Tom Fletcher åpner opp for kampen mot depresjon

Å vise sin støtte til vår mental helse kampanje Hvor er ditt hode på? Tom Fletcher snakket til oss om sine erfaringer med mental helse.

"Jeg gikk gjennom en tøff tid med depresjon, og i lang tid forstod jeg ikke hva det var."

Når han ble spurt om det vanskeligste følelsesmessige kampen han noensinne har møtt, sa Tom: "Jeg gikk gjennom en tøff tid med depresjon, og i lang tid forstod jeg virkelig ikke hva det var. Det var først da jeg så en dokumentar som Stephen Fry hadde gjort hvor han beskrev hjernen min.

"Jeg var på et spesielt lavt punkt da jeg så det, og det var det som fikk meg til å komme ut og gå og snakke med noen. Det var et veldig definerende øyeblikk av livet mitt.

"Nå er jeg på et veldig bra sted, så det er ganske enkelt å avvise betydningen av det på meg, men på det tidspunktet var det så viktig at jeg så det og gikk for å snakke med noen. Det virkelig forandret livet mitt ."

Vår kampanje Hvor er du på? Målet er å forbedre folks psykiske helse ved å sikre at arbeidsgivere ser etter trivsel for deres arbeidsstyrke. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å snakke om din mentale helse på jobben, ved å sørge for at det er utdannede kolleger på stedet som vet hvordan du kan peke deg i retning av hjelp du trenger.

Tom la til at "innrømme at du sliter med noe, er det vanskeligste. Hvis du er overveldet eller stresset eller føler deg deprimert, gjenkjenner den første og mest utfordrende biten det selv og forteller noen om det.

"Det er første og viktigste trinn. Snakk med noen, om det er din partner, et familiemedlem eller en profesjonell."

Vi trenger din hjelp for å gjøre det til et lovlig krav om å ha en trent mental helse førstehjelp i hver arbeidsplass eller høyskole. Vennligst signer våre petisjoner på wheresyourheadat.org og bruk hashtag #WheresYourHeadAt for å støtte kampanjen.

Les nå: 14 kjendiser på grunn av fødsel i 2018

Pippa Middleton og James Matthews

Pippa Middleton, tante til Prince George, Prinsesse Charlotte og nå lille prins Louis, er å bli en mamma selv! Pippa og hennes ektemann, James Matthews, som var gift i mai 2017, er forventet å være i september! Vi er veldig spent.

Kate Hudson og Danny Fujikawa

Den nydelige skuespillerinnen annonserte sin graviditet på Instagram at hun forventer en babypike med musikalske kjæresten Danny Fujikawa. Hele familien er "gal spente" Hun skrev på det søte innlegget, "" Hvis du har lurt på hvorfor jeg har vært så fraværende på mine sosiale kanaler, er det fordi jeg aldri har vært mer syk! " "Boomerangs har gjort meg kvalm, Superzoom er en enkel måte å få hodet mitt på toalettet, matinstagrammer gjør meg nervøs og tenker for mye om insta historier gjorde meg enda mer utmattet enn jeg allerede hadde vært."

Tom Daley og Dustin Lance Black

Olympiske dykker Tom Daley og ektemann Dustin Lance Black delte en søt snap som holdt en ultralyd, med bildeteksten "Happy Valentines Day" med en emoji av to menn med en baby. Dustin Lance Black delte et andre bilde på sin twitter, med bildeteksten "en veldig glad #ValentinesDay fra vår til din". Gratulerer med paret! Foto: Instagram / Tom Daley

Declan Donnelly og Ali Astall

Paret kunngjorde at de ventet sitt første barn, innrømmet Ants arrestasjon for å kjøre på kjøring. Ali var Ant og Dec, sjefen i ti år! Paret skjønte senere at de hadde følelser for hverandre før de giftet seg i 2015. Vi ønsker dem lykke til!

Jennie McAlpine

Corries Fiz Brown, blant annet den fantastiske Jennie McAlpine, venter på hennes andre baby med ektemannen Chris Farr! Hun avslørte nylig at sønnen hennes, Albert, har vært chipping i noen ideer for navn ... Han vil nevne babyen Chase eller Marshall etter Paw Patrol-tegnene! Vi er så glade for denne vakre familien til å ønske velkommen til deres nye baby senere i år.

Giovanna og Tom Fletcher

Paret forventer sitt tredje barn i september 2018 og kunngjorde graviditeten i den mest søte (og Fletcher!) Måten mulig - en snø-tastisk familievideo!

Vogue Williams og Spencer Matthews

TV-stjernen, 32, venter sitt første barn med tidligere Made i Chelsea lothario Spencer Matthews. Hun avslørte ved et uhell på tv at hun forventer baby gutt! Parets forfallsdato er satt til juli 2018.

Amy Childs

Amy Childs har nylig annonsert at hun er gravid igjen og forventer baby nr.2 senere i år! Postet et vakkert bilde av seg selv og en år gammel datter Polly, skrev hun: "Min partner og jeg er glade for å kunngjøre at Polly snart vil bli innbydende en litenbror eller søster inn i verden. Vi er utenfor spente #babynumbertwo #halfwaythere."

Elliott og Sadie Wright

Det lykkelige paret, som ble gift i oktober i fjor, har bekreftet Sadie sine fire måneder gravid og vil forvente å møte sin lille en senere i år. Den tidligere TOWIE-stjernen og hans kone begge gråt da de oppdaget de spennende nyhetene, og har avslørt at de skal holde barnas kjønn en overraskelse. Til tross for ikke å finne ut sex av deres lille som ikke har stoppet Elliott fra å gjette, snakker til OK! magazine, forklarte Sadie: "Han så på skanningen og prøvde å se om han kunne se en willy."

Kate Upton

Modell Kate Upton annonserte sin graviditet med ektemann Justin Verlander i et adorably subtile Instagram innlegg.Kate, som forventer sitt første barn, bare vedtatt hennes snap "#PregnantInMiami". Miles vekk fra Beyonces blomstrende photoshoot som brøt internett.

Hilary Duff

Hilary Duff er gravid med sitt andre barn med kjæresten Matthew Koma. Lizzie McGuire skuespillerinnen Lizzie McGuire og yngre skuespillerinne delte de spennende nyhetene på Instagram med bildeteksten: "Gjett hva gutta! @ Matthewkoma og jeg lagde en liten prinsesse av oss selv og vi kunne ikke være mer spent!" Hilary joked at hun lot sønn Luca velge navnet på hennes nye ankomst. Navnet han har valgt, spør du? Cofant Croissant.

Christine og Frank Lampard

England fotballspiller Frank og telly presenterer Christine har annonsert at de forventer sitt første barn sammen. Paret, begge i alderen 39, delte de spennende nyhetene på Instagram. Frank skrev med sin post: "Vi har noen spennende nyheter vi ønsket å dele med deg. Lampard-familien vokser!" Min flotte kone @ Christinelampard er gravid, og vi alle kunne ikke vært lykkeligere! " Mens Christine la til: "Lampard-familien utvider seg!" Jeg føler meg så spent, nervøs og takknemlig! Listen over følelser er uendelig "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar