Å Grow a Beard eller ikke? - 10 tips for å gjøre opp ditt sinn

Innholdsfortegnelse:

Å Grow a Beard eller ikke? - 10 tips for å gjøre opp ditt sinn
Å Grow a Beard eller ikke? - 10 tips for å gjøre opp ditt sinn
Anonim

Fra A-list kjendiser til opp og kommer sosiale medier stjerner, er skjegg sakte blitt en trendende fashion statement. Skal du hoppe på bandwagon?

Ingenting polariserer fanatikere av menns mote trender mer enn skjegg. For noen, den robuste stemningen den gir av, er så uimotståelig at kvinner ikke kan hjelpe, men fawn over en pent beskåret mustachio eller en fullstendig hakepardin.

For andre er ansiktshår så stort nei, at noe mindre enn en nær barbering jevnere enn et barns bunn vil gjøre.

Og for andre med mer unik smak, er skjegg bare varme hvis de har en bestemt stil som foregår som fårekoteletter eller styreskjeen.

Skjegget grunnleggende

Selv om det ikke er riktig eller feil svar på spørsmålet om du skal vokse et skjegg, er det noen ting du må vurdere først:

# 1 Kan du vokse et skjegg? Sjansen er, hvis pappa aldri vokste et skjegg, vil du sannsynligvis heller ikke. Det er bare en genetisk disposisjon som du ikke kan unnslippe, uansett hvor dårlig du vil at ansiktshåret ditt skal vokse. Dessverre er det noen gutter som ønsker å tømmerhønehøvle, men kan knapt vokse ferskenfuzz.

# 2 Vil det passe ansiktet ditt? Beards er flott for å legge til en liten definisjon på kjevebanen eller for å skape litt karakter til en ellers vanlig krus. Hvis du tenker på å vokse et skjegg, tenk på stilen du vil ha og om det passer deg.

# 3 Kan du opprettholde et skjegg? Beards vokser ikke bare til mirakuløse maner av menneskelig perfektion. Det er forming, trimning og barbering involvert. Hvis du ikke klarer å håndtere den daglige rutinen som er involvert i å opprettholde et skjegg, vil du ende med å se ut som om du har en fuglehytte på haken din. [Les: 12 gjør klare tips for gutta som går ut på en dato]

5 grunner du burde vokse et skjegg

På gjerdet når det gjelder å vokse ut skjegget ditt? Her er fem grunner som vil gi deg gleden av å vokse ut ansiktshåret ditt.

# 1 Partneren din elsker det. Det kan høres trivielt, men for de som kjenner fra erfaring, er et skjegg et kraftig seksuelt verktøy. Hvis det gir en sexy tid, er det en god grunn som noe.

# 2 Du forstår "skjeggkultur." Hvis du er fyren som spør hva skjeggkulturen er, men har et skjegg, tar godt vare på det, og følger de grunnleggende reglene som er pro-skjegg på denne listen, gratulerer, du forstår skjeggkultur. Beard kultur er ikke pretensiøs, det er bare å ha et robust skjegg, vite hvordan du skal ta vare på det, og komplimentere andre på skjegget.

# 3 Du er i en robust handel. Det er bare noen yrker som gir deg et mentalt bilde av en mann med skjegg. Lumberjacks, for eksempel, arbeider i hard vintervær, og de trenger skjegget for litt ekstra varme. Menn i den fysiske arbeidsstyrken er også ofte avbildet med skjegg, som det legger til sitt manlige bilde. [Les: 15 ting du kan gjøre som gjør at du ser ut som en ekte, robust mann]

På den annen side, hvis du er en tannlege, og pasientene dine hele tiden klager på skjegget ditt, kile deres hakker når du ser på munnen, er du sannsynligvis bedre ikke å bære et skjegg.

# 4 Du kan vokse et fint skjegg. Fordi la oss være ærlige, gjør ikke alle. Hvis du naturlig kan vokse et skjegg over natten, eller skjegget ditt bare vokser ut uten den irriterende lappingen, flaunt hva Mor Nature ga deg! Del det med verden og la andre menn beundre din naturlige tilbøyelighet til å trene den perfekte mustachio! Selvfølgelig, hvis du jobber i et tett miljø, eller det står i konflikt med ditt personlige liv på en annen måte, ikke, men det blir synd. [Les: 10 ting menn kan gjøre for å være mer attraktive]

# 5 Du har den riktige personligheten. Et skjegg er bare like godt som mannen bak den. Hvis du er praktisk, enkel, unngå drama, nyt meningsfulle samtaler, ha interessante ting å si, og er en gentleman, bli et skjegg. Det er for mange bearded menn der ute som er uhøflig og trend-setting. Stå opp for skjegget, gå mot massene ved å være en skikkelig skjegg mann.

Og nå, fem grunner til ikke å vokse en

Med alle de bildene av robuste menn som har sportslige nydelige skjegg, kan du bli kløe for å komme på skjeggvognen. Men jeg oppfordrer deg til å vurdere følgende punkter:

# 1 Du vokser et dårlig utseende skjegg. Det er trist, men sant, ikke alle er velsignet nok til å vokse fabelaktig ansiktsfuzz. Hvis du er fyren som prøver i flere uker, og du klarer bare å se ut som du har puber som står fast på haken din, vær så snill å barbere.

Hvis du er fyren som ikke trenger å barbere hver uke eller ikke får en skygge fem hver dag eller annenhver dag, bare barberer. Godta det og gå videre. Du har blitt utdelt en dårlig hånd, herr. [Les: 25 andre ting som gjør menn attraktive for kvinner]

# 2 Du er en hipster. Eller trend-tilhenger. Her er en leksjon gutter: Å vokse et skjegg som en trend er ikke en grunn til å vokse et skjegg. Bare fordi alle dine hipster-venner gjør det, betyr ikke at du burde. Ikke følg fads. Hvis du må, må du ikke følge skjegget. Hvorfor? Fordi vi damer kan fortelle når du vokste et skjegg som en trend-tilhenger.

Ikke sett deg opp. Pluss, her er en tanke: hipster er definisjonen av indie.Hvis alle er hipster, hvordan indie er det, egentlig? Og hvor original er du med det skjegget? Det er ikke et nytt fenomen.

# 3 Du jobber i en tett faglig innstilling. Hvis du møter alle de gode grunnene til å vokse et skjegg over, bortsett fra # 3, er det veldig uheldig. Nå, husk, mange fagfolk jobber i det kreative feltet, og så lenge du holder skjeggbildet ditt, er det greit. Men hvis yrket ditt ser spesielt ut på ansiktshår, eller hvis du ikke klarer å gnage skjegget ditt på arbeidsplassens standarder, må du holde knivskarven hendig.

# 4 Du er lat. Å ha et skjegg betyr ikke at du er lat. Det er rikelig med skjeggpleieprodukter der ute for å holde det bra. Mye arbeid går inn i den. Hvis du skal vokse et skjegg og så la det ta på seg et liv til du har et nakke skjegg ting, skal du slutte. Ikke vær skjeet. Du vil ødelegge omdømmet til gutta som legger innsatsen. [Les: En jentes syn på fordelene og ulempene ved å dyrke mustasje]

# 5 Du er ikke robust. Igjen kan denne ikke bli hjulpet. Hvis du er slank, liten for en mann, eller ikke vet det første ved hjelp av kraftverktøy, må du ikke vokse skjegg. Hvis du aldri har gjort hardt manuelt arbeid, til og med som en hobby, må du ikke vokse en. Hvis du bare er et hår som er større enn kjæresten din, må du ikke vokse en. Å ha et skjegg, a sikkert du ne sais quoi er nødvendig, og det er robusthet. Ellers ser det ut som om du overkompenserer, og det slår formålet med et godt skjegg.

[Les: 10 ting å gjøre for å bli manlig, men ikke aggressiv]

Å vokse eller ikke å dyrke skjegg? Det er spørsmålet. Vær oppmerksom på disse tipsene når du velger, og du vil ikke bli styrt i feil retning.

Populært emne