Toddler Sleep: Naps, Noises And Nightmares - Oppdag hva som er normalt og hva som ikke er det

Glem de forferdelige to - dette er alderen når foreldrene endelig kommer til å nyte lange sover igjen. Men mens småbarnet kan sove gjennom, kan det fortsatt være søvnvaner som holder deg opp om natten

Mellom en alder av to og tre, vil din pjokk mer enn sannsynlig nyte en lykksalig 11 timer (eller så) uavbrutt søvn om natten. I denne alderen vil din lille ha begynt å etterligne eldre barn og voksne i deres søvnmønstre og vil sove dypere.

En annen bonus, som er han, burde være i stand til å bosette seg selv hvis han stirrer mellom søvncykler - vel, mesteparten av tiden, uansett.

Nap tid

I en alder av 15-18 måneder, bør barnet ditt bare ha en lur - en etter lunsjtid skal gjøre.'Lunsjen søvn har en tendens til å vare mellom to og to og en halv time, sier Child Sleep Work grunnlegger, Maryanne Taylor. "Hvis barnet ditt ikke sover konsekvent om natten, så prøv sakte å trimme tilbake ettermiddagens lur, litt for litt, for å finne ut hva som passer for din pjokk."

I en alder av 15-18 måneder, bør barnet ditt bare trenger en lur

Merkelige søvnvaner

Som din pjokk sover dypere nå, kan han vise noen merkelige sovevaner, inkludert snorking, puste gjennom munnen og svette. "Hvis noen av disse er overdrevne, kan det muligens hint søvnapné," sier Maryanne. Denne tilstanden forstyrrer pusten når du sover og er forårsaket av en hindring som blokkerer baksiden av halsen. Hvis du er bekymret, ta kontakt med legen din. Men egentlig, alle disse tegnene er ofte bare barnet ditt som tilpasser seg søvnmønsteret.

Forstyrret søvn

Ved en alder av to år går din pjokk gjennom et par forskjellige livsforandringer som kan forstyrre sin søvn.«Hvis barnet ditt nettopp har begynt på barnehagen, kan han føle seg litt engstelig, noe som kan gjøre ham rastløs om natten, sier Maryanne. 'På samme måte kan han ganske enkelt ha sett en tv-episode tidligere på dagen som berørte ham.'Hvis dette skjer, må du trøste barnet ditt og sørge for at tv-programmene han ser, er aldersgodkjent, og at han ikke ser noe i minst en time før senga.

Mareritt og nattskrekk

Barnet ditt kan oppleve mareritt og nattskrekk, noe som aldri er hyggelig - det meste for deg som foreldre. «Hvis barnet ditt er opprørt og gråt og trenger trygghet, så er dette et mareritt,» forklarer Maryanne. 'Det er helt fint å gi barnet ditt en kos og få ham til å føle seg trygg igjen.'En natt terror er scarier, men barnet ditt sover i hele opplevelsen og vil ikke huske det - så det er langt verre for deg! "Under en nattterror kan din pjokk være hysterisk og kunne få øynene åpne", forklarer Maryanne. 'I denne situasjonen bør du ikke røre på barnet ditt og vekke ham - ligner på et søvnefødt barn. Sitt med ham og la han rive den ut. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar