Tidy Tot Bib & Tray Kit Review

Hva de sier:

"The Tidy Tot Bib-and-Tray-kit er den ultimate spenningen som er viktig for å gi deg måltider uten rotet! Designet av en mamma på 3, setter skuffen seg sikkert på din barnestol eller spisebord mens den fulle dekselbiben festes til forsiden av skuffen for å eliminere gapet mellom barn og barnestol. Ikke mer mat i babys fanget, barnestolssetet eller gulvet ditt - geni! Tidy Tot er bærbar og enkel å rengjøre, matkontakt godkjent og også perfekt for rotete leker - hva er ikke å elske? "

Testet av mamma Emma Freelove for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Tidy Tot Bib & Tray Kit til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette til en medmamma, det har vært det beste stykket babyutstyr jeg noensinne har brukt. Det er så glimrende ide at det er så lett å bruke for å kunne bare skyve skuffen over barnevognen og poppe på bib - det er geni! Det sparer så mye rengjøring etter lunsj og middag, jeg kunne ikke tenke på et bedre produkt for avvenning.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er så enkelt å bruke og så lett å rengjøre med vanntette materialer og enkel ren design, det er et godt produkt. Ingen mat presses ned på siden av ham og farger klærne sine og jeg elsker det! Jeg elsker også det faktum at det oppmuntrer til selvmating med den store skuffen, og det faktum at han kan bruke armene sine godt, selv med ermene fra biben, ser han ikke ut til å bli fazed av dem.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville bytte om dette produktet er at jeg skulle ønske det hadde noen flere forskjellige mønstre, kanskje blues og pinks, greener og gulger med forskjellige mønstre på kanskje forskjellige fargede skuffer.

Testet av mamma Deborah Kenyon for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale Tidy Tot Bib & Tray Kit til andre mums, faktisk har jeg allerede! Designet er utmerket, det føles og ser godt ut og solid, jeg antar at dette vil ha mange års bruk. Den brettes lett for transport til venn, slektning, mat ute, helligdager. Biben er komfortabel, enkelt rengjort med hurtig skylling eller i vaskemaskinen. Gruven har ennå ikke flekket til tross for min babys beste innsats - veldig imponerende.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er så mange måter som Tidy Tot Bib & Tray Kit gjør livet enklere. Når biben festes til brettet, er det mer fiskemat ut av de skjulte fordypningene på barnestolen min, eller jeg prøver å fjerne smooshed mat fra klærne. Min baby er for det meste baby ledet avvenning, og jeg tror dette produktet er et must for alle som tar denne ruten. Min lille kan utforske og leke med maten uten å slippe til gulvet hele tiden, og spare på det etter måltidet er det åpenbaring.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er en så enkel, men genial ide. Jeg ville ikke være uten det. Det er brukervennlighet, enkel rengjøring, enkel transport og det faktum at det passer nesten alle høy stoler gjør det perfekt. Det er også flott å holde leker på bordet, rotete lek. Vi er på ferie snart, og jeg er så glad vi fant dette produktet før du går - det kommer til å gjøre livet mye lettere å spise ute og ikke å bekymre deg om renslighet av barnestoler.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Dette produktet er ganske perfekt, men jeg satte pris på den ekstra bib som var inkludert i pakken min. Det tillot meg å bruke skuffen sett hele dagen når en bib jeg var for rotete for en rask skylling og trengte vasket i maskinen. Kanskje muligheten til å kjøpe settet med en eller to bibs inkludert, ville være nyttig.

Testet av mamma Victoria Banbury for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker absolutt Tidy Tot Bib & Tray Kit og har allerede anbefalt det til min mamma venner. Det er så enkelt og enkelt å bruke og er veldig nyttig. Brettet poper raskt opp når det tas ut av pakken, og det er lett å kaste seg ned igjen. Bib er behagelig og fargerik. Det bruker kardborrelås for å feste til brettet, så det er raskt å få barnet klar til mat.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Tidy Tot Bib & Tray Kit har gjort livet mitt enklere og har spart meg penger! Det holder all maten på skuffen eller i bib, ikke på gulvet, skurk av barnestol eller hele babyen! Derfor har det redusert klesvask, støvsuging og tørking. Jeg kan bruke mer tid med sønnen min og mindre tid å rydde opp. Jeg regner med at min elektrisitetsregning vil bli redusert også på grunn av at du ikke må vaske så mange klær eller vakuum opp mat. Dette produktet er ideelt for baby ledet avvenning eller babyer som liker å bli rotete med maten.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det har vært så hjelpsom, mens vi spiser min sønn, og er utmerket kvalitet for prisen. Det er fantastisk ikke bare å bruke hjemme, men kan brukes på alle høye stoler eller bord, så det kan brukes ut og om. Siden bibsene er egnet for barn 6 måneder - 2 år, vil det få mye bruk. Jeg skal bruke dette ikke bare for fôring, men også rotete lek og maleri.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan ikke tenke på en ting å forbedre dette produktet. Jeg har funnet ut at bibene vasker godt, så jeg håper vil vare lenge. Brettet er slitesterk og har blitt brukt på sønns barnestol og foreldrenes spisebord. Det er stor verdi for pengene, så tro at det er rimelig priset. Det er lett å bruke, brette seg sammen og lagre. Strålende produkt!

Testet av mamma Hannah Henwoos for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja dette er et must-have-produkt for enhver mamma som gjør baby-ledet avvenning. Jeg skulle ønske jeg hadde det med de to andre.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har spart meg så mye tid med å rydde opp etter fôringstid. Som jeg har gjort baby ledet avvenning min sønn gjør så mye rot med mat går overalt og dette har redusert rotet jeg vet ikke hvordan jeg klarte uten det. Også så lett å bære rundt og bruke på highchairs ut og om, så jeg elsker det.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe i det hele tatt om dette produktet, det er det beste noensinne.

Testet av mamma Louise Townsend for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Tidy Tot Bib & Tray Kit til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette til noen mamma fordi det er strålende! Vi vet alle at babyer som lærer å spise faste stoffer, er utrolig rotete! Jeg har brukt mye tid på å rengjøre barnestol og baby etter måltidstider som jeg er sikker på at mange mødre gjør det, og dette tar det unna! Det stopper også så mye rot på gulvet! Moms skal alle få en av disse!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette gjør livet mye lettere! Det tar mye tid og krefter på plass, i stedet for å bruke tid på å rengjøre barnestol og stropper som kan være smerte, og å rengjøre babyen min, bib og klær, du trenger bare å tørke brettet og bib som ikke tar tid ! Dette virkelig gjør måltid ganger mye lettere!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har ikke sett noe slikt før, så jeg var begeistret for å finne dette! Jeg tror at designen er fabelaktig, jeg elsker hvordan biben festes til brettet slik at ingenting i det hele tatt kan gå gjennom for å rotte babyens klær eller barnestol, dette er veldig godt tenkt på og designet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville bytte ville være skuffen, jeg ville ha likt skuffen å ha litt mønster / design på det i stedet for bare en vanlig farge. Jeg tror dette ville engasjere mine små gutter oppmerksomhet litt og gjøre det enda bedre hvis det hadde bilder eller et design der, bilder av mat ville være quirky!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar