9 tips for å håndtere en ikke-konfronterende partner

Her er 9 effektive tips om hva du kan si og gjøre for å øke suksessraten din når du arbeider med noen som hater konfrontasjon.

Så hva betyr det når noen sier at de har en ikke-konfronterende person i sitt liv? Det betyr bare at denne personen hellere vil slå seg tilbake på et problem, enn å takle det på. Han eller hun er også sannsynligvis ikke-aggressiv i naturen og mest sannsynlig på den stille siden. Med det sagt er det ingen benektelse at det er mange introverter der ute som også er ikke-konfronterende.

Konfrontere noen er tøff nok, og nå må du faktor i det ekstra dramaet med å håndtere noen som hellere vil gå bort enn å konfrontere problemet. Hvordan går du om raskt å løse livs- og forholdsproblemer, hvis partneren din har en ikke-konfronterende personlighet? Det er ikke to måter om det. Du må løse problemet ved hånden, og den eneste måten å gjøre det på er å finjustere presentasjonen og snakkene dine, slik at de stemmer overens med denne personens personlighet.

Selv om partneren min ikke har problemer med konfrontasjon, er broren min noen som har en tendens til å vike seg bort fra dette. Derfor lærte jeg fra en svært ung alder hvordan man skal håndtere noen som har konfrontasjonsproblemer. Ikke mange har tålmodigheten til dette, men hvis du har noen i livet ditt som du bryr deg om veldig dyrt, er det ingenting du kan gjøre, men vær tålmodig under en demonstrasjon.

Hvordan håndtere en partner som har en ikke-konfronterende personlighet

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, er det 9 nyttige tips for deg å huske på, neste gang du må sette deg ned for en seriøs samtale med en ikke-konfronterende partner.

# 1 En ting om gangen. Når du arbeider med en partner som har en ikke-konfronterende personlighet, er den beste måten å gjøre det på å fokusere på en ting av gangen. Ikke overhodet denne personen med mer enn ett negativt problem eller problem samtidig, da det vil sende dem scampering off i den andre retningen.

Gi dem muligheten til å jobbe med en ting om gangen før du får noe annet opp. Å vite at partneren hater konfrontasjoner, er det en veldig liten sjanse for at du vil kunne sortere gjennom alt i en sittende, så det å velge det viktigste problemet å takle er definitivt den gode tingen å gjøre.

# 2 Forbered talepunkter. Pass på at du vet hva du skal si. Ikke bare vil dette kickstart samtalen, det vil også sette tonen. Det siste du vil bekymre deg for, er å ha denne personen gå ut på deg uten å irritere, fordi du ikke vet hva du skal si. Det er umulig å memorere et skript, så gjør det i det minste å forberede noen snakkepunkter slik at du vet hva du skal si og hvordan du styrer samtalen tilbake til emnet for hånden, hvis ting går galt.

# 3 La dem bestemme når. La partneren avgjøre når de vil ha samtalen. Du kontrollerer ikke deres tidsplan, og vet derfor ikke hva de står overfor på jobben, hverdagens stress de må håndtere og så videre.

La din partner velge når han eller hun ønsker å sitte ned med deg for denne alvorlige diskusjonen, gir dem en grunnleggende følelse av kontroll som de sannsynligvis ikke vil få i løpet av den kommende samtalen. Hvis de ender opp med å fortelle og ikke kan love deg en fast tid eller dato, kan du tilby dem flere alternativer og la dem velge en.

# 4 Velg et vennlig sted. Enten det er på din favorittkafé, i din egen stue eller i en park, velg riktig innstilling. Det er enda bedre hvis du lar din kjære bestemme seg. Prøv å styre dem for å velge et sted rolig og stille, der du kan ha en skikkelig samtale. Selvfølgelig er det å snakke hjemme det beste alternativet, da det gir deg en følelse av sikkerhet og privatliv som ingen andre steder kan tilby.

# 5 Ta kampen ut av det. Dette er kanskje det viktigste tipset du bør følge med. Husk å behandle konfrontasjonen som en vennlig og produktiv samtale, heller enn en kamp. Prøv det aller beste for ikke å heve stemmen din. Så vanskelig som det kan være å være rolig, dette er noe du må få veldig godt på, hvis du vil gjøre noe som helst. [Les: 23 doser og donâ € ™ t av et forholdsargument]

# 6 Ikke legg noen skyld. Hold deg unna enhver form for â € œ sa han, sa hun â €  shenanigans. Spill aldri skylden spillet når du arbeider med noen som har en ikke-konfronterende personlighet. Dette er en surefire måte å sende dem rett tilbake i skallet deres.

Selv om du har rett, må du prøve ditt nivå best for ikke å fornærme partneren din eller gå ham eller henne inn i en kamp. Du vil ikke vinne, da de bare vil gå bort og la deg knuse i en million sint stykker. Så urettferdig og vanskelig som det er å gå på eggeskaller når man konfronterer noen, er dette de tingene du må gjøre når du arbeider med noen som ikke kan fungere når de konfronteres. [Les: Hvordan ordene du bruker kan gjøre eller ødelegge forholdet ditt]

# 7 Lytt nøye. Når du har tatt opp problemet, er tommelfingerregelen å høre mer og snakke mindre. Hør hva din kjære har å si, selv om du må coax det ut av dem. Husk å be om deres meninger og hvordan de vil løse problemet. Få dem til å snakke og ta det derfra.

# 8 Vær forsiktig, men vedvarende. Husk at du vil sannsynligvis avlekke mye fra hovedemnet når du arbeider med noen som ikke liker konfrontasjon. De vil forsøke å unngå problemet, hente opp andre emner, forvirre deg med noe annet eller noen ganger helt og hold helt bort fra det du sa.

Vær vedholdende, men husk å være forsiktig med det. Ikke tapt humøret når du prøver å få noe ut av dem. Husk at folk som har ikke-konfronterende personligheter, unngår konfrontasjoner fordi de rett og slett ikke vil krangle og opprøre seg selv. Hvis du kan tilby et rolig miljø til dem, er det ingen grunn til at du ikke får det du setter pris på. [Les: 10 viktige måter å elske mer og skade mindre i et forhold]

# 9 Tålmodighet er en dyd. Tålmodighet er svært nødvendig når det gjelder alle former for konfrontasjoner, og enda mer når det gjelder å snakke med noen som hater å være i den posisjonen. Så vanskelig som det kan være til tider, husk å være overordnet tålmodig. Ikke snap på partneren din, ikke spot dem, ikke hev din stemme og prøv ditt beste for å holde sarkasmen minimal. Jo mer høflig og tålmodig du er, jo mer sannsynlig vil din konfrontasjon bli en suksess.

Ikke klandre din ikke-konfronterende partner for mangelen på å gjøre noe i gang når du arbeider med problemer. Du spiller også en veldig viktig rolle i dette. I stedet for å se på konfrontasjon som å fortelle noen for ikke å gjøre ting, er det riktig å tenke på det som å løse et problem sammen.

[Les: 8 måter å unngå spenningen etter en konfrontasjon]

Du kan enten gjøre ting bedre som et lag, eller du kan bli frustrert over din ikke-konfronterende partner og sparke opp et oppstyr alene. Åpenbart vil sistnevnte få deg ingen steder. Så uansett hva, husk å være tålmodig, rolig og forståelse, og alt vil til slutt falle på plass.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar