Tom Daley snakker Robbie Ray, surrogat og den beste foreldre råd han noensinne har mottatt

"Jeg tror han er verdens søteste baby, det har aldri vært en baby denne søte, "Lance (fullt navn Dustin Lance Black) kunngjør forkynnelsen som gjør at begge ektemenn Tom Daley og deres syv ukers sønn giggle," Se han kan høre oss, han blir flau! "

Paret er nye, stolte foreldre til Robbie Ray, som ble født via en surrogat i juni i år, og har tatt til farskap som han, Tom Daley i vann.

Etter den spennende nyheten at den olympiske dykkeren nå er ambassadør for Pamper's Pure Range, tok vi opp med Tom og Lance for å diskutere deres surrogat, baby Robbie Ray og hva de har lært siden de ble foreldre ...

Hei Tom og Lance! Så, ville du alltid være en pappa?

Tom - Jeg har alltid ønsket å være en pappa. Da jeg kom til uttrykk for seksualiteten min, var det en ting som virkelig forstyrret meg, og jeg visste ikke hva alternativene var som foreldre med samme kjønn. Når jeg begynte å undersøke noen av alternativene, skjønte jeg at det å være en familie ville være mulig. Jeg har samlet inn baby klær og alle slags de siste seks årene .. før jeg møtte Lance!

Lance - Barneklær har vist seg i huset vårt siden vi har møtt!

Tom - Og vi kalt våre barn, en gutt og en jentes navn, innen den første uken.

Lance - Jeg vokste opp i USA i et hjem i Mormon, og jeg vet at det ikke er en felles tro her, men en av egenskapene som er vanlige i et hjem i Mormon, er å ha * * mange * barn! Så jeg kommer fra en familie på tre som er en liten familie fordi mamma er lammet og tre er et mirakel. Men jeg kommer bare fra en stor, utvidet sørlig familie, som handler om familie, så det var aldri et spørsmål om jeg ville ha barn. Da vi møtte og du begynte å navngi dem på den første datoen på vår første sykkeltur på vår første helg sammen, var jeg som: 'Dette kan være noe stort, dette kan være noe spesielt!'

Hvilke navn valgte du på sykkelturen?

Tom - Robbie Ray! Det var en av dem. Vi vil ikke si jentens navn bare hvis vi bruker jentens navn ...

Er det planer for flere barn i fremtiden?

Tom - Jeg har alltid sagt at jeg vil ha et fotballag!

Lance - Vent, hvor mange er på fotballag?

Tom - elleve! Med mindre du gjør fem-en-side ... Jeg tror for oss begge, familien er den viktigste tingen alltid. Siden Robbie er kommet inn i våre liv, har han fylt oss med så mye lykke, glede og kjærlighet. Å ha venner og familie komme rundt for å besøke og se ham ...

Hva slags pappa trodde du ville være?

Tom - Det er morsomt fordi før Robbie ble født, leste jeg hver slags bok for å forberede så mye jeg kunne, og tenkte "Slik skal det bli", "Dette er hva jeg trenger å gjøre." Robbie ble født, og jeg tror ikke noe kan forberede deg på å være forelder. Alt du tror du vet, det gjør du ikke, og du lærer så mye så fort i de første 48 timene. Det har bare forandret mitt perspektiv på absolutt alt. Det gjør deg til en helt annen slags følelsesmessig person. Lance sa han ser hver person som noen barn nå.

Lance - Jeg trodde jeg var veldig godt forberedt. Da holder du ham for første gang, og du skjønner at den aller beste bruksanvisningen for å være foreldre er det barnet. Du må lytte til ham eller henne, og de skal fortelle deg hva de er, hva de ikke liker og hva de trenger. Det er partnerskapet der. Jeg visste ikke at jeg ville bli emosjonelle. Hver gang jeg ser på ham ... Jeg ønsket å ta vare på noen, jeg ønsket å heve noen, jeg ønsket å ha en familie, men jeg tok ikke tid til å tenke på kjærligheten som ville komme mot meg. Det er overveldende!

Tom - Du skjønner ikke at du kan bli forelsket i noen så fort og så betingelsesløst. Selv om han vekker oss opp om natten, og selv om han skriker og pokker og pees, gjør han alt verdt det!

Robbie likte utsikten på innsiden av øyelokkene hans 😂😂😂❤️ Alltid fantastisk å ha Nana Debs i London i helgen 💜

Et innlegg delt av Tom Daley (@tomdaley) på

Hva slags baby er Robbie?

Tom - Han er veldig kjølt!

Lance - Han er en stor baby. Det hjelper virkelig at Tom er en idrettsutøver, han er god til å merke hvor lenge han ble matet og antall unser, så vi lytter til Robbies behov, men vi kom også inn i noen gode mønstre. Han er også verdens søteste baby, det har aldri vært en baby denne søte ...

Tom - Åh, vi er flau for ham!

Hva var din erfaring med surrogat? Hva overrasket deg mest?

Tom - Jeg visste ingenting om surrogatet før vi startet prosessen. Det har vært en lang prosess. Vi bestemte oss for å gjøre det i USA, på grunn av lovene regulerer det surrogatet både medisinsk og å ha surrogatets interesser til hjerte, så vel som de tiltenkte foreldrene. Fordi i Storbritannia er lovene ikke helt der for å beskytte. Vi bestemte oss også for statene fordi en av oss skulle gjøre det hjemmefra, så vi prøvde å gjøre det på det beste stedet for alle.

Lance - Den største overraskelsen for meg var at jeg ikke visste at din surrogat virkelig blir en del av familien din. Noen av det er prosessen du går gjennom. Vi vil alltid være i kontakt med surrogatet, og han (Robbie) vil kjenne henne. Det bør ikke være synd om surrogat.Det er mange grunner til at folk bruker surrogatdom, det er ikke bare samme kjønn foreldre, det er også heterofile par med helsemessige forhold eller fruktbarhetsproblemer, jeg håper vi kan kaste nok lys på surrogat for å fjerne skammen.

'Det skal ikke være synd om surrogat!'

Hva er det beste foreldre råd du noen gang har mottatt?

Tom - Du får massevis av råd fra mange mennesker, og etter å ha tatt med mye folkes råd om bord, er det ett råd jeg vil gi, ikke å høre på andres råd! På slutten av dagen er hver baby annerledes. Leser alle bøkene du tror at hver baby skal være den samme, men den personen som skrev boken, kan bare ha oppdratt sine egne barn, og det er millioner av barn i verden som er så forskjellige fra hverandre. Bare hør på babyen din. Vi vil bare ha det beste for baby Robbie, så han kan være glad og sunn og alle slags ting.

'Mitt råd vil ikke være å høre på noen råd!'

Lance - Mitt beste råd var fra deg. Du hadde ideen om å ta med mamma etter at han var født, og gutt, det var livreddende råd. Det var et ekstra par hender!

Tom - Det var også fint å ta ut mamma som har vært igjennom det, for som en ny forelder var de første 48 timene som "oh godhet, sover han, men puster han?" Og mamma ville være den rasjonelle stemmen og ville være som, "han har det bra!"

Hva er din favoritt ting om å være en pappa?

Tom - For meg er det øyeblikkene at han ser ut som han ser på din sjel. Når han virkelig ser på deg og ser deg ... det har vært en av de mest fantastiske opplevelsene! En ting jeg ikke visste om å være en pappa var at bleier ble blå når babyen din peed. Og dette på innsiden kan han tisse inn i dette, og det vil føle seg tungt, men hvis du rører det ... tørt! Hodet mitt ble blåst.

Lance - Hver kveld, når solen går, danser Robbie og jeg til jazz sammen. Nå vet han at det kommer og han begynner å fnise fordi han vet at han er i ferd med å bli spunnet og dyppet!

Siden Robbie kom inn i våre liv, har vi blitt mye mer kresen om ting vi kjøper og bruker. Når det gjelder Robbie, er det ikke noe kompromiss. Derfor har jeg valgt å samarbeide med @PampersUK_IRE for å fortelle flere foreldre om de fantastiske nye Pampers Pure Protection bleene og kluterne. Inspirert av naturen, og med super søte design! Og de holder Robbie tørr, som de burde. 👨👨👦 # PampersPurePartner #PampersPure #AD

Et innlegg delt av Tom Daley (@tomdaley) på

Har du en tendens til å holde Robbie av sosiale medier, er det en bevisst beslutning?

Tom - Alt er alltid gjenstand for endring, men for akkurat nå ønsket vi å beholde ham vår private lille munchkin. Det er ikke så mye tanke om det, men vi vil bare beholde ham selv uten at mange prøver å ta bilder. Noen ganger sier venner og familie hvordan de vil se ham, og vi er som, 'kom og se ham da ... se den virkelige ting, han er her!' Han er et familiemedlem, ikke en ny bil!

Lance - Hvem vet kanskje en dag, han vil kreve det ... 'Jeg vil være på bildet!'

Tom, skal du oppmuntre Robbie til å følge dine dykkers fotspor?

Tom - hva han vil gjøre! Jeg tror å gjøre noe bevegelseshemmelig er viktig.

Lance - Han elsker sikkert badet! Han elsker det vannet.

Tom - Jeg gjorde så mange forskjellige ting da jeg var yngre, jeg tror å lære å svømme fra en ung alder er viktig som en livreddende ferdighet. Men for meg er det bare hva han vil gjøre. Jeg vet hvordan det er å komme inn i sport og det er tøft! Det er veldig hardt arbeid, spesielt når det er et høyt nivå. Han kan gjøre det for moro skyld, og hvis han nyter det og vil jobbe med det så bra, men hvis han ikke gjør det bra! Vi ønsker å bli ledet av det han ønsker å gjøre.

Ny far, Tom Daley er Pampers Pure Partner og UK Brand Ambassador for lanseringen av det nye Pure Protection-serien.

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

Les nå:

15 kjendiser som har hatt tvillinger

25 topp kjendis foreldre tips fra stjernene

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar