjon om hvorvidt Baby Brain eksisterer - selv om, spør de fleste mødre, og de vil alle rope en rungende "JA!"

Hvis du ønsker å finpusse din mentale smidighet, minne, fokus og andre hjernevner, har vi avrundet noen av de beste hjernevirksomhetsappene på markedet. Last ned disse til telefonen din i dag, og du får daglige treningsøkt for å stimulere minne og andre mentale ferdigheter, og alle føler seg som bare et spill.

Disse appene er alle gratis å laste ned, selv om det er kjøp i appen hvis du ønsker det.

lysstyrken

Etter å ha satt opp en konto og velger de mentale ferdighetene du vil trene, får du en daglig trening med spill skreddersydd for dine behov. Mer enn 70 millioner mennesker bruker dette verden over, med 50 spill å velge mellom.

Fit hjerner

Velg mellom spill som vil stimulere minne, fokus og hjernefrekvens. Du kan følge fremdriften din med denne appen, med et personlig treningsprogram. Inkluderer mah-jong!

Eidetic

Denne appen bruker en hjernetreningsteknikk for å spesielt hjelpe minnet, kalt avstandserklæring. Det kan hjelpe deg med å huske alt fra viktige telefonnumre til ord og fakta, og fungerer ved timing hvor lenge du tar for å svare på spørsmål.

Hev

Motta daglige spill for å trene mer enn 35 hjernekompetanse, med detaljert sporing, som tar sikte på å forbedre ytelsen og selvtilliten din. Dette er en veldig fargerik app, med mer av en gaming følelse.

Topp

Mer enn 30 spill å spille og skjerpe dine mentale ferdigheter - og du kan dele med venner for å spore og sammenligne dine poeng. Inkluderer et spill som ligner det gammelt kjente Simon Says-spillet fra vår barndom, hvor du holder fingrene trykket på lysopplevelsene!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar