For å feire Tom Fletcher's Bump-To-Birth-prosjekt, er her 5 av de beste tidsavbruddspregnasjonsvideoene for at du skal bli tåkete over

Vi har alle hørt om graviditetens magi - den spesielle gløden, de øyeblikkene med stille bånd med bumpen, det plutselige utseendet på alle de tomme plassene på bussen - men virkeligheten er ikke alltid slik, er det?

Ofte er vi så trette av å vokse et lite menneske inne i oss som de ni månedene kan fly av med tanke på vondt, vondt og ingefær kjeks. Men hva om du kunne kramme dine 40 uker inn i et minutt eller to av spesielle minner?

Det er akkurat hva McFlys Tom Fletcher og hans kone Giovanna har gjort med sin reise til foreldre. Tom skrev en sang for å feire sin sønns fødsel, Buzz Michelangelo, og satte den til en tidsløs video av Giovannas graviditet.

Vi trodde det var slik en fin måte å markere overgangen fra par til familie, og vi spores opp fem flere av de beste graviditetsvideoene i tiden, og vi ser nå på vår egen høyteknologiske kamerainvestering.

Hva tror du - vil du ha graviditeten din registrert for ettertiden? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

1. Nine måneder i 94 sekunder

Å se mer enn tre millioner visninger var denne nydelige svart-hvite stoppfilmen som viser et australsk par og deres lille gutt forventer et nytt tillegg til familien sin. Baby Cooper Lee Alexander ble født seks dager for sent til stolt mamma Tamara Gollan og hennes partner - men du kan se hele graviditeten kondensert til 94 spennende sekunder.

2. Hurtig levering for snowboard fans

Som profesjonell fotograf og snowboard fanatiker, kan du forvente at Armands-Alpene skal gjøre noe litt utenom det vanlige for å dokumentere sin kones graviditet. Sikkert nok, i juli i fjor, fant denne søte videoen på nettet, og viser hele reisen fra BFP-graviditetstest til ankomsten av sin knubbete kinnede sønn. Vi er spesielt imponert over deres evne til å bygge barneseng i løpet av sekunder - hvorfor kan ikke IKEA lage sine møbler som er enkle å konstruere?

3. Det starter med et kyss

Hvor søt er dette 90-sekunders tilbudet? Det starter med mannen kysser partneren sin mage, så viser hun raskt fremgang fra første trimester til tredje. De flytter til og med huset før - utrolig - mannen kysser magen igjen og en baby opptrer magisk i armene sine. Hvis bare hvis var det så lett ...

4. 1000 bilder forteller en fantastisk historie

Fotograf og regissør Tomer Grencel ønsket å fange hvert spesielt øyeblikk av sin kones graviditet, fra selve dagen de fant ut de gode nyhetene til da deres lille bunke av glede kom. Han tok 1000 bilder og redigert hver enkelt før de satt sammen i videoen. Se opp for biten der hun skal fødes - Tomer trekker et håndtak på henne for å få henne til å "spyle", så dukker inn rammen til vogn henne bort til sykehus på en vogn!

5. Opp, opp og vekk

Denne quirky ta på en graviditetsvideo viser en kvinne som inhalerer luften fra en ballong og hennes bumpekspandering. Baby Althea Elicona ble født 11. septemberth 2011 veier 7 lb 6 oz - ikke verre for slitasje etter mamma ballong antics.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar