Tips for å flaunt din pluss-størrelse kropps tillit i sommer

Føler du deg utsatt eller selvbevisst, glir du i din bikini med pluss størrelse? Du er ikke alene. Her er hvordan du kan vise kroppstillit i pluss-størrelse!

Kroppstillit er overalt i media i disse dager, og mens kvinner * og menn * synes å være oppmuntrende til hverandre til å omfavne kroppstypene sine og hyler for kroppsantakelse, synes det fortsatt å være en stille kramme som høres internettet som sommermote tilnærminger.

Badedøysesongen kan være en av de mest skremmende, gut-wrenching motehindringene pluss-størrelse kvinner står overfor hele sommeren - hvis de kan overvinne det i det hele tatt.

Sommermote kan være motløs for kvinner av alle størrelser, enn si en kvinne som ikke passer inn i hvilket samfunn som anses som "akseptabelt". Nydelig pluss-størrelse YouTube vlogger, Loey Lane, fikk en munnfull fornærmelse når de viste av henne "bikini haul" i en kropps-tillit video online. Kommentatorer oversvømmet kroppsforsikringsvideoen med hatefulle slurger om hvordan "fat-jenter ikke burde bære bikinier" fordi det gjør tilskuere "ubehagelige." [Les: 11 tips for å forelske seg i deg selv og bli bedre du]

Så hva er det med sommeren som har større jenter cringing i skapene sine, og hvordan kan du slå det selvbevisste sommermonsteret?

Faren for den såkalte badedøysesongen

Først i kvinnelige riket kommer mote til live for hver sesong. Fall er en mote femme fatale: den har dusinvis av leggingkombinasjoner, knehøye støvler og saftig lagring. Vinteren inneholder klassiske ert-jakker, søte skjerf og endeløs oppvarming av hårtilbehør. Våren er alle pasteller, figur-smigrende kjoler og leggingsâ € | og så er det sommer.

På en eller annen måte kan denne varme og solfylte, blå-skied, mote-fremover sesongen til og med den sterkeste jenta som ønsker å slå fremover-knappen. Dette gjør det så mye vanskeligere for et pluss-størrelse barn å finne sin tillit. Hva er farene? [Prøv: Lav selvværd - 5 tips for å se deg selv i et bedre lys]

# 1 Viser armene dine. Som en tidligere pluss-størrelse jente pleide jeg å bli mortified ved tanken på å barme armene mine om sommeren. Jeg kunne fake en cinched midje, tenkte jeg, og jeg kunne bære skjørt for å skjule mine lubberte lårer ... men det er ingen fake wobbly armer. Selv i den brennende sommervarmen, hadde jeg moteskygger og lette kardangler for å skjule min biceps. Dette er en virkelig elendig måte å tilbringe de varme månedene på.

# 2 strekkmerker. Mange fiercely ekte størrelse jenter er flau når det kommer til sommer mote fordi dette betyr at de vil bære sine merker via bikini, shorts og tanker. Selv om du føler deg selvbevisst om disse kroppslige linjene, er det faktum at mange mennesker ender opp med strekkmerker, uavhengig av kjønn eller kroppstype, noen ganger i livet.

Strekkmerker er bare linjer av misfarging på huden, vanligvis i grupper, som kommer fra raskt vekttap, vektøkning, graviditet eller vekstproblemer. Så slapp av! Å ha et strekkmerke betyr ikke at du er et overvektig monster som skal fryktes eller forvirret. Det betyr bare at du på et tidspunkt i livet ditt har kroppen * vokst * vokst! [Sjekk ut: Hvordan føle seg sexy og ønskelig hele tiden]

# 3 Cellulitt. Mye som å ha strekkmerker, knytter mange kvinner sin cellulitt med å være overvektig. Dette er en feilaktig vurdering. Cellulitt, eller utseendet på dimples eller klumpete hudflater som vanligvis finnes rundt lårene eller baken, kan skje med noen!

Her er en trengende dose av virkelighet: Jeg hadde cellulitt da jeg var en størrelse 2! Blant flere frodige navn? Scarlett Johansson, Hilary Swank, Eva Longoria, Drew Barrymore, Evangeline Lily og Hallie Barry? Alle petite til gjennomsnittlige kvinner har cellulitt. Tror du det hindrer dem fra å svømme på sommeren? Heck nei!

# 4 Den fryktede bikini. Bikinisesongen er en stressende tid for de fleste kvinner: Den raske overgangen fra vårjakker til sommeren er ikke alltid lett å gjøre, spesielt når samfunnet gjør at du føler at du ikke bør følge motetrender på grunn av din kjole størrelse . Aldri har dette vært truer enn i tilfelle av bikini. [Klar til å modige bikini? Sjekk ut: Hjemme bikini voksing - Tips og triks for førstegangsreisende]

Mange pluss-størrelse kvinner føler seg som om de ikke har noe å ha på seg en badedrakt, enda mindre en bikini! Dessverre bruker mange avslag på stranden, eller går inn i vannet i overdimensjonerte t-skjorter for å dekke opp sine rockende bikinilegemer.

# 5 Andre sommerfødsler. Som en pluss-størrelse fashionista kan du begynne å føle at sommertypene er mot deg. For eksempel, da motealternativene på 1970-tallet og 80-tallet ble gjenopplivet, med lyse farger og high waisted shorts, perfekt for tucking inn og utjevning av noen støt og biter, tenkte du sannsynligvis "Ding, ding, ding! En seier for alle! "Men så kom de fryktede midriff-bearing, teeny-små, men oh-så stilige avlinger. Vi har økt våre talje lengder ... bare for å trekke våre skjorter opp høyere.

Shorts er en annen fiende for pluss-størrelse sommer jenter. I motsetning til pluss-størrelse menn, dømmer kvinner mye mer hardt for sine sommerklær.Hvis en pluss-størrelse kvinne har på seg capris, dekker en badedrakt opp, eller en lang skjorte, fordi hun er fett og "skammet", men hvis hun bærer avlinger, skaterkjørt, korte shorts eller en bikini, vil hun bli latterliggjort for å vise for mye hud! [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve å se sexy ut]

Hvordan demonstrere pluss-størrelse kropps tillit denne sommeren

Lettere sagt enn gjort, ikke sant? Faktum er at du bør nyte sommervær, slappe av på stranden, henge med vennene dine og omfavne kroppen din. Her er flere måter du kan begynne å føle deg tryggere om kroppen din i sommer.

# 1 Bestem at nok er nok. Det må komme et poeng i livet ditt når du sier: "Det er nok!" Kroppen din er sexy og fabelaktig, og jo før du skjønner det, jo lykkeligere blir du. Livet er for kort til å skamme seg over kroppen din, eller tilbringe en dag uten å nyte alle fordelene som kommer med tillit. Ikke tilbringe en annen dag på stranden, og ønsk om du var en størrelse 0, eller at du hadde tilliten til den bikini-slitte pluss-størrelsen jenta med vennene sine. Elsk huden du er i.

# 2 Velg figur smigrende, trygghetsfremmende klær. En måte å bidra til å overvinne frykten for sommermote er å kjøpe de riktige klærne til kroppen din. Mange stylister kategoriserer kropper på følgende måter: Hold deg rett, epleformet, pæreformet eller timeglassformet - og heldigvis er det en figur-smigrende stil for alle! [Prøv: 10 subtile kroppsspråk beveger seg for å virke mer selvsikker]

Hvis du ikke er en vifte av hoftene dine, må du ikke unngå å bruke avlinger eller skjørt helt - bare finn den rette stilen som fungerer for deg. High-waisted shorts og skjørt er en fin måte å tucke i dine urolige flekker, mens du tar imot sommermote trender. Ruched bikini topper og bunner gir deg en god form, mens vridde bandeau-stil topper trekker øye med dine svingete eiendeler.

Det handler ikke om hva du har på deg, det handler om hvordan du bærer den, så velg figur-smigrende stykker, og gå alltid med hodet høyt.

# 3 Tilpass. Det er noe sykelig tilfredsstillende om å fullføre antrekket med det perfekte håret, sminke og tilbehør. Da jeg var pluss størrelse, bestemte jeg meg tåpelig at kroppen min ikke var nydelig, så hvorfor skal resten av meg være? Jeg gjorde ikke håret mitt og jeg klarte ikke, fordi jeg trodde jeg ikke fortjener å bli sett på. Alt dette endret da jeg kom inn i sminke: Plutselig ønsket jeg å kle seg og være pen, og jeg brydde meg ikke om hva noen andre tenkte på det.

Hvis du fortsatt sliter med å godta og omfavne kroppen din, må du sørge for at du gjør noe som gjør deg glad med utseendet ditt. Krølle og plage håret ditt, ha det gøy og eksperimentere med sminke, eller kjøp tilbehør som gjør at du føler deg prangende og trendy. Gjør noe som gjør at du ser i speilet og smiler. [Sjekk ut: Hvordan øke sexklagen din uten problemer]

# 4 Omgir deg med positivitet. Som Kelly Clarkson en gang uttalt i et intervju med kroppsposisjon, bare fordi dette er hvordan kroppen din nå betyr det ikke, vil det alltid være. Hvis målet ditt er å kaste X vekt, eller å spise sunnere, eller å begynne å kjøre, er det bra for deg! Embrace det målet, men ikke glem å elske deg selv i mellomtiden. Bare fordi kroppen din ikke er der du vil at den skal være, betyr det ikke at det fortsatt er nydelig.

Det er viktig å omgir deg med positive mennesker, og fjern de som ikke er. Å være omgitt av folk som elsker deg, støtter deg og får deg til å føle deg godt og trygg på hvem du er og hva du ser ut vil gjøre livet ditt uendelig enklere. Husk: Når du begynner å elske deg selv og omfavne kroppen din for hva den er, vil andre gjøre det samme.

[Neste les: 8 måter å elske kroppen din, uansett størrelsen]

Kroppen din er vakker slik den er, og mens du kanskje føler deg ubehagelig, og viser deg din nyfødte tillit til en trendy, varm bikini, husk at du er et eksempel på alle de andre jentene på stranden som ser på ditt nydelige bud og tenk, "Hvorfor har jeg ikke på seg det?" Så gå med hodet høyt, rock litt pluss-størrelse selvtillit, og nyt sommeren din i stil!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar