Tom Fletcher og Giovanna Del Snaps of Baby Buzz på deres jubileumsmiddag

Innhold

McBusted-stjernen Tom Fletcher og hans kone Giovannas bub Buzz har allerede oppnådd kjendis sosial media status - takket være den utrolige time-lapse videoen - og nå har vi blitt behandlet på flere søte snaps av ham 'krasj' deres andre jubileumsfester på Instagram.

Tom postet bildet av Buzz på italiensk restaurant Rosso, iført en søt bib (og en stor gjesning!), Bildetekst, 'Buzz bestemte seg for å krasje sin mamma og pappa jubileumsmiddag. Takk til alle på Rosso for å ta vare på oss! '

Den følgende dagen sendte Tom et annet snap av ham og Buzz iført matchende tie-dye t-skjorter. "ADVARSEL: pinlig far kjæreste sønn i matchende antrekk!", Skrev han.

Forfatter og skuespillerinne Giovanna, kommenterte utfordringene med å ta en baby til restauranter på henne Hei! Blog. Skrivte om årsdagen middag, skrev hun, "det var herlig ... så herlig at Buzz følte at han ønsket å bli med i moroa. Han våknet og blekret. Og wailed ... og wailed. Ha! Mario måtte til og med hakke opp min middag for meg, slik at jeg kunne jonglere med å spise med en gaffel og hoppe Buzz i min andre arm. 'Personalet der var fantastisk også, og fikk meg ikke til å føle at jeg var et ordensforstyrrelser - jeg legger det ned til de fleste av dem er italienske. Jeg har alltid følt at barn har litt mer frihet i Italia .... ' "Heldigvis er det ikke redd meg å gå ut igjen - hvis noe det har gitt meg tilliten til å komme seg ut med ham mer," la hun til. Kjører du med å ta barnet ditt til restauranter? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar