Tommee Tippee Non-Spill Cups Review

Testet av mamma Shilo Moody for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Fantastisk stråbukk for babyer å lære å bruke. Elske at halmen lukker ned for å holde den ren når den er ute og om og den innfargede utformingen av flaskeavsnittet for å tillate lett grep / holde med små hender når du løfter den til munnen. Jeg liker også at Tommee Tippee-serien er utveksling, uansett hvilken kopp eller beger du har ... alt kan passe på et annet koppebeker av samme merke, slik at du kan mikse og matche om du vil. Søt bee design på halmkoppen vi hadde også, noe som gjør det morsomt for babyer og ser bra ut.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Det er ikke noe verre enn å få barnet ditt til å drikke bare for tuten for å bli dekket av sand eller smuss. Som halmen er skjult når den er lukket, trenger du ikke å bekymre deg for det, eller om å romme gjennom posen din for å finne et lokk. Det er en veldig solid kopp som tåler rigorene om å bli kastet av babyer!

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

En litt enklere måte å fjerne halmkomponenten for rengjøring eller enda bedre ... å kunne kjøpe erstatningsstråler for når babyer tygger dem eller de blir misfarget av mat!

Testet av mamma Elizabeth Emmanuel for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Elsket tommee tippee trening sippee cup. Ingen lekkasjer eller utslipp. Sippee-koppen anbefales fra 7 måneder + og har en super myk tut som er forsiktig på babyens følsomme tannkjøtt og håndtakene med lett grep er ideelle for små babyhender. Håndtakene er flyttbare, men min lille foretrukket koppen med håndtakene på. Håndtakene er fleksible, noe som hjelper babyen min å bøye sitt lille grep.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Ikke-spillfunksjonen er den beste! Jeg liker spesielt den myke tuten som det er smertefullt nok for min baby når han er tann.

Testet av mamma Caroline Tedford for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Jeg har gått gjennom en mengde kopper og beker med mine små og dette har vært det beste! Tuten er så mild for deres følsomme tannkjøttkrem, og de liker virkelig å klemme håndtakene! Det faktum at det ikke er dråper ans spills er nesten en bonus!

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Tommee tippee Non-Spill Cup gjør at mine små er noe å drikke så problemfri! De kan gripe håndtakene av seg selv, og sjelden blir det falt. Når det selvfølgelig gjør det, er det ikke noe rydder for å rydde opp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar