Tiny Productivity Shifts For Massive Results

Problemet med de fleste "enkle" produktivitetsråd er at det ikke er så enkelt. "Bare lær og implementer et komplisert nytt bullet-journalling system!" Dine venner clamor, vifte bærbare datamaskiner fulle av hva som ser ut som hieroglyfer i ansiktet ditt. "Jeg har begynt å komme opp klokka 5 om å gjøre yoga, lage juice og tilbringe 45 minutter på takknemlighetstanker."

Bortsett fra å være unødvendig komplisert, er dette for det meste unødvendig. De beste produktivitetstipsene fungerer hvor som helst, for alle, med noe, og derfor er de så vellykkede. De nedenfor arbeider om noen få minutter om dagen med ingenting mer enn en penn, litt papir og en internettforbindelse. Prøv en, og prøv dem alle.

Tenk tomater

Å sitte på skrivebordet i åtte timer uavbrutt (eller til og med fire, forutsatt at du planlegger å spise lunsj), er ikke morsomt eller produktivt. I stedet slår du opp med en Pomodoro-timer - de er de store, tomatformede timere som ofte finnes i kjøkken, men det er lett å finne en online.

Selv om du kan velge hvilken som helst oppsett du vil ha, er et tradisjonelt Pomodoro arbeidsintervall 25 minutter, etterfulgt av fem minutter hvile som du bruker til å stå opp fra skrivebordet ditt, gå rundt og ha en snu vann. Hvis du planlegger å bruke det på skrivebordet ditt, bruk takeafive.com til å lage en selvdestruerende kategori som får deg av Twitter etter din tildelte pause.

Lag en angstliste

Problemet med typiske gjøremålslister? Du scribble alt på dem og ingenting blir prioritert. Det er en bedre måte, skjønt.

Først skriver du ned de fire eller fem tingene som forårsaker deg mest engstelse - truende prosjekter, store stabler med fakturaer eller e-post til venner, familie eller potensielle kunder som du har satt på.

Nå gå gjennom dem og velg den ene tingen du er mest bekymret for, og det er ditt fokus for dagen. Når du finner deg selv procrastinating eller daydreaming, det er jobben du kommer tilbake til - og når det er gjort, gjør du den neste. Enkel.

Finn skjult tid

Det er lett å tro at du ikke kan passe inn i nye prosjekter hvis du leter etter store, ubrukte plater av tid til å jobbe med, de mytiske uforstyrrede timene hvor du kan få masse ting gjort. Å finne den typen tid er tøff. Å finne "skjult" tid er mye lettere.

Ta oversikt over tidspunktet når du vanligvis bare knuser rundt: å spille Godteriknus På telefonen din, kontrollerer du sosiale medier-feeds for 12. gang, venter i køer. Med telefonapper som lar deg gjøre alt fra å lære japansk til å lese Kurt Vonneguts komplette verk, er det ingen grunn til at du ikke kan bruke disse til å tilbringe bare et øyeblikk på selvforbedring. Alt fungerer.

Bruk X-effekten

Hvis du prøver å starte en ny vane - om det drikker to liter vann om dagen eller arbeider med romanen din - er nøkkelen å gjøre det hver dag. Hvis du har en dag-til-dag-kalender, flott; ellers skisse et 10x3-nett på et indekskort. For hver dag du holder på med din vane, legg en X på kalenderen - og prøv å ikke gå glipp av en dag.

Banish "null dager"

En "null dag" er en hvilken som helst dag hvor du ikke gjør noe mot dine valgte mål - en dag hvor du ikke gjør en enkelt burpee eller skriver en enkelt linje i bloggen din. Målet ditt er å slutte å ha disse. Hvis det er klokken 22.00 og du ikke har gjort noe i forhold til ditt valgte mål, gjør du den eneste burpeeen, eller skriv den linjen eller ideen, selv om det bare er på et notat.

En bedre ide ville være å starte om morgenen: stå opp fem eller ti eller 30 minutter tidlig, og tørk ut det null så fort du muligens kan. Uansett hva du gjør, har du oppnådd noe og ting vil snøball derfra.

Deretter er det på tide å ha en mer kreativ dag

Og finn flere måter å #swapforgood med BRITA fill & go Active

Kjøp en BRITA fill & go Active nå for bare £ 7.99 (normalt £ 12.99)

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar