Topp 10 Fitness Apps For Mums

Innholdsfortegnelse:

Topp 10 Fitness Apps For Mums
Topp 10 Fitness Apps For Mums

Video: Topp 10 Fitness Apps For Mums

Video: Topp 10 Fitness Apps For Mums
Video: Best FREE Fitness Apps 2023! New Top 3 Free Fitness Apps Updated! 2023, September
Anonim

Føles du ikke har et øyeblikk til deg selv? De fleste mødre finner å opprettholde en balanse mellom arbeid og liv, som det er, enda mindre å prøve å passe et treningsregime inn i en allerede jam-pakket uke. Så glem rushing for å gjøre det til treningsstudioet ditt og ta en titt på vårt utvalg av treningsprogrammer.

Image
Image

Den generelle en: Gain Fitness

Denne personlige trenerappen tilbyr enkle øvelser, over 1300 bevegelsesbilder og trinnvise kommandoer for å levere hele kroppen. Du kan spesifisere bestemte gruppemuskler for å målrette og sette opp en rutine etter dine preferanser.

Hvorfor det er så bra for Moms: Bare fått en øvelse ball? Ikke vær redd. Denne appen gir en oversikt over utstyr for å tilpasse passende rutiner i henhold til hva du har i huset. (Pris: Gratis. Tilgjengelig på iOS)

Image
Image

The Real Quick One: Tabata Trainer

Denne intervalltreningsappen er basert på den veldig intense, men veldig populære, fire-minutters Tabata treningsmetoden. Forhåndsinstallert med treningsrutiner, er denne appen effektiv, lett å følge og sporer din tid for å hjelpe deg med å føle brenningen.

Hvorfor det er så bra for Moms: Kan ikke engang finne 10 minutter ledig tid om dagen? På 240 sekunder må dette være den raskeste og enkleste måten å holde seg i form - og den kan utføres når som helst i løpet av dagen. (Pris: £ 1.49. Tilgjengelig på iOS)

Image
Image
Image
Image

Tracker One: Argus

Dette er en for walkies. Argus sporer alt, 24/7. Den overvåker hvert trinn, stride, bite, nippe og mer. Appen overvåker din daglige rutine og produserer detaljerte diagrammer som gjør at du kan sette realistiske helsemål.

Hvorfor det er så bra for Moms: Som en helse dagbok, vil Argus tillate deg å vurdere alle de forskjellige aspektene i livet ditt. Ved å markere viktige trender i helsevennene dine, som søvnmønstre, kan Argus tillate deg å identifisere de delene av livet ditt der barna ikke har den beste innflytelsen … (Pris: Gratis. Tilgjengelig på iOS)

Image
Image
Image
Image

The 'Just for Mums' One: In Shape Moms

Denne appen vant "Winner of Best Health APP 2012 - APP Circus" og er perfekt for alle mødre som tilbyr et komplett program for graviditet og fødselsberedning.

Hvorfor det er så bra for Moms: Appen har til hensikt å støtte mødre i alle aspekter av graviditet og foreldre. Den anbefaler å holde seg frisk og holde seg i form mens du gir all den informasjonen du trenger under graviditet. (Pris: Gratis. Tilgjengelig på iOS)

Image
Image
Image
Image

Den Minimale En: Overalt Trening

Denne appen krever absolutt ingen utstyr og fokuserer på fleksibilitet, kaloriforbrenning og toning.

Hvorfor det er så bra for Moms: Everywhere Exercise er en flott app for påminnet mamma, slik at du får mer bevegelse i ditt travle liv. (Pris: £ 1.75. Tilgjengelig på iOS)

Image
Image
Image
Image

Vekten En: Løs den!

Dette er en flott app for de som ønsker å fokusere på å miste vekt, men føler at de ikke har nok tid til å gjøre det. Appen lar deg sette mål og passer deg med et realistisk og sunt daglig kaloribudget.

Hvorfor det er så bra for Moms: Det er enkelt å bruke, og du kan enkelt holde deg på sporet hver dag ved å registrere inntatt mat og hvilken som helst øvelse du gjør. Det er et must for de mødrene som ønsker å miste babyens vekt. (Pris: Gratis. Tilgjengelig på Android, IOS, Nook and Kindle)

Image
Image
Image
Image

Bum One: Daily Butt Workout

Dette er akkurat det som står på tinnet. The Daily Butt Workout tilbyr fem minutters rutiner og videoer, komplett med din egen instruktør, for å styrke og tone din bum.

Hvorfor det er så bra for Moms: La oss være ærlige, hvem ville ikke ha en flott mamma-bum? (Pris: 69p. Tilgjengelig på iOS)

Image
Image
Image
Image

Running One: Nike + Running

Sammenlignet med andre kjørende apper, er Nike's app veldig enkel og enkel å bruke. Den starter rett og slett, sporer ruten din gjennom GPS og registrerer avstand, fart og tid.

Hvorfor det er så bra for Moms: Den perfekte appen til løpemoren. Det er så enkelt å bruke og overkompliserer ikke hva som skal være det enkleste av øvelsene. (Pris: Gratis. Tilgjengelig på iOS og Android)

Anbefalt: