Småbarnsspill for å kjøpe deg tid i morgen

Innholdsfortegnelse:

Småbarnsspill for å kjøpe deg tid i morgen
Småbarnsspill for å kjøpe deg tid i morgen
Anonim

Det er ikke morsomt å bli våknet opp ved daggryens sprekk hver dag av barnet ditt - spesielt når du er knust eller føler deg fredag kveld glass vin. Men det finnes måter du kan hjelpe den lille som lager sin egen foreldrefri moro, og lar deg krype tilbake til sengs for noen mer dyrebare minutter. Føle seg skyldig? Ikke! Husk at uavhengig lek er bra for den lille utviklingen din.

Putetrekk presenterer

For en helgferie, la noen få leker og leker i en sekk ved siden av din tots seng for henne å finne når hun våkner. Det er bundet til å holde henne opptatt i minst 20 minutter - noe som gir deg litt lengre tid til å hente på litt søvn.

LES: 10 måter for foreldre å spare tid på morgenen

Slå på TV'en

OK, så skjermtid er ikke noe vi vanligvis vil anbefale, men når du vet at du vil være en mye bedre foreldre etter litt mer søvn, kan litt telly tid virke underverk. Så sprekk ut Disney-DVDene - Madagaskar har alltid en vane å sette deg i søvn uansett.

Lag en magisk boks

Sett sammen en boks med leker og spill som barnet ditt ikke leker med i løpet av dagen. 'Fyll det med enkle puslespill, byggeklosser og fine motor dyktighet leker som krever oppmerksomhet, for eksempel enkelt tråder eller klikk-sammen leker, sier barnehage ekspert Fi Star Stone.

Bli forvirrende

Hvis den lille en elsker puslespill, raid en veldedighetsbutikk for noen gode kjøp, og utfordre pjokk for å fullføre en stille på soverommet ditt mens du snooze litt lenger. Hvis hun kan fullføre den på egen hånd, la henne velge neste aktivitet av dagen som en godbit. Sørg for at du velger noe enkelt, kan hun oppnå, ellers vil hun bare be om hjelpen din, hvilken slags beseirer objektet.

LES: 9 MENNESKER MÅ IKKE VÆRE DREV OM (MEN SOM GJELDER)

Har et soverom danseparti

En CD-spiller i det lille rommet ditt kan gi deg den søndagsminien du har latt etter. Sett en CD på når toten din våkner, og hun vil okkupere seg dansende rundt - slik at du kan kose deg tilbake, så lenge du kan sove gjennom La det gå det er! En podcast er en annen god idé, sier Fi. 'Disse er nydelige for det nettopp oppvåste øyeblikket om morgenen og perfekt for de små å høre på med deg. De er også ideelle for lange bilreiser! '

Ta ut tabletten

Igjen, ikke ideell til daglig bruk, men tabletter er en smart måte å holde pjokken underholdt når du bare ikke har energi. Selv om jeg ikke vil foreslå å la dem være helt uovervåket, er et favoritt-tv-show som spilles på en tavle eller et simpelt barnevennlig spill, en ideell måte å underholde den lille mens du smuger litt dugg ved siden av dem! sier Fi.

Invester i en smart leketøy

LeapFrog Read with Me kan koste mer enn ditt gjennomsnittlige spill, men når det kommer til lie-ins, er det verdt hver krone. Din tot kan ta det myke leketøy å sove med henne, og det vil lese høyt en av fem historier til henne når hun våkner om morgenen. Du trenger ikke engang å forlate sengen. Resultat!

Gå ut av byggeklossene

Raiding the Mega Blocks er bundet til å holde den lille en underholdt i 10 minutter eller så. Oppfordre henne til å få bygningen på soverommet ditt, slik at du kan holde øye med henne, mens du får litt mer shuteye.

LES: 5 BABY SLEEP TRICKS AT SMART MUMS SWEAR BY

Duvet den-making

Gitt, barnet ditt som bygger en hule på sengen din, kan bety at du ikke kommer til å faktisk gå tilbake i søvn, men i det minste kan du holde deg i senga når din tot bygger rundt / over / på toppen av deg.

Spiller med pappa

Denne er enkel - og effektiv. Du holder deg i sengen (varm, tettsittende og uforstyrret), mens partneren din står opp og spiller prinsesser og drager med din tot til du føler deg menneskelig nok til overflaten. Hvordan holder du barnet ditt underholdt om morgenen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Populært emne