Tony Bellew: "Jeg vil heller dø enn å slutte!"

Pro-bokser Tony Bellew følger i Lonsdale-kledde fotspor av andre idrettsutøvere slått skuespillere Carl Weathers, T og Dolph Lundgren og opptrer som hovedmotstanderen i en Rocky film - absolutt ingen enkel vei til tråden. Han er "Pretty" Ricky Conlon i Creed, den siste oppføringen i sagaen, og Bellew bringer et vell av boksekompetanse til rollen. Men hvordan sammenligner filmkampene med den virkelige tingen?

Hvor kommer treningen din fra?

Jeg vil si at jeg ikke er naturlig en god idrettsutøver, jeg har jobbet med den. Jeg er noen som er veldig bestemt og motivert, mens Michael B Jordan - som jeg trent med hver annen dag og fikk vite veldig bra - er en naturlig talentfull idrettsutøver. Jeg mener, barnet kan gjøre alt han snu hånden til, mens jeg bare er noen som liker å spille litt fotball og ha en kamp.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Det er mange ting jeg gjør der jeg går "Jesus Kristus, jeg vil aldri gjøre det igjen". Hver gang jeg går på en 400m løpebane, føler jeg at jeg aldri vil gå tilbake. Jeg mener, jeg har løpt opp Mount Teide på Kanariøyene, jeg har trent til jeg har spist - jeg har gjort alt du kan forestille deg. Det avhenger bare av hvor mye jeg kan presse meg selv på den eksakte dagen. Men det er ingen stopp i meg, jeg vil helst dø enn å slutte.

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Da jeg filmade, lyttet jeg bare til mine kolleger og jevnaldrende rundt meg, som Sylvester Stallone og Mike, men personen som fikk meg mest, var regissøren Ryan Coogler, for noen dager ville jeg være nede og savnet min familie og han ville sette armen rundt meg og vi ville bare snakke. Jeg er sannsynligvis en av de mest drevne menneskene du noensinne vil møte - jeg har en gal arbeidsmoral, men han er den eneste personen jeg vet hvem som kan jobbe med meg.

Hvor mye måtte du endre trening for filmrollen?

Trening for Creed var forskjellig fra trening for boksing. Jeg løftet vekter mer og jeg kutte ned på bestemte ting. Selv om det ikke var massivt beskattet på kroppen fysisk, var det skatt på sinnet - det er veldig vanskelig å holde fokus når du gjør hvor som helst mellom 12 og 16 timer. Også filmkampene er faktisk mer stressende på leddene, fordi du slår folk til å savne. Det er ingen innvirkning, så det er mye mer sjanse til å trekke en muskel fordi du overexerter bevegelsen. Uansett hva jeg gjør, må jeg være på mitt spill - hvis noen som gjør en halv til fem har en dårlig dag, går de tilbake til jobb neste morgen, men hvis jeg har en dårlig dag på jobb , Jeg våkner opp i en ambulanse ...

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar