Tim Lovejoy: Jose Mourinho insisterte på Chelsea-spillere gjør Crossbar Challenge

Innholdsfortegnelse:

Tim Lovejoy: Jose Mourinho insisterte på Chelsea-spillere gjør Crossbar Challenge - øVELSER 2023
Tim Lovejoy: Jose Mourinho insisterte på Chelsea-spillere gjør Crossbar Challenge - øVELSER 2023
Anonim

Hvilke spillere beundrer du mest?

Jeg liker virkelig spillere som faktisk ser ut som de nyter spillet. De som nærmer seg en kamp med den samme entusiasmen vi alle hadde som barn, da vi drømte om å spille fotball profesjonelt fordi det virket som den største jobben som ble tenkt. De to spillerne jeg har sett i nærheten, hvem som mest forkynner den ånden, er Jimmy Bullard og Paul Gascoigne. Du kan enkelt tro at de ville ha spilt for ingen penger i det hele tatt.

Hvem var den beste fotball AM-gjest?

Tiden det forandret seg for oss var da vi fikk Robbie Fowler. Etter det var vi OK med fotballens store våpen - våre samtaler kom tilbake mye raskere. Mind deg, noen ledere ville fortsatt ikke la spillerne deres på, fordi de hadde den holdningen til, "Ingen får lov til å si noe, hvis de sier feil ting." Sir Alex Ferguson og Gérard Houllier tok begge veto mot oss. Det var et pust av frisk luft da José Mourinho ankom. Han insisterte på at Chelsea-spillerne gjorde tverrfartsutfordringen - han visste hvordan han skulle få mediene på sin side.

Hva var din favoritt del av showet?

Showboat. Da vi startet det for 20 år siden, var det et boksebegrepet, ikke noe som var knyttet til fotball, og i begynnelsen sloss vi for å finne tre klipp per uke. Noen av lederne var ikke fornøyd med at spillerne fikk se ferdigheter. Deres holdning var: "Vi er her for å vinne en kamp, ikke ha det gøy, så vis ikke at spillerne mine har lyst." Vi har kommet langt siden da.

Hvem ser du frem til å se denne sesongen?

Denne sesongen handler om lederne. Chelsea har Conte, som så strålende og lidenskapelig for Italia. Manchester City har Pep Guardiola, med sin fantastiske rekord av suksess. Jürgen Klopp, hvilken stor innflytelse han har på Liverpool, er han så karismatisk. Deretter er det Wenger, Pochettino … Og José har vunnet ligaen hvor han er borte. Jeg har ingen anelse om hvem som skal vinne, men jeg vet at det kommer til å bli bra!

Hva med spillerne?

Zlatan Ibrahimovic. Jeg husker da han ble sendt ut mot Chelsea i en europeisk slips, og jeg var en av de få Chelsea-fansen som ble slått fordi jeg ønsket å se ham spille. Mind deg, hans pre-match oppvarming rutine var som å se en søndag liga spiller. Han gikk bare rundt lurt og hadde nå og da hatt en pott.

Hvem er din favoritt pundit?

Jeg er ganske imponert av Danny Murphy for øyeblikket, han snakker mye fornuftig. Gary Neville var en åpenbaring fordi han forsto hva fansen trodde, så vel som spillere og ledere. Men hvis du hører på noen av Gary Linersers podcaster, er hans innsikt utmerket. Han legger egentlig ikke sine meninger på Match av dagen fordi han er den koselige fremre mannen, men han vet hans ting.

Hva er din favorittplass for å se en kamp i?

Jeg var heldig nok til å gå i Milano derby for mange år siden, og atmosfæren i San Siro, med flaggene og blussene, var utrolig. Og jeg husker at de solgte lattes og paninis, på en tid da i England kunne du bare få en lunken Bovril og en grøtaktig paj. Over her pleide jeg å elske å gå til Brentford med mine kompiser for et midtveis spill, hvor du bare kunne skru opp, kjøpe en billett og stå sammen som en gruppe på terrassene.

Hva var det beste med Euro 2016?

De islandske fansen var de ekte vinnerne. En latterlig mengde av nasjonen var der og deres chant-clap rutine var utmerket. Det blir sannsynligvis stjålet, som Poznan, og dukker opp i Premiership.

Hvem kan redde England-laget?

Vi har godt utvalg av spillere, vi trenger bare å finne en trener som får dem til å tro. Chelsea hadde vært underpresterende i mange år, men José overbeviste laget om at de ville vinne ligaen, da overbeviste han media og fans, og du kunne føle at troen vokser rundt klubben. På samme måte som Sir Alex - det forrige United-laget som vant Premiership, var ikke det beste vi har sett, men han hadde styrke for å få dem til å tro at de kunne vinne.

Tim presenterer søndagsbrunch på kanal 4 på søndag morgen.

Populært emne