Tid for en graviditet livsstil gjøre over?

Innhold

En ny studie om virkningen av vektøkning i svangerskap gir igjen advarsler om å spise for to

Skritt. Borte. Fra. De. Kake. Å sette for mye vekt i svangerskapet øker risikoen for at barnet ditt blir overvektig etter 12 år, ifølge en ny studie.

Undersøkelsen fra Boston Children's Hospital så på mer enn 41.000 kvinner og deres barn før de ble tilkoblet.

Lagets test var designet for å se spesifikt på virkningen av graviditetsvekt, balansere innflytelsen fra andre faktorer på barndommen fedme, inkludert gener og sosiale forhold.

«Barn født for kvinner som fikk overvektige mengder - 40 pund eller mer - under graviditeten hadde en åtte prosent økt risiko for fedme,» sa studiens seniorforfatter David S. Ludwig, som spesialiserer seg på barndommen fedme.

Dette kommer som en av de siste i en serie med nylig graviditetsstudier, og viser hvor mye livsstilen din gjør for både deg og din baby. Tidligere i uka avslørte Columbia University en sammenheng mellom røyking i svangerskapet og et barn som utviklet bipolar lidelse i voksen alder.

Så, hva betyr dette for antenatal omsorg? Skal en mum-å-være livsstil være mer regulert, kanskje med en slags helse MOT? Eller er det a Storebror-gjerne flytte for langt?

«Vi kan bare noen gang virkelig rådgjøre kvinner om hva som er sunneste for dem og deres babyer under graviditeten deres,» sier Philippa Kaye, GP og forfatter av Din Graviditet Uke etter uke (Vermilion, £ 11,99).

«Vi kan ikke stoppe folk som røyker, og det ville være ekstremt vanskelig å diktere hva en kvinne må spise eller hvor mye vekt hun må få eller miste.

«Som leger og jordmødre, tror jeg det er viktig at vi anbefaler i motsetning til politiet - kvinner trenger fortsatt å kunne komme til oss for omsorg uten å bli dømt. '

Hva er dine tips for å ha en helsepregnasjon? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar