Titanic Spa anmeldelse

Titanic Spa ligger i en vakker, tidligere II-tekstilfabrikk, og Titanic Spa, som ble oppført fordi fabrikken ble bygget i 1911, samme år som den beryktede passasjerforingen, er et imponerende syn. Plassert i utkanten av Huddersfield på kanten av Pennines, tilbyr denne imponerende, store gamle bygningen det perfekte miljøet for å glemme stressene fra omverdenen og slappe av, noe som akkurat hva min kone og jeg trenger etter vår bilferie oppover M1 fra London.

Etter at du har sjekket inn, tar det vennlige personalet i resepsjonen oss opp til leiligheten vi skal bo i, men for å være ærlig 'leilighet' gjør det egentlig ikke rettferdighet - vår egen leilighet kunne passe inn i det minst tre ganger. Med to soverom og bad, et romslig åpent kjøkken og stue og gulv til tak-vinduer som fører ut mot sjarmerende balkonger, er det en virkelig luksuriøs bolig. Å ha et fullt utstyrt kjøkken er også en ekte bonus, slik at du kan tilberede dine egne måltider for å supplere den gode maten som tilbys på Titanic Bistro (mer på det nedenfor) som er spesielt nyttig hvis du holder deg i lengre tid eller etter noen form for muskelbygging eller fettutslippsplan som krever oppmerksomhet på detaljer med matinntaket. Etter å ha valgt hvilket soverom vi skal bruke - et nytt valg å gjøre om det var en - pakker vi raskt ut, tar på seg våre kapper og tøfler og går ned til spaet.

behandlinger

Vi er begge bestilt for behandlinger for å starte dagen med avslapning, og jeg har valgt en Elemis Deep Tissue Massage. Nylig har jeg lidd av knesmerter på grunn av stramme gluter, hamstrings og kalver - et uheldig biprodukt for å fullføre min første duathlon for noen måneder siden - så jeg ber massør å fokusere på å løsne alt opp rundt kneeknappen min. Hun gjør en strålende - hvis smertefull - jobb, angriper knutene i beina mine med kraft før du senere bytter til mer avslappende dyp vevsarbeid på skuldrene og ryggen. Min kone har en litt saktere Elemis SOS Purifying Facial, som er utformet for å bidra til å regulere og balansere funksjonen til huden hennes, hvoretter hun fortrofullt erklærer at ansiktet hennes 'ser ut og føles fantastisk'.

Treningsfasiliteter

Følelsen frisk og revitalisert, vi bestemmer deg for å slå på treningsstudioet for en rask trening. Mens Titanic's treningsstudio ikke har et knebøy eller noen skiver eller plater, er det mange alternativer for å lage en killer-økt, inkludert et sett med dumbbells, en benk og kettlebells, samt de obligatoriske cardio-maskinene i forskjellige former og størrelser, det beste av dette er definitivt en Concept2 robåmaskin. Etter en brutal noen runder med fullkroppen hantelkomplekser og ti minutter med 250m ropingsintervaller, går vi tilbake til spaet for å kjøle dukkert i det 15m saltregulerte svømmebassenget.

En tur til Titanic ville ikke være komplett uten et besøk til sin varme- og isopplevelse - et utvalg av åtte forskjellige rom med varierende temperatur og fuktighetsnivåer, alt fra det svømmende Herbal Infusion-dampbadet til det hensiktsmessige frostige isrommet. Etter å ha spilt spekteret fra varmt til kaldt og tilbake igjen - inkludert en dukkert i det rystende induserende stupebassenget - avslutter vi vår bortskjemt økt med en rask gå på fotbadene, som gir en refleksologi massasje ved å skyte små vannstråler på din føtter.

spise~~POS=TRUNC

Ved dette punktet har vi begge jobbet opp med en stor appetitt, så vi bestemmer oss for å gjøre oss klar til middag og gå ned til Bistroen. Kvaliteten på maten er eksepsjonell, delvis på grunn av Titanics forpliktelse til å bruke fersk, sesong, lokalt hentet og, når det er mulig, økologiske ingredienser. Med en meny som tilbyr et utvalg av proteinrike kjøttretter - inkludert stekt kyllingbryst med svart hvitløksmos som jeg velger og stekekjøttmagen med geitostkoteletter som min kone velger - det er virkelig ideelt for alle som bryr seg om kvalitet ernæring. Og sjokoladepudding er heller ikke halvt dårlig.

MF dommen

Vennlig, avslappet, luksuriøst og helse-orientert, krysser Titanic Spa virkelig alle boksene for treningsøsken.

Gjør en reservasjon her

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar