Tommee Tippee Baby Food Steamer Blender Review

Et øyeblikk:

Dette smarte produktet er oppstyrfritt, lett å bruke og gjør jobben raskt og effektivt. Å være i stand til å velge konsistensen av puree for å matche barnets avvenningsstadium, er virkelig en godsend, og tar bekymringen ut av avvenning.

Hva de sier:

"Tommee Tippee Baby Food Steamer Blender gjør det veldig enkelt å tilberede sunne måltider med mindre rot. Steaming frukt, grønnsaker og kjøttbeskytter næringsstoffer og smak. Tommee Tippee Baby Food Steamer Blender er perfekt for alle stadier av babyens utvikling - begynner med små mengder pureed mat, til mer klumpete teksturer, til større porsjoner for en eventyrlystne pjokk. Når en dampsyklus er ferdig, vil enheten automatisk blande seg, og det er ikke nødvendig å dekantere mellom trinnene. Still damp og blend funksjonene enkelt ved hjelp av intuitivt grensesnitt. "

Testet av mamma Raena Harrigan for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette produktet er bare 100% oppstyrfritt - det er så enkelt å bruke og ser stilig ut på kjøkkenet ditt. Jeg har en stor gruppe mødre på Facebook som alle skal begynne å spenne og har syngt rosene til dette produktet. Noen få enkle klikk på en knapp, og du er borte. Etter åtte til ti minutter har du perfekt dampet og blandet mat til babyen din.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Spenning har nettopp blitt så mye lettere. Før jeg hadde dette produktet, ville jeg dampe og deretter blande alt separat, noe som tok lang tid, med mye oppvask! Dette produktet tar litt stress ut av å lage hjemmelaget puré til babyen din. Jeg trodde ikke det ville gjøre det enklere eller raskere, men jeg ble veldig hyggelig overrasket.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette produktet skal vinne, hendene ned. Når du er en opptatt arbeidsmamma, trenger du noe som ikke kommer til å ta opp hele tiden, og dette produktet er bare perfekt for det. Kontrollene er ekstremt enkle å bruke (du trenger ikke en grad i ingeniørfag for å finne ut hvordan du skal jobbe det!). Jeg ville ikke bruke noe annet produkt noen gang igjen for å lage mat til min baby.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den eneste lille funksjonen jeg ville bytte om dette produktet er å kanskje sette et vannmål på siden, der du legger vannet inn. Men dette er ikke et stort problem, etter at du har brukt det noen ganger, lærer du hvor vannet bør være inne

Testet av mamma Lydia Harte for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet som det er stor verdi for pengene og så lett å bruke! Det ser bra ut så det passer fint inn i kjøkkenet mitt. Det er også lett, så lett å ta med deg hvis du er borte for natten. Du trenger bare å bruke vann for å rengjøre det som er veldig praktisk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er så lett å puree mat med dette i livet ditt - du legger bare maten inn og la den gå, da når du kommer tilbake, blir den dampet og blandet. Steamer Blender er så effektiv fordi du kan skreddersy den til dine egne personlige preferanser, med hensyn til koketid og konsistens. Det er virkelig en Gud sende!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet fremfor alt andre som, til nå hadde jeg ikke sett noe på markedet, og det er så enkelt, men likevel effektiv idé. Det faktum at du bare trenger ett apparat for å gjøre jobben, i stedet for mange potter, panner og blender, gjør livet så mye lettere. Det frigjør deg for å tilbringe tid på andre ting. Og la oss innse det, livet med en baby er hektisk, så noe som frigjør deg, men får jobben, får definitivt tommelen opp fra meg!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil ærlig talt ikke forandre noe om dette produktet som det er pent og en god størrelse for å holde på kjøkkenflaten din. Det ser bra ut og er lett å bruke. Det er ikke mye støy i det hele tatt, så det er ingen sjanse for at det forstyrrer deg eller din baby. Det er lett å rengjøre og kommer ikke med mange små biter og bobs, så det er ingen sjanse for at du ved et uhell mister noe! Flott produkt!

Testet av mamma Shannon Gowen for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette til andre mødre. Det er et utmerket produkt, og sparer penger i det lange løp, da du kan lage dine egne batcher av baby mat, i stedet for å kjøpe butikk kjøpte pakker. Designet ser bra ut, det er lite og kompakt, men har en ond blanding. Det er utrolig enkelt å bruke, med bare fem knapper! Det er også veldig enkelt å rengjøre.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har bidratt til å gjøre livet mitt enklere fordi jeg kan stole på at det er å dampe (og blande) grønnsakene mens jeg forbereder resten av måltidet vi har på den tiden. Det kommer til og med med et hefte som har noen oppskriftsideer for å starte ut. Den forbereder maten til en meget god standard.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har alltid likt Tommee Tippee-produkter, og listen min blir bare lenger. Det er brilliant! Jeg tror dette produktet skal ha en sjanse til å vinne. Den kommer med alt du trenger for å avvenne den lille, den er holdbar og vil vare i alle aldre! Også, designet ser moderne og quirky i ethvert kjøkken.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

En ting jeg vil nevne er fargevariasjonen, jeg tror dette kommer bare inn på farge, hvit.Alle mine kjøkkenutstyr er svarte, inkludert min Tommee Tippee Sterilizer, så det ville vært fint å ha en matchende farge dampblender! Men bortsett fra fargen, kan du virkelig ikke utsette produktet, det har hjulpet meg så mye når du lagde mat.

Testet av mamma Natalie Goode for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette til en venn. Det er virkelig et flott produkt, enkel å bruke, kompakt og instruksjonene er enkle å følge. Det er ikke mange små biter som må tas fra hverandre for rengjøring, så den delen tar ikke lang tid i det hele tatt! Dette er definitivt et must-have-produkt for en forelder som begynner å avvenne sin lille.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Tommee Tippee damper er sannsynligvis noe jeg ikke ville ha kjøpt meg selv, så jeg var spent på å prøve det! Når jeg fikk det oppe, fant jeg det en strålende bit av kit. Det hjalp virkelig med å forberede middager til min sønn, som bare ble vant til mat, så det kom på den perfekte tiden. Jeg brukte en Nutribullet til å piske opp middager, men fant ut at pureen var mye for jevn. Så var denne damperblenderen flott for å få den nøyaktige konsistensen til sønns avvenningsfase.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg kan ikke virkelig sammenligne dette med et annet produkt på markedet, siden jeg ikke har testet en annen, men jeg tror at denne dampblenderen kan være en vinner. Enkelhet og enkel bruk vant meg over - jeg likte det!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Selv om jeg synes dette produktet er flott, er det en ting jeg følte kunne bli forandret; når vannet løper ut av damperen, ringer det for å varsle deg om at det er tomt. Dette er flott, men problemet er, hvis du er halvveis gjennom dampende noe, slutter timeren og starter ikke på det tidspunktet det tømmes en gang påfylles. Det er bare litt irriterende, men spiller ingen rolle for mye!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar