Time Management teknikker for par

Sammen er tid noe opptatt, par har det vanskelig å dele med hverandre. Bruk disse 12 timestyringsteknikkene for å få en bedre romantikk.

I den hektiske livsstilen som vi har i disse dager, viser sparingstid for hverandre seg å være mye vanskeligere enn vi først trodde.

Du kan være i et forhold, eller du kan være gift, men det er ingen unnskyldning å ignorere hverandre på påskud av å ha travle individuelle liv.

I dag tilbringer flere par nesten ikke en time sammen på slutten av dagen.

Det kan starte som et uunngåelig valg, men snart nok kan det bli til en livsstilsendring.

Time management teknikker for par

Å bruke tid med hverandre er avgjørende for et godt forhold.

Jo mer tid du bruker med hverandre, desto bedre vil dere begge forstå hverandre.

På den annen side, jo mer bruker du tid vekk fra hverandre, desto mer er oddsene for å drive bort eller faller inn i andres armer.

[Les: Hvordan være et lykkelig par som er misunnelig av alle]

Ønsker du å kaste bort all den glade kjærligheten du har i dine liv?

Hvis forholdet ditt betyr noe for deg, ta tid for hverandre. Det er den eneste veien til en lang og lykkelig romantikk.

12 tips for tidsstyring for par

Hvis du føler at du og partneren din drev bort fra hverandre, fysisk eller følelsesmessig, bruk disse 12 tidsstyringsteknikkene for å styrke din romantikk og dele et lykkeligere liv sammen.

# 1 Tid din dag. Planlegg dagen din fremover og tid så du ikke rushing gjennom dagen i kaos og forvirring. Å lage en tidsplan og timing selv kan hjelpe deg med å jobbe om dagen uten å bli stresset eller sliten. Tilbring et par minutter den tidligere natten planlegger neste dags rutine, og du vil se hvor avslappet dagen kan være.

# 2 Hold din partner oppdatert. Når du planlegger dagen, hold vennen din i løkken og la dem få vite alt om dagen og planen. Begge har kanskje travle liv, men bare tanken på å vite hva en av dere er opp til, kan bringe dere nærmere og bygge sammenkoblingen. [Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

# 3 Tilbring en dag sammen. Å bruke sammen tid kan virke som en enkel ide, men kan du huske de siste gangene da du og din elsker tilbrakte hele dagen sammen, hoppet hjemmefra til kaffebarer eller middagsdager? Uansett hvor opptatt tidene dine kan være, gjør en oppriktig innsats for å tilbringe en dag hver uke med hverandre å gjøre de tingene dere begge elsker.

# 4 Møt hverandre ut av det blå. Når dere begge er klar over hverandres liv, er det lett å klemme på en lunsj eller en kaffe midt på dagen med hverandre. Når du forsøker å møte opp uventet, vil det holde spenningen i forholdet levende mye lenger.

# 5 Gjør oppgaver sammen. Daglige gjøremål kan ta mye tid hver dag. Men ved å jobbe sammen og fullføre oppgaver, blir det raskere og gir deg begge mer tid til å tilbringe med hverandre og snakke om dine individuelle liv. [Les: Ting å snakke om i et perfekt forhold]

# 6 Del felles hobbyer. Hobbyer er en velkommen tidsfordriv som kan være avslappende og forfriskende. Gjør du og din partner lignende aktiviteter? Prøv å lete etter vanlige hobbyer å dele med hverandre. Ved å gjøre det, vil dere begge kunne slappe av og føle seg godt på slutten av en hard uke, og gjør fortsatt noe hyggelig og avslappende sammen.

# 7 Ikke tilbringer hele dagen. Arbeide hele dagen kan være lønnsomt for rikdommen din. Men det legger svært lite til forholdet ditt. Du kan være opptatt hele dagen, men prøv å tilbringe minst en time hver dag med hverandre. Ikke ta med arbeidet i samtalen. I stedet bare snakk om hverandres daglige liv.

# 8 Gå ut med vennene dine. Gå ut med dine egne venner nå og da. Det er alltid godt å møte nye ansikter og snakke om nye ting. Og til tider involvere din partner og møte hverandres venner også. Ved å være oppmerksom på hverandres liv og ha felles venner, kan du redusere usikkerhet som kan oppstå i et forhold. [Les: Hvordan unngå usikkerhet i et forhold]

# 9 Har en quickie når du ikke har tid. Sex er veldig viktig i et forhold. Og hvis du ikke har tid til hyppig sex, bruk quickie time management teknikken til å ha noen minutter med lidenskap når tiden ikke tillater det. En quickie kan være morsomt midt om natten når dere begge er trøtt og likevel kåt.

# 10 Har tid til deg selv. Noen ganger trenger vi alle litt tid til å hente oss selv. Så godt som å tilbringe tid med kjæresten din kan være, for mye av en overindulgence kan være dårlig for forholdet. Til enhver tid, spare litt tid til å gjøre noe du liker av deg selv. Du vil føle deg mye mer avslappet og lykkeligere. [Les: Hvordan gi plass til hverandre i et forhold]

# 11 Planlegg en ferie minst en gang i året. Ferier trenger ikke alltid å være dyrt. Men de er alltid gode for en god pause fra rutine. En ferie med hverandre kan gi dere begge den lykkelige tiden og avslapningen du trenger for å gjenopplive romantikken din. Ta noen dager av hvert år og gå til favorittferien eller til det nærliggende landskapet. Det vil bidra til å skape mange kjære minner og forynge dere begge. [Les: 10 måter å være romantisk uten å være oste]

# 12 Gå til sengs samtidig. Dette er ganske viktig, men mange par er for opptatt av å følge denne rutinen. Så ofte som mulig, prøv å komme i seng samtidig. Pillow talk er romantisk, morsomt og noe som kan bidra til å bringe dere begge sammen. Å bruke tid til å snakke med hverandre mens du ligger i sengen, vil definitivt holde begge dere nært.

[Les: 7 hemmelige tegn på et forhold som sakte går dårlig]

Bruk disse 12 timestyringsteknikker for par når du føler at begge er hardt presset for tiden. Det er enkelt å gjøre disse tidsstyringsendringene, og det vil sikkert også ta deg nærmere.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar