Tommee Tippee Explora Baby Food Blender Review

Hva vi sier:

Hvis du vanligvis lager barnets mat med familiemålet, eller allerede eier en dampbåt og bare vil ha en rask måte å blande små porsjoner på, er dette ideelt. Det er to hastighetsinnstillinger slik at du kan produsere puréer og chunkier teksturer, og puls-knappen gir deg god kontroll over konsistensen. Utmerket verdi også.

Testet av Caroline Kirk, mor til Sonny, seks måneder og Rowan, fem år. Hun sa:

Lett å rengjøre og montere, selv om lokket er litt vanskelig å sette på. Jeg blandet steamesparsnips på den raskeste av de to hastighetsinnstillingene, og det ga en glatt puré. Det er bra hvis du forbereder familie måltider og bare vil blande en liten del for babyen din. Men hvis £ 20 var mitt budsjett, vil jeg heller bruke det på en håndholdt blender jeg også kunne bruke for andre ting.

Testet av Ramya Krishnamoorthy, mor til Niralya, åtte måneder. Hun sa:

Lett og kompakt, om det er mye støy. Det er bra for prisen. Hastighetsreguleringshjulet gir god variasjon - bare noen få pulser skapte mashed mat med klumper, som er perfekt for barnet mitt, som er opptatt av å prøve tykkere teksturer. Dette er flott for å forberede små porsjoner baby mat, men det er upraktisk for batch-cooking for fryseren.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar