Tom Hardys siste CBeebies Bedtime Story er en hyllest til sin late hund, Woody

Tom Hardys siste CBeebies Bedtime Story vil fly denne lørdag 26th kl 18.50 på National Dog Day, som en hyllest til hans kjære Pet Woody, som han mistet i juni. Filmet før Woody er trist avgang, er Woody krøllet sammen med Hardy som han leser historien fleabag.

fleabag, en bok av Helen Stephens, følger en scruffy liten hund som trenger et hjem og en ensom gutt som ønsker en hund. Historien drar på hjerte-strenger, som vil Hardy, som deler hans siste eventyr med kjæledyret sitt.

Selv om han er stille om sin familie og sitt personlige liv, har Hardy ofte snakket i pressen om sin kjærlighet til Woody - den svarte valpen han fant på siden av motorveien. Woody fortsatte å gå med den røde løperen med Hardy og gjøre et kort utseende Peaky Blinders.

Gjør deg klar for denne tåren som går i sengetidshistorien (se på skredderen nedenfor hvis du ikke tror på oss). Fleabag vil fly på CBeebies kl 18.50 på lørdag 26. august.

Det er #NationalDogDay denne helgen! 🐶 Så bli med Tom Hardy og Woody for et siste eventyr sammen. 😌 Lørdag klokka 18:50. #BedtimeStory pic.twitter.com/fJdkV0gwWj

- CBeebies Grown-Ups (@CebeebiesHQ) 21. august 2017

Les neste: CBeebies 'Bedtime Stories: Vår favoritt kjendiser

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar