Tiny Love 3-i-1 Rocker Napper gjennomgang

Hva de sier:

"The Little Love 3-i-1 Rocker Napper konverterer enkelt fra sete til behagelig napper, beroligende rockende baby i alle tre liggende stillinger. Søte musikalske leker morer babyen, stimulerer sansene sine og oppfordrer dem til å øve sine grepevner. Napper vokser også med baby og passer for babyer opp til 18 kg. "

Testet av mamma Jenny Paige for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en medmor fordi det er nyttig fra fødsel og utover. Det er veldig enkelt å sette opp og enkelt justere stillingen til setet en gang bygget. Nedleggingsposisjonen erstatter behovet for en Moses-kurv, da det er bygget opp sider på stolen. Når babyen er våken, kan stolen justeres til en mer oppreist stilling. Det er en nydelig design med mobile leker og musikk. Den vibrerer forsiktig for å berolige babyen. Det vil vokse med babyen til når de kan bruke den som en gyngestol.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette gjør livet mitt lettere som en mamma ved å være i stand til å veldig enkelt bytte stolen fra sittestilling til leggestilling når babyen min har sovnet. Dette betyr at jeg ikke sliter med å prøve å overføre ham til sengs mens han sover og risikerer å vekke ham opp. Lekene, musikk og vibrasjoner gjør at min baby blir underholdt i en kort stund.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det overgikk mine forventninger, og jeg vil absolutt anbefale dette til venner og familie som forventer en baby. Det er flott for nyfødte helt til småbarns alder så vel verdt pengene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg personlig kan ikke tenke på noen forslag til endring eller forbedring som jeg er så fornøyd med produktet som helhet.

Testet av mamma Vicki Jones for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette fordi jeg kan spise med to hender igjen! Det er enkelt og raskt å sette sammen og ser bra ut. Det er lett å bytte fra sovende til stol og rocker pluss det er lett, så lett å bevege seg rundt huset. Du kan bare tørke stolen ren også, men jeg er ikke opptatt av materialet som det ser ut til å gjøre vår lille en litt varm, men han synes lykkelig, så jeg er. Det føles solid og jeg er lykkelig med å rocke stolen manuelt når vi får noen grumbles som det er enkelt å kontrollere.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Min lille gutt elsker å gå i rocker han liker å sitte opp med å se på lysene og lytte til musikken med vibrasjon på grunn av dette kan jeg fortsette med biter og bobs og meg og min mann kan spise med begge hender, som alle foreldre vet er nesten umulig.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg personlig elsker dette produktet og tror det burde vinne som det gjør min lille mann så glad. Han liker ikke å sove her, men som en stol tror han det er flott han sparker om, ser på lysene og treffer lekene. Det ville være fint hvis du kunne få lysene uten musikken, men du kan få volumet litt lavere hvis du ønsker det. Jeg er veldig fornøyd med denne rocker og kan ikke se våre liv uten det. Det ser bra ut, tar ikke mye plass og er lett.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre noe om dette produktet, ville det være materialet som linjer det, dette er bare fordi min lille synes å bli svett tilbake når den er i. Når det blir sagt, virker han fortsatt innhold og spiller lykkelig, så hvis jeg bare må sette et ark i, er jeg fornøyd med det. En annen ting som ville være fint ville være muligheten til å slå av lyden, men hold lysene blinkende når sangene blir repeterende, men igjen så lenge min lille mann er glad jeg er.

Testet av mamma Lisa Marriott for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er en flott stol som gjør alt du kan muligens trenge! En komfortabel stol som rocks, underholder, spiller musikk, og legger viktigere tilbake på de fine anledninger når babyen sovner! Dette er veldig enkelt å bruke, får komplimenter fra besøkende og viktigst har en veldig glad baby få mye spilltid i det! Hva mer kan jeg be om.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne stolen kan brukes når babyen er aktiv og ønsker å spille musikken er fin, leker ser bra ut og babyen elsker dem, og når den klipper, kan den holde babyen underholdt i en stund. Jeg har også brukt den når han er søvnig for å la han ligge under lekene som er lette å reposisjonere. Flott for baby, flott for mamma! Sett på kjelen...

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg fant dette så strålende og gjorde alt som var nødvendig for en lykkelig baby. Den ekstra funksjonen ved å kunne ligge den tilbake er et flott tillegg, noe som gir litt fleksibilitet og sikrer babyens komfort uten å forstyrre dem. Dette vil se barn gjennom for en stund i motsetning til andre produkter rettet mot yngre eller eldre babyer.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Samlingen var faktisk litt vanskelig! Instruksjonene var gode, men en gang bygget er dette et meget robust produkt som gjør alt som trengs så vel verdt forsamlingen av stikksagene for funksjonalitet og utmerket design. Vi (baby og foreldre!) Elsker dette produktet og vil sterkt anbefale. God pris også!

Testet av mamma Anneli Kitson for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Jeg skulle ønske jeg hadde hatt dette produktet da babyen var frisk hjemme fra sykehuset.The Rocker Napper er virkelig godt laget og har en så enkel mekanisme for å konvertere stolen til en flat seng. Jeg elsker den ekstra sikkerheten til sidene dukker opp når stolen blir omgjort til en seng.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Å ha en trygg, nær-hånd-rocking seng for liten en å lurte i løpet av dagen er flott. Jeg var aldri en stor fan av den tunge moseskurven og står, jeg tror dette er en mye bedre løsning som fortsatt er nyttig når babyen bare vil sitte og rocke i nærheten når du er våken også.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Den nedtrekkbare stativet, når den er sammenfoldet, kan gi en skarp ende til rocking når den treffer gulvet, men bortsett fra dette, tror jeg det er flott.

Testet av mamma Sarah Panter for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Utvalget av alternativer du har med dette produktet, gir deg muligheten til å underholde og roe babyen din. De beroligende vibrasjonene og muligheten til å rocke napper kan hjelpe hjelpesøvn, men på den annen side kan de mobile og hengende lekene virke som fornøyelse og holde babyen opptatt og glad. Min lille jente hadde det så gøy å bruke rocker napper og sov sin tid å le og slå de dangling lekene. Hun likte også lysene på mobilen. Da han la seg kjedelig ut, kunne hun da sitte og fortsatt bli underholdt.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Da min lille var i rocker napper, følte jeg meg i stand til å potte rundt om babyen og til og med slappe av med en cuppa mens du så på hennes fnise bort hva hun snakket med lekene. Hele tiden følte jeg at hun var trygg og sikker i produktet. Selv om min baby ikke sov i rocker napper (som hun fant det for mye moro), kan jeg forestille meg at det ville være et flott produkt å ha for en nyfødt som du kan rocke babyen til å sove, ved hjelp av vibrasjoner, og hvis barnet sovner, er de trygge i den vedlagte omgivelsen.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg ville ikke ønske å bytte produkt som min lille jente hadde en så morsom tid i det. Det eneste jeg kunne tenke på, ville være å lage en større versjon slik at babyen min kunne fortsette å bruke dette produktet som på 6 måneder hun har Nå har jeg lurt etter det ... Jeg skulle ønske jeg hadde funnet dette produktet før!

Testet av mamma Sarah Edwards for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Baby elsker lekene som henger ned for å leke med; De er i perfekt høyde og avstanden kan justeres. Komfortabelt for babyen og lett å justere stillingen fra ryggen til sittende. Musikk og lys er også et flott tillegg.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Det gir et trygt sted å sette barn med mye å underholde dem. Behagelig for babyen og hvis du sovner, lett å ligge tilbake i hvilestilling for å sove.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Å ha et drevet rockerelement til det, i stedet for å måtte gjøre det manuelt.

Testet av pappa Adam Males for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / kollega pappa?

Denne designen er flott, det er bra for å la barnas lur i den, leke i den, og jeg kan også sitte ham og matte ham i rocker napper. Den har et godt musikalsk element og blinkende lys.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en pappa?

Den har blinkende lys og musikk som holder den lille oppmerksomheten min for en stund, noe som betyr at jeg kan fortsette med noen daglige gjøremål.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Gjør den faktiske kurven lenger, min baby er høy og passer bare bare.

2015 - Shortlisted for 'Best Nursery Product' Award!

Tiny Love's Nappy Rocker har tre forskjellige tilbakestillingsposisjoner, designet for å lette både spill og napping. Totalt sett er produktet en god ide, men trenger noen seriøse forbedringer for å garantere prislappen.

Instruksjonene er kompliserte og rocker er veldig vanskelig å sette sammen. Sluttresultatet er ikke veldig solid og selv om aldersgruppen for produktet er 0-12 måneder, er nyfødte 3 måneder sannsynligvis en mer nøyaktig spesifikasjon.

Mekanismen som skifter rocker til forskjellige stillinger er ganske stiv, og selv om mobilen er fin, er det flere dangling leker som kreves for å gjøre det engasjerende og enteraining.

Produktet er ikke helt der ennå, men sikkert har potensial!

2014 - Shortlisted for 'Best Bouncy Chair / Rocker eller Seat' Award!

Tiny Love Rocker Napper er nyskapende og god kvalitet. Det er lett å sette sammen og leketøybaren med lys og musikk er flott.

Setet er justerbart, med tre forskjellige tilbakestillingsalternativer, inkludert en "løgn flat" stilling som er perfekt for napping. Produktet varer til små er av småbarns alder. Det tørker også rent og dekslene kan fjernes for vask.

Det er ganske vanskelig å montere - det er ikke i det hele tatt intuitivt, og selen er ikke veldig stabil.

Totalt sett er det et anbefalt produkt.

Denne smarte rocker kan festes til en statisk posisjon og tilbakestilles helt flat for lur, noe som gjør den ideell som en dagtidsseng. Ni musikalske melodier og en beroligende vibrasjonsfunksjon hjelper til med å slappe av fraktige babyer, spesielt velkomne hvis de trenger litt hjelp for å roe seg ned før de sovner, pluss det er to leker for dem å leke med når de våkner igjen.

Se flere stoler og rockere

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar