Topp 12 alternative destinasjoner for romantiske pauser

Med spargrisen full av prudently pinched pennies, hvorfor ikke ta din partner til et mindre kjent reisemål for en ferie i livet?

Ingenting sementer, gjenoppliver og reinvigorerer et forhold som en romantisk ferie. Ikke bare gir det lindring fra den normale daglige livslind, i tillegg til å sette litt generell spenning i ditt skritt, det skaper også en plass hvor du for en gang kan fokusere utelukkende og utelukkende på hver annen.

Lengden på en slik pause er ikke spesielt viktig - det er utrolig hva en helg unna kan gjøre for et beleilig partnerskap - men det som er viktig er valg av reisemål.

Du kan velge den pålitelige, prøvde og testede Paris, New York eller Roma, alle trygge alternativer som er usannsynlig å skuffe. Men ville det ikke vært fint å ta dem et sted at deres venner og kolleger ikke kunne formørke seg med historier om egne erfaringer der? Et eller annet sted litt annerledes og, på samme måte, et sted egentlig ganske spesielt. [Les: Er det for tidlig å begynne å reise med partneren din?]

De løpere opp for ferie destinasjoner

Å velge hvilke destinasjoner som gjorde det til toppen av denne ukonvensjonelle listen over romantiske ferieferier, var ikke like vanskelig som å bestemme hvilke som skulle gå ut. For eksempel når det gjelder romantisk strandferie, sørger Sørøst-Asia alene for tusenvis av alternativer i verdensklasse, hovedsakelig i Thailand, Indonesia og Filippinene.

Når det gjelder fjellandskap, har du som de sveitsiske alper, Banff nasjonalpark og Patagonia å velge mellom, med en mengde mulige destinasjoner på nesten alle kontinenter.

For byferier, Paris og Roma, som tidligere nevnt, topp nesten alle populære liste over romantiske destinasjoner, med som Venezia, New York, Wien og Barcelona ikke langt bak.

Men, og dette er et stort, men for vår liste er disse alternativene litt opplagt, er de ikke?

Vinnerne for de beste alternative feriedestinasjonene

Vår liste består da utelukkende av det uvanlige og det overraskende. Noen av valgene vil bli kjent med, men ikke spesielt i deres kapasiteter som romantiske destinasjoner. Noen vil være kjent for folk innenfor et bestemt geografisk område - kontinent, subkontinent eller land, for eksempel - men ikke til resten av verden. Noen vil være et komplett mysterium for nesten alle.

I tillegg, i et forsøk på å være likehendt om hvilke valg som gjorde det til sluttlisten, har de blitt delt inn i de to kategoriene av "by og byferier" og "plasser av enestående naturlig skjønnhet." Så , her går:

By og byferier

Hovedstader kan være de vanligste feriedestinasjonene, men når du dykker inn i de mindre kjente byene, vil du bli overrasket over hva du finner!

# 1 Ayuthaya, Thailand. Den en gang hovedstaden til det gamle kongeriket Siam, som ligger rundt 40 kilometer nord for Bangkok, er Ayuthaya bygget på en elvøya. Denne levende byen er bedre kjent for tusenvis av historiske monumenter som ligger der, og er full av romantiske muligheter, enten du sykler rundt sine gamle steder sammen, spiser på en av sine mange fantastiske restauranter, eller bare nyter hverandres selskap i det tropiske solskinnet .

Det bestemte høydepunktet er imidlertid en kveldstur nedover elven Chao Phraya, med de mange riverside templene, gamle og nye, opplyst for å skape en av de mest imponerende romantiske severdighetene som skal ses overalt i verden.

# 2 Bergen, Norge. En forbløffende by av enhver standard, er denne tidligere europeiske kulturbyen umiddelbart gjenkjennelig av sine lystmalerte eventyrbygninger og dens tilfeldig klatrende natur, med utsikt over sjøen fra bratt sidde åser. Den slags sted som gir seg til idle drømmende og slingrende, Bergen fungerer også som inngangsporten til de vakre norske fjordene, et cruise som må regnes som en av de mest romantiske opplevelsene som er tilgjengelige i Bergen, Norge eller andre steder i verden. .

# 3 Buenos Aires, Argentina. Den eneste nåværende hovedstaden på listen, er attraksjonene i Buenos Aires nesten for mange å nevne. For stjernekorsede elskere har byen imidlertid en veldig spesiell attraksjon i form av tango: den mest sensuelle og romantiske dansen til dem alle.

Ikke vær redd om tango er noe du bare har sett i dårlige filmer. Det er hundrevis av billige fagfolk tilgjengelig som kan lære deg triksene i handelen, og forberede deg til å uttrykke kjærligheten til hverandre gjennom dansedans i en av byens mange tangohaller.

Det er de som hevder at tango kan læres hvor som helst, men det eneste stedet du vil oppleve den virkelige avtalen er i den virkelige byen Buenos Aires selv.

# 4 Kakunodate, Japan. En vakker gammel by som fortsatt er holdt som en av de beste stedene i landet for å se tradisjonell feudal samurai arkitektur. Faktisk lever mange samurai-etterkommere fremdeles her.

For de med romantiske ambisjoner, er hovedattraksjonen den to kilometer lange avenyen av kirsebærblomstrende trær som kjører langs elven. Virkelig en av de mest romantiske severdighetene i verden, og toppen av listen når det gjelder milde hånd-i-hånd-turer.

# 5 Toledo, Spania. Tolv miles fra Madrid, Toledo kunne ikke være noe annerledes.Det tørre, sandrike miljøet virker mer hjemme i Nord-Afrika enn Middelhavet, men gjør ingen feil, det er virkelig en av de vakreste byene som Europa har å tilby.

Faktisk er det et ordtak landsomfattende at du ikke har sett Spania i det hele tatt før du har sett Toledo! Selve naturen til et fantastisk miljø gir seg romanse uten å prøve, men for par på jakt etter amour, gjør en tur til byens mange kulturelle perler et flott utgangspunkt.

# 6 York, Storbritannia. Den gamle byen York er en av verdens mest betydningsfulle historiske steder. Komplett med slott, den største gotiske katedralen i Nord-Europa, og den eldste gaten på kontinentet, om ikke verden, den klassiske skjønnheten i stedet matches kun av antall aktiviteter tilgjengelig for den villige turist.

For det kjærlige paret som søker litt romantikk, går en hånd i hånd rundt de middelalderske bymurene, og tar i sikte fra det høye utsiktspunktet, er det det drømmen er laget av. Best besøkt om våren når blomstermonitorene er i full blomstrende blomstring.

[Les: Reiser - en av de 20 måtene å holde et forhold spennende]

Steder med enestående naturlig skjønnhet

Hvis du og din honning er partielle mot skjulte naturlige underverk, bør disse fantastiske destinasjonene være på din bøtte liste.

# 1 Amantani Island, Peru. Ligger på den peruanske siden av Titicaca-sjøen, kan øya like godt ligge i den andre enden av universet, for all hensikt og formål. Det er virkelig en veldig ekstern og ut av veien alternativet. Men for en romantisk ferie, har den få rivaler, og dra nytte av homestay alternativet, opplever ekte peruansk liv med en lokal vert førstehånds er en rett og slett magisk måte å tilbringe et par netter med en elsket. Og la oss ikke også glemme at med innsjøen rundt deg og Andesfjellene kommer i avstand, er utsikten en av verdens beste.

# 2 Haadalen, Bhutan. Bhutan er ikke det første stedet som kommer til å tenke når man prøver å liste de vakreste og / eller romantiske stedene, men det sammenligner seg virkelig gunstig med noen av verdens bedre kjente skjønnhetspunkter.

Et alpint utseende er gulvet i Haadalen fylt med templer, som skaper en magisk kontrast med fjellene som stiger majestetisk bak dem, og i mars til juni er rhododendronskogene i full blomst også bare ytterligere å legge til den utrolig romantiske atmosfære som dalen kommandoer.

# 3 Khan Kentii, Mongolia. Et beskyttet naturreservat på rundt 5000 kvadratkilometer, og den påståtte fødestedet til Genghis Khan, Khan Kentii, er kjent for sin brede og uendelige himmel. Slettene i Mongolia vil ikke være alles førstevalg for en romantisk ferie, men naturen er både stor og vakker.

Et spesielt interessepunkt for paret bøyd på romantikk, er imidlertid den felles tilgjengeligheten av lokale hesteridning. Kjører slettene under den nordasiatiske solen om dagen og shacking opp sammen under et midlertidig hus om natten ... Kan noe være mer romantisk?

# 4 Malham Cove, England. Kort å lage et skumring utseende i den nest siste Harry Potter-filmen, men ellers lite kjent, er cove Englands best bevarte hemmelighet. En nær tre hundre meter klippe, og mye bredere enn høy, står fjellet ansiktet majestetisk blant de ellers grønne og hyggelige omgivelsene.

En gang en foss to ganger i høyden av Niagara, har den porøse kalkstenen nå la vannet passere gjennom basen, slik at en elv vender seg langs den skogkledde glade nedenfor. Sterk og uforgivelig i de kaldere månedene, om sommeren, springer stedet til livet, og som et romantisk piknikpunkt er det uberørt.

Prøv også litt å vandre opp til det naturlige kalksteinbelegget på toppen av klippefronten hvis du føler deg energisk, eller ta en spasertur gjennom den nærliggende og like imponerende Goredale-arren.

# 5 Ngapali Beach, Myanmar. Som antydet i introduksjonen, er Sørøst-Asia faktisk konge når det kommer til strender, og det er så mange som kunne ha gjort listen. Faktum er imidlertid at mye av Myanmar fortsatt er stort sett uutforsket av den gjennomsnittlige turist har sikret sin plass mot noen ganske stiv konkurranse.

Når det er sagt, kunne Ngpali Beach ganske enkelt gjøre listen på sine egne fordeler. Med glitrende hvite sanden innrammet av tropiske trelinjer og hyggelig turistfrie barer og spisesteder, er det det perfekte romantiske strandferiedestinasjonen. [Les: Et par guide til å bli sexy på stranden]

# 6 Sipi, Uganda. Hill og jungelen alternativet på listen, ligger Sipi midt i hjertet av Afrika på kanten av verdens største vulkan ved baseområdet, Mt. Elgon. Det er ikke det mest tilgjengelige stedet på jorden, og reisen oppe på fjellsporene fra Mbale er en lang og vanskelig, men en gang der blir det klart hvor verdig den reisen var.

En perle i det vilde jungelen på det afrikanske kontinentet, er ikke noe mer garantert å få din kjære til å føle seg som den spesielle sjelen de er, enn å ligge i salongen på Sipi Resort, med utsikt over den berømte fossen der, med ikke en annen sjel i sikte , bortsett fra venterpersonalet og hverandre. Helt idyllisk.

[Les: 8 tips for å ha en flott tid når du reiser som et par]

Om byen, byen, fossen eller stranden, når den er skrevet i stjernene, ta din kjære til den romantiske ferien i livet på noen av disse fantastiske stedene. Gi dem beskjed om hvor mye de betyr for deg med en ferie som er like spesiell og unik som de er, og en som de aldri vil glemme.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar