9 tips for dating jenta som er ute av ligaen din

Innholdsfortegnelse:

9 tips for dating jenta som er ute av ligaen din
9 tips for dating jenta som er ute av ligaen din
Anonim

Hun kan være jenta til alles drømmer, men det betyr ikke at du bare skal gå tilbake. Finn ut hvordan du kan date jenta som er ute av din liga!

Hun er jenta som gjør at verden går i sakte bevegelse når hun går inn i et rom. Hun er den som gjør engler synger og plukker sine harper mens hun beveger seg. Hennes hvert skritt, hennes hver bevegelse, virker perfekt dyrket av gudene til Olympus. Hun er den som har hver fyr til å tilbe jorden hun går på. Hun er drømens jente … Hun er ute av ligaen din.

Som alle de andre mennene som er graced av hennes nærvær, har du også blitt rammet av cupids dødbringende bue. Men når du ser deg rundt og ser alle disse andre gutta som ville ofre en lem for å gå ut på en date med henne, er du sannsynligvis allerede å miste hjertet.

Ikke gi inn! Du har et skudd på å dele henne! Bare fordi du ser ut som den gjennomsnittlige Joe, betyr det ikke at hun er helt ute av spørsmålet. Bare se på hvem Christina Hendricks, den skumme skjønnheten av Mad Men, er gift med. Google det, vi venter.

Se hva vi mener? Han er ikke Brad Pitt eller George Clooney-typen. Han virker som den vanlige Joe, men han er gift med en nydelig hottie! Så nå som vi har økt din selvtillit litt, kan du fortsette med de neste trinnene for å danse jenta som er ute av ligaen din.

9 måter å få jenta til dine drømmer

Hvis du føler at sjansene dine er nærmere null når det gjelder å danse henne, sjekk ut disse prøvde og testede tipsene!

# 1 Har de riktige grunnene. Først må du spørre deg selv hvorfor du vil oppgi henne i utgangspunktet. Du kan ikke bare velge å være med noen basert på hvordan hun ser ut, ikke sant? Det ville være ganske grunt. Og du bør nok ikke forsøke å gå ut med henne hvis du bare ønsker å bruke henne til din sosiale status eller å gjøre en ex sjalu, for det ville bare være sint.

I stedet må du ha litt kunnskap om hvem hun er før du bestemmer deg for å date henne. Er det mer til henne enn hennes utseende? Har hun felles interesser med deg? Er hun den typen jente som du kan se deg selv, selv om hun fikk førti pund og et ekstra sett med hake? Hvis du kan se forbi hennes utseende og fortsatt vil date henne, så fortsett til de neste trinnene.

# 2 Vær en gentleman. Å være den dårlige gutten som drar kvinner rundt, vil ikke få deg en billett inn i hjertet. Hvis noe, vil det mest sannsynlig få deg bannlyst for livet. Det er en herre som får deg nøkkelen til hennes følelser. Og vi snakker ikke om å være en gentleman for henne og henne alene. Du må være en ekte gentleman til alle, fra konsernsjef for din bedrift til fyren som feier forlater av fortauet.

Viser henne at du er en fin fyr som respekterer folk, vil umiddelbart gi deg poeng. Det viser henne at hvis hun tilfeldigvis vil henge med deg, vil hun ikke hengende seg med en dusjpose som bare vil ha i buksene sine. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 3 Har en sans for humor. Ser ut til å falme, men en følelse av humor stikker rundt for lang tid. Kvinner generelt er suckers for gutter som kan få dem til å le. Latter er ikke bare den beste medisinen. Det er den sosiale panacea som kan få deg nærmere tonnevis av andre mennesker. Å være en fyr med en følelse av humor betyr ikke bare at du er en morsom fyr å henge med, men det viser også folk at du er rask nok med dine wits for å komme opp med noe morsomt å si.

Bare et ord om råd om humor: Ikke gjør en vits på noen bekostning. Det er uhøflig, og det maler deg i dårlig lys, spesielt hvis du snakker med jenta du vil date. Hvis du tror at den eneste måten du kan komme på med noe morsomt, er å gjøre narr av noen andre, hopp over humor slik at du ikke begynner å fornærme folk og slå henne av.

# 4 Alltid være rundt. Vi sier ikke at du skal lure deg i skyggene, for det ville være skummelt. Ved å være rundt, mener vi at du bør være innenfor hennes periferi når det er viktig. Hvis jenta er vennen til vennen din, overbevis din venn til å invitere deg når hun kommer rundt. Hvis hun er en kontorkammerat, synkroniserer du kaffepausene ofte nok til å gjøre deg kjent. Når du kommer i nærheten av henne, sørg for at du er så pristinsk presentert som mulig!

Når du er kjent nok, kan du si hei. Hun vil ikke føle seg truet eller rart ut siden hun allerede har sett deg rundt. Når du kommer forbi de første hilsenene, kan du gå videre til småprat og etter en stund en ekte samtale. [Les: 12 surefire måter å få en jente oppmerksomhet på]

# 5 Vær trygg, men ikke arrogant. En jente som vet at hun er varm vet også at hun kan være skremmende. Dette hjelper henne ved å holde de skremmende gutta i sjakk. Ikke vær en av dem! Husk at hun bare er menneskelig. Du blir ikke rammet av lyn når du prøver å snakke med henne. Smil og prøv å slappe av når du snakker med henne. Hun er mer sannsynlig å være oppmerksom på deg, og kanskje til og med som deg, hvis hun kan se at du ikke er skremt. [Les: 5 måter å trygge nærme seg en jente du ikke kjenner]

# 6 Vis henne hva du er god til. Det du ikke har i utseende kan være mer enn gjort opp for i talent.Du kan vise henne hva du er god til og håper at dette kan være nok til å pique hennes interesse. For eksempel kan du be henne om å se bandspillet ditt på en av spillene dine. Hvis du er mer på den kunstige siden, kan du legge inn noen av bildene dine på sosiale medier i håp om at hun vil legge merke til. Hun kan vise beundring for talentet ditt, hvis du bare finner en måte å gjøre henne oppmerksom på. [Les: 12 prinses sjarmerende trekk som gjør jenter slemme]

# 7 Finn ut hennes svakhet. Kvinner har svakheter for alle slags ting, fra søtsaker til søte, kosete skapninger. Når du vet mer om henne, kan du finne ut hva hun virkelig er involvert i. Du ville være heldig hvis du bare er interessert i de samme tingene siden du automatisk har noe å snakke om.

I tilfelle at hun er interessert i noe du ikke vet noe om, gjør en liten undersøkelse og spør de riktige spørsmålene. For eksempel kan du finne ut at hun er en stor fan av Red Hot Chili Peppers. Du trenger ikke å lytte til alle albumene sine, men du kan lytte til noen av deres mer populære sanger. Du kan spørre henne hvilken sang hun liker, og du kan nevne at du faktisk foretrekker en av sine andre sanger. Dette kan åpne opp en hel diskusjon der du ikke bare godtar alt hun sier. [Les: 5 måter å komme inn i hjertet hennes ved å være sjarmerende]

# 8 Fokuser mer på henne og mindre på hennes utseende. Som vi sa, er kvinnene som du tror er ute av din liga, sannsynligvis allerede klar over hvor nydelig de er. De er mer sannsynlig å tro at det er kjedelig når du forteller henne at hun er nydelig. I stedet kompliment henne om hva som skjer i hennes sinn. Etter et par samtaler kan hun begynne å åpne mer om sine meninger og synspunkter. Når hun sier noe som gnister din interesse, sier du tilfeldig at du liker hvor godt hun er i stand til å diskutere det, eller at du tror at ideene hennes er ganske kule.

# 9 Prøv noe ukonvensjonelt. Når du tror det er på tide for deg å bekjenne hvordan du føler, ikke bare gå for blomster og stearinlys og en masse ting som andre mennesker har brukt gang på gang. Gå for noe hun aldri har opplevd ennå. Det kan være like dorky eller som oste eller så romantisk som du vil, så lenge det ikke er typisk.

En måte du kan gjøre dette på, er å sende henne et notat skrevet i kalligrafi. Hun har nok ikke fått noe som det før. Du kan også skrive henne en sang og spille den live eller online for henne. Bruk all din kombinert kunnskap om hva hun er i, innlemme dette til å finne den perfekte måten å endelig be henne om å velge å være med deg. [Les: 10 søteste måter å be henne om å bli kjæresten din]

Bare fordi andre tror hun er ute av din liga, betyr ikke at du må relell og gi opp. Med et par unike trekk, kan ekte følelser mot henne, og litt tålmodighet, drømmens jente bare se deg og falle hodet på hælene forelsket!

Populært emne