15 Tinder Åpendere til å forlate dem Captivated & Interessert umiddelbart

Innholdsfortegnelse:

15 Tinder Åpendere til å forlate dem Captivated & Interessert umiddelbart
15 Tinder Åpendere til å forlate dem Captivated & Interessert umiddelbart

Video: 15 Tinder Åpendere til å forlate dem Captivated & Interessert umiddelbart

Video: 15 Tinder Åpendere til å forlate dem Captivated & Interessert umiddelbart
Video: Грибы лисички НЕ ЗАКАНЧИВАЮТСЯ, сбор грибов 2023, грибы Крыма 2023 2023, September
Anonim

Når det gjelder å finne den spesielle personen online, trenger du noen kraftige Tinder-åpnere for å få dem interessert ASAP. Disse vil hjelpe.

Tinder blir mindre og mindre pålitelig for å finne kjærlighet. De fleste bruker bare den til å bli liggende eller finne noen til å snakke med for natten. Hvis du faktisk ønsker å få noen interessert i deg, trenger du noen flotte Tinder-åpnere å hjelpe med det.

Fordi du trenger så mye mer enn en "hei" for å få noen interessert i deg. Du må skille seg ut fra mengden og noen ganger er det mye vanskeligere enn du tror. Den gode nyheten er at de allerede liker deg. De swiped rett. Du matchet. Nå begynner den harde delen.

Det er vanskeligere å få noen til å like deg på nettet enn det er i person

Noen sier online dating er lettere, men jeg vil argumentere for at det er vanskeligere, og det er for det meste på grunn av behovet for å tegne noen på nettet. Jo, det er flere mennesker som potensielt kan møtes, men det er mindre sannsynlig for noen å like deg på nettet, mot å møte dem personlig.

Det er fordi det ikke er noen egentlig kjemi. Du vet aldri hva noen høres ut, eller hvis du faktisk har en forbindelse med dem på nettet. Det er en stor forskjell mellom å finne noen attraktive online og å finne dem attraktive i person. Noen kan like deg mye personlig, men hvis de aldri kommer til det punktet, kan du miste. [Les: 10 irriterende vanlige misoppfatninger om online dating]

Tinderåpnere som hjelper deg med å få dem interessert

Du må få en persons oppmerksomhet på en ny måte når du kobler deg til dem på nettet. Bare å si hei kan fungere personlig, men online, det er ikke nok. De trenger å se at du er forskjellig fra alle andre. De trenger å huske deg. Her er noen Tinder-åpnere som er sikker på å få oppmerksomheten deres med en gang.

# 1 "Jeg liker din følelse av eventyr! Hva er det kuleste stedet du har reist til? " Dette fungerer selvsagt bare hvis de legger seg ned i deres bio at de liker å reise og har noen ganske eventyrlystne bilder. Men hvis de gjør det, bruker ikke denne Tinder-åpneren en feil.

Det komplimenterer ikke bare dem på noe annen enn deres utseende, men det får dem også å snakke om noe de er lidenskapelige om. Så sørg for å være oppmerksom og spør noe om dette!

# 2 "Favorittrett å lage mat? Gå!" Mange snakker om hvordan de elsker å lage mat på sine bios. Hvis det er sant, bør de kunne sikkerhetskopiere det med deres favorittmatrett. Ikke bare spør du dem om noe de liker, du gjør det på en morsom måte, det er også litt presserende. [Les: 10 ideer til å lage mat med partneren din moro]

# 3 "Fortell meg en kul ting om deg som du forlot din allerede imponerende bio." Dette er en av de beste Tinder-åpnene du kan bruke. Du sier i utgangspunktet at ja, du finner deres bio - og dem - for å være imponerende, men du vil gjerne vite mer.

Dette vil pique deres interesse, og du kommer til å snakke om noe litt dypere enn det de allerede har avslørt. I tillegg vil de fleste ikke sannsynligvis spørre om noe som er ikke allerede i deres bio.

# 4 "Hunden din er søt! Hva heter det?" Det kan ikke engang være deres hund, men det spiller ingen rolle. Det bryter isen og får dem til å snakke om noe de liker - hunder. Hvis de likte bildet nok til å sette det på sin dating profil, er de glade for å snakke om det. Og alle elsker når folk komplimenterer hunden sin. [Les: 30 idiotsikker pick-up linjer og 10 du burde aldri bruke]

# 5 "Er det _ på bildet ditt? Jeg elsker det stedet! " Hvis du gjenkjenner stedet et bilde ble tatt, si det! Dette etablerer ikke bare en tilkobling umiddelbart, men de er mer sannsynlig å svare når du allerede er kjent med de samme stedene. Det vil i utgangspunktet plante spørsmålet om "hva annet kan vi ha til felles?" I hjernen deres.

# 6 "Jeg ser deg elsker pizza. Som pizzafisker må jeg vite din favorittfarge. " Dette etablerer ikke bare en tilkobling med en gang, men du stiller også et spørsmål som de vil svare på. Igjen, dette virker bare hvis de snakker om hvor mye de elsker pizza i deres bio. Men egentlig, dette kan fungere med mat eller aktivitet også.

# 7 "Du elsker også vin? Har du noen gang tenkt på å lage din egen? " Det er massevis av vinelskere over Tinder. Å bruke dette som en åpningslinje vil umiddelbart øke sin interesse. Selvfølgelig virker dette bare hvis du også liker vin.

Men å si dette vil få dem til å innse at du allerede har en forbindelse, og det kan ikke være noe de noensinne tenkte på før. Å få noen til å tenke er en fin måte å starte en samtale med dem. [Les: Hva å si om Tinder - 27 samtaletips for å få deg til å skille seg ut]

# 8 "Det bildet ser ut som om du tok en fantastisk ferie! Hvor ble du av?" Hvis de tok et veldig kult feriebilde, spør dem om det. Mest sannsynlig var det en flott ferie, og de kan til og med ha noen gode historier å fortelle deg. Og alle elsker reliving ferie tid.

# 9 "Jeg kan ikke unngå å legge merke til at du er i _. Hvordan kom du inn i det? " Hvis personen har en virkelig unik hobby eller ferdighet nevner de, spør om det! Når det ender opp på sitt bio, er det mest sannsynlig fordi de er lidenskapelige om det. Det kan være alt fra å spille gitar til tapedanser. Noen ganger har de interessante historier og starter samtalen med en historie er en fin måte å gå på.

# 10 "Ok, jeg ha å kjenne historien bak det bildet. " Dette fungerer virkelig best hvis personen har et gal og dumt bilde på profilen sin. Men hvis de gjør det, vil dette nesten alltid fungere i din favør.

Ikke bare tok du deg tid til å legge merke til dette dumme bildet, men de vil være glade for å snakke om en morsom tid de hadde. Dette åpner også døren for å lære mer om dem rett utenfor flaggermuset. [Les: 15 tegner en jente liker deg på Tinder]

Tips for å lukke avtalen på Tinder

Åpenbart vil en flott åpningslinje gi deg ekstra poeng, men det er ikke alltid nok. Noen ganger trenger du noen få triks opp i ermet for å sikre en date med noen på Tinder.

# 1 Bare vær deg selv. Dette er cheesy, men det er sant. Du leter etter noen til å tilbringe livet ditt med. Du kan ikke bygge et forhold som vil være langvarig hvis du ikke er ærlig om hvem du er. Ikke prøv å spille det kult eller være noen andre. Bare vær deg selv.

# 2 Ikke lyve. Ligger om dine interesser bare for å få en persons oppmerksomhet vil alltid slå tilbake. De vil til slutt finne ut at du faktisk hater vin, selv om du lot til å elske den, og det vil pisse dem av. Forståelig så også. [Les: Hvordan spotere løgnene på en online dating app]

# 3 La samtalen bære seg selv. Betydning, prøv ikke å endre motivet hvis du ikke trenger det. Det er fristende å stille en rekke spørsmål for å bli kjent med noen bedre, men det vil faktisk bli verre. Å la samtalen gå naturlig og fortsette gjør at du ser ut som om du har en sterkere forbindelse enn hvis du bare stiller spørsmål for å tvinge tilkoblinger.

# 4 Unngå skitne og upassende vitser. Dette gjør at du virkelig ser ut som om du vil ha sex og ingenting mer. Det er greit hvis du har en stygg sans for humor - mange mennesker gjør det. Det blir et problem når du fører med det rett utenfor flaggermuset. Du kan lage vitser og ha det gøy med noen, bare unngå å bruke stygg vitser til du vet deres personlighet også. [Les: 40 morsom samtale begynner å få dem til å le]

# 5 Ha det gøy med det. Det er ikke stort rush å finne noen du vil være med. Poenget er å bli kjent med folk og se hvem du har en reell forbindelse med. Det skal være morsomt. Så la det være.

[Les: 21 flere Tinder-samtale forretter som vil intrigere dem umiddelbart]

Å vite bare hva du skal si når det kommer til å finne kjærlighet på nettet, kan hjelpe uhyre. Disse Tinder-åpnene er det første skrittet mot å bli forelsket i en livslang partner.

Anbefalt: