Topp 10 Bronzers

Innhold

Ingenting drenerer livet fra ansiktet ditt som to timers søvn etterfulgt av en full dag på skrivebordet ditt eller med barna dine. Det er her bronzer er som en pålitelig venn som perkserer deg, får deg til å føle deg menneskelig igjen og dømmer deg ikke for å drikke din fjerde kopp kaffe den morgenen ... Her er våre topp 10 bronzere for å kaste opp slitne mamas.

Quad "/>

Liz Earle Natural Glow Bronzer (£ 19.50, uk.lizearle.com)

Å være veldig Liz Earle, fargen på denne bronzer er ultra naturlig og veldig lett å bruke. Beriket med vitamin E, borage og avokado, så det føles aldri tørt eller kaket på huden.

Nars Bronzer i Laguna (£ 26, narscosmetics.co.uk)

Denne kult bronzer kan ikke bli slått for å gi en sunn glød med et oppvarmingsskudd av subtile golden shimmer. Den kompakte vesken er slank og solid nok til å kaste seg inn i vesken din og det lille speilet inni betyr at du kan bronse-på-farten

The Body Shop Baked-To-Last Bronzer (£ 16, thebodyshop.co.uk)

Når du er på døgnet, eller du har sovet på sofaen med det nyfødte, ser du sannsynligvis ikke ditt perkiest. En rask avstøvning av denne tregbakte glitrende marmorert bronsehuden gir en løft på et øyeblikk.

Rimmel Sun Shimmer Instant Tan Light (£ 5,99, superdrug.com)

Sun Shimmer er tilgjengelig i mange former - skimmer, matt, lys, middels og mørkt, pluss en presset pulverversjon, men denne vaskbare, overføringsbestandige væsken ser ut som huden etter en solskinn. Påfør på nakne bein, eller bland litt på ansiktet ditt for å gi en sunn, ikke-fet fargemengde. Pluss prisen er en vinner hver gang.

BareMinerals Tinted Mineral Veil (£ 20, bareminerals.co.uk)

Paraben, kjemisk og kunstig oljefri, dette er faktisk et etterbehandling pulver med et hint av farge, så det dobler som en oljeabsorber, setter sminke og ser veldig naturlig på huden. Den forsvinner ved kontakt og ser aldri ut pulveraktig.

Fordel Hoola Bronzer (£ 23.50, benefitcosmetics.com)

Uten et snev av skimmer (så uoppdagelig selv i lyse dagslys), men aldri tørker på huden, gir denne boksebronsen en seriøst troverdig solbrenthet. Pensle på en lett støvdannelse på blekere hudtoner, eller bygg opp for en dypere farge.

Dr Hauschka Translucent Bronze Concentrate (£ 28, drhauschka.com)

I flasken ser dette ut som skummelt ting. Men blandet med fuktighetskrem (eller påfør sparsomt etter at du har fuktet), vil det til og med ut skinnet ditt og gi et dugg, solkyset utseende. Så bra, du kan sikkert hoppe over grunnlaget.

Guerlain Terracotta 4 Seasons Skreddersydd Bronzing Powder (£ 46.50, houseoffraser.co.uk)

Hvis du er virkelig rettferdig og finner bronzers for oransje eller mørk for skinnet ditt, eller du er mørk og finner de er for rosa, er denne bronzer samlingen for deg. Velg i henhold til skinnet ditt, og det vil levere akkurat det riktige fargestykket. Den inneholder til og med partikler av rent gull, som i stedet for å gi en glimmereffekt, varm og lysere ved å reflektere lys av huden din.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar