5 trenings tips hver ny mor må lese

Det er ikke alltid lett å trene når du jobber med juggling og ser etter barna dine. Heck, det er ikke alltid lett å trene i det hele tatt! Men å inkludere noe fitness i din ukentlige rutine er veldig viktig for helsen din, så vel som en god mulighet til å slappe av.

Så, for å hjelpe deg, spurte vi to ledende britiske idrettsutøvere - en som er forelder! - på deres beste tips for hvordan foreldre kan holde seg i form ...

1) Sett et oppnåelig mål

Den britiske idrettsutøveren Martyn Rooney er også forelder for to små barn. Hans topptips for foreldre som ønsker å komme tilbake til trening? "Sett et oppnåelig mål, men en som faktisk skal utfordre dem. Hvis du har et mål du kan sikte på, så vil det holde deg motivert. "

2) trening når barna sover

"Jeg og min kone har arbeidet ut at du bare må ta muligheter [å trene] når barna sover. Hvis det er noen andre i huset, gå ut og gjør 20 minutters trening. Det trenger ikke å være et langt løp - på veien har vi en liten ås og min kone vil løpe opp og ned for å trene. Hun får mye ut av det 20 minuttene - det handler om å sørge for at når du har mulighet til å trene, tar du det. Ikke sitte og ta en kaffe i stedet! "Bemerket, takk Martyn!

3) Har sunn snacks hjemme

"Mitt kosthold er ganske greit, jeg er ikke så fancy på kjøkkenet. Jeg tror med familier det snakker hele tiden [som kan ta deg ut]. "Vi er helt enige. Martyns favorittfamilie-snack er Müller-yoghurt. "Alle kan ha en Müller Corner-yoghurt ganske enkelt, det er en god del av lunsjen din, det er en god matbit for hele familien."

4) Prøv en hjemme-krets treningsøkt

Den britiske hekkende atleten Andre Pozzi fortalte oss at det er mange enkle ting foreldre kan gjøre for å holde seg i form. "Det er massevis av kroppsvekter og kretser du kan gjøre, og du kan kjøpe vekter som kettlebells relativt billig. Gjør ting som knep, lunges, side lunges med dem. "Husk at når du gjør øvelser med vekter, ta det enkelt og bygg opp vekter gradvis. "Det er masse kretsøvelser du kan gjøre rundt i huset, også," la Andrew til. Vi anbefaler å gjøre ting som jumping jacks, tuck hopp, squats og burpees. Du kan til og med gjøre enkle ting som jogging på stedet og hoppe i et minutt lang. "Det tar ikke lang tid å komme i form, når intensiteten er høyere, brenner du ofte mye mer - du trenger ikke å gjøre en time på tredemølle," sa Andrew.

5) Viktigst - ha det gøy!

"Jeg har lyst til å nyte deg selv, er på ruten til alt. Hvis du ikke liker noe, vil du ikke gjøre det. Så hvis [treningsøktene dine er] veldig gøy eller du har et sluttmål i tankene, vil du være langt bedre på det og kunne gjøre det lenger. "Dette er veldig sant - hvis du liker treningsøktene dine er mer sannsynlig å regelmessig gjøre dem. Så legg på litt oppløftende musikk og ha det gøy mens du trener!

Müller er lanserer en ny på-pack kampanje hvor du kan vinne en idrettsutøver for å komme til skolen din og vinne £ 2000 av sportsutstyr til skolen din. Finn ut mer, her.

Skrevet av Arianna Chatzidakis

Les nå:

Topp 10 Fitness Apps For Mums

11 Top Fitness Buys For At-Home Workouts

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar